Отговори
# 90
  • Варна
Милички, благодаря за съпричастността за проблема ни с асанс. тестиси!  Hug
Ходих при педито и тя пак повтори, че тревогите ми са неоснователни, че тестисите се оправяли от самосебе си, че нищо му нямало и т.н. Та се разбрахме напролет, ако все още проблема стои да отидем при специалист. Така или иначе, операциите се правели най-често в периода до 2 годинки.
Tia, Kremenchen, няма начин да не разберете, ако при дечицата ви има подобен проблем - то е видимо: неестествена подутина горе и празни "торбички".
Куки, дечицата са ти разкошни! Да са ти здрави и послушни!  Laughing
Сиска, ние едва преди седмица минахме на 5-ти номер и ни стоят идеално. Но Коси е само 11 кг.
Patelina, филмчето с котетата е супер! Малкия много не се впечатли, но аз преди да забременея бях луда по котките и от години все си гледах у дома. Та за мен бе истински удоволствие това филмче!  Wink

Лека вечер на всички!  Simple Smile

# 91
Сиска защо не пробваш друга марка памперси? Ние сме с 5-ца от скоро, а сме с по-тежко дупе от вас - може би не заради килограмното ограничение, а заради формата на дупето и доброто прилепване на памперса ви изпускат. Тук при нас даже Хъджис излизат по-евтино от Памперс... но пък те не ни пасват по горната причина.

Гуш добра идея!

# 92
Стига бе Shocked ShockedНие сме с 5-ица от половин година поне Rolling Eyes 11 кг. е Дени... Много често започнаха да пропускат, а сутрин се буди мокър. И забелязвам, че му стискат. Пробвахме 6-ичка за през нощта и беше сух, струва ми се че по-добре се чувстваше и не му стягаха толкова, но бая големички ми се видяха (макар че не ни пропускат по цяла нощ). А може и вината да е в нас Embarassed EmbarassedВероятно трябва по-честичко да сменяме памперса BlushВ последните месеци Дени се превърна в едно малко жабче. Както до 10 месеца не близваше водичка, сега изпива по 250-300 гр някои дни, отделно и суче като за световно. Явно трябва да се засрамя....

Да ви кажа Дени казва "Наздраве!" LaughingРазбира се, не звучи точно така...Научил се е от нас. Като кихне някой от нас, по телевизора или той самия казва "Наздраве" (което звучи като нанаве). А от дядо си пък се е научил да казва наздраве и да се чука с чашка. Като види, че някой пие нещо си подава неговата чашка да се чукнем. Laughing

# 93
За срещата аз май няма дамога, че съм канена на погача.
Ники пие вода и сокчета, чайчета не иска, незнам защо.       
За кашлица даваме Проспанче.

# 94
Аз на Миша през нощта й слагам памперс- гащи, а ако някога купуваме памперс, все още взимам 4.

Сиска, на Михаела наздравето звучи като "нададе" Laughing
И тя е такава, като види някой да пие, тича да се чукват за наздраве, ще се съберат с Дени пияници Laughing Heart Eyes

Миша пие само мляко и вода, соковете ги отрича напълно, а и всичко сладко не понася.  newsm78 И като трябва да й давам панадол примерно, настава вой, защото мрази вкус на ягода. Трябва да пиша до производителите ако може да направят и един с вкус на зеленчуци hahaha

# 95
  • Варна
Честито на всички с повод през последните дни.
За кашлицата и аз давам Проспан. давала съм и от този чай Бронхолин, но не сам много сигурна в ефекта от него.
Тиа, аз давах Киди миналата година и не видях да се увеличава апетита нито на голямата, нито на малкия. Според мен ефект имаше от мултисаностола. Сега Детелина пие едни витамини Апетон, като че ли те малко помагат.
Памперси купувам Мамиа зелената опаковка и не сме имали напоследък проблеми.
Доли, дано всичко да си го израсте детето и да се оправи. Аз също се бях притеснила за Иво, но ми казаха, че докато не стане на две години не може със сигурност да се каже, дали има проблем.
Куки, много големи сладури са и двете ти дечица. Браво на теб, че се справяш.
За играчките, искам да попитам чупят ли си вашите деца играчките. Иво е голям разрушител - чупи, къса, мачка и въобще до каквото се опре не остава здраво. Последното му постижение днес е счупената диадема на сестра му и направената дупка в мрежата на кошарата в която спи.
Пателинка, дано по-скоро да оздравее Момчил. Нещо не мога хубаво да го видя това филмче, прекъсва непрекъснато.
Феъри, де да можеше и моят син да го отуча от сладкото. Той пък не иска да яде нищо, което не е сладко. Sick

# 96

Миша пие само мляко и вода, соковете ги отрича напълно, а и всичко сладко не понася.  newsm78
И Дени е така - само водичка пие. Сокове, млека не понася. Но пък със сиропчетата се справяме - първите няколко пъти се мръщи и плюва, после свиква с вкуса.

# 97
  • Bristol
Пателина, Ели 5 пъти гледа филмчето и се кикоти на глас  Laughing Накрая аз казах стига, нали не е хубаво да се зомбират от малки пред компютъра Wink
Куки, много сте сладки  Hug Да са ти живи и здрави!
Сиска, ние сме на 5тица от лятото и са ни добре. Последно се мерихме на годинка, но я качвам на кантара в къщи понякога и грубо е около 13 кила. Наистина, пробвай друг модел.
Ели от скоро се е научила и се качва на триколката си, за да стига по на високо  Crazy Непрекъснато оправям плота в кухнята, за да не стане някоя беля. Толкова чист и подреден плот и мивка не съм имала никога!

# 98
Пателина, мерси много за филмчето. HugВали го гледа доста пъти с интерес и ококорени очи. Laughing
Куки, страхотни сте.Да са ти живи и здрави дечицата и много да ви радват Wink
За кашлица давам Мукоплант с живовлек и съм доволна.От известно време давам и Мултисаностол на Вали и забелязвам, че апетита му леко се поувеличи.
За памперсите - ние от доста дълго време сме на Либеро и не сме имали проблеми.Преди това ползвах Памперс, но детенце винаги беше мокро.
Приятен и усмихнат ден от мен. Heart Eyes

# 99
Сиска ние също сме с 5-цата и са ни добре преди седмица теглихме Криси 12кг.300 беше малката госпожица и от памперсите съм доволна, а от известно време като и го сложа вечерта преди лягане, сутрин ако я вдигна и сложа веднага на гърнето памперса и е сух Wink

# 100
Хи хи, радвам се, че ви е харесало филмчето. И аз обичам много котките. Да не ме биете сега, че малчовците се заседяват пред монитора повече  Embarassed... Аз такъв таралеж в гащите си сложих с тия котки  ooooh! Само това гледа, ако може нон-стоп да се въртят... Crazy
Използваме памперси Мамия 12-25 кг - май е 5-ца- добре са му . Момчил е ~14кг.
Сиска, щом като 6-цата му е добре, купувайте от нея. Важно е дупата да е суха.
Деспина, ние играчки здрави почти нямаме. Младежа троши и разглобява всичко наред, аз само изхвърлям  Tired

# 101
Момичета, много ми е мъчно CryДени си счупи предното зъбче, отгоре, точно където най-много се вижда. Тази сутрин падна в най-голямата кал, целия се изцапа, даже в носа и устата имаше кал. Ожули си леко горната устна, но явно не го болеше, защото почти не плака. Като се прибрахме и реших да огледам устенцата, видях че се е отчупило парченце от зъбчето. Малко е, но имам чувството че се вижда от самолет. Сега постоянно си мисля как до 6-7 годинки, като му падне това зъбче, ще си ходи щърбо детенцето ми. Като се смее или говори, всички ще го виждат CryСмейте ми се вие, че се сдухвам от такава глупост, ама всяка майка иска детенцето и да е красиво, а не със счупен преден зъб. Предполагам, че счупеното място ще се изпили с течение на времето, ама моето болно майчинско въображение вижда един кратер там, който всички хора ще забелязват още няколко годинки BlushБаси, много ми е тъпо!

Благодаря ви за отговорите за памперсите!  bouquet

# 102
Siska, хич не ми е смешна твойта тревога Sad. Остава ти успокоението, че тия зъби ще ги смените. Дени е сладурчо, така че това няма да му намали очарованието Peace
Ава е с памперси Либеро 7-14кг. В метро са на цената на  Памперс, а според мен са много по-добри. Започват вече да и умаляват, а по-голям номер няма. Сега гледам, че са пуснали Дайперс 9-20кг., пробвахме ги, не са лоши.
Пателина, много е занимателно филмчето. Аз обаче не разбрах как мога да си го дръпна, че да ми е под ръка Embarassed
Мойта мома пие и чай, и сок, и мляко, и яйрян Laughingдобро прасенце ми е тя Heart Eyes
Деспина, имаме няколко здрави играчки. В началото на месеца купих метална количка за кукли, защото от пластмасовите счупихме 3.
Днес при нас е лято. Станислава тича 2 часа по блузка и сега нанка уморена Grinning

# 103
Сиска, много неприятно! Успокоението е, че ще го смени. Разбирам те, че ти е криво. А много голямо парче ли се е отчупило?

На мен днес ми е много ревливо. Последен ден отпуск. 2 почивни дни и на работа. Мъчно ми е много. Сега разбирам майките, които тръгнаха дори по-рано на работа. Кога мина година и половина.... Просто не знам как ще свикна да не съм по цял ден с нея, цял ден я гушкам, поплаквам, а тя се чуди на тази смешна мама какво й става и, смеейки се, ме имитира как плача, едно такова драматично, но и с усмивка... уф..... Не съм куку, да ен помислите, и ПМС си казва думата.

# 104
Сиска много гадно.Горкия дени, цункай го от нас. Hug
Мартеа споко, ще свикнеш.

Общи условия

Активация на акаунт