Ходих при педито и тя пак повтори, че тревогите ми са неоснователни, че тестисите се оправяли от самосебе си, че нищо му нямало и т.н. Та се разбрахме напролет, ако все още проблема стои да отидем при специалист. Така или иначе, операциите се правели най-често в периода до 2 годинки.
Tia, Kremenchen, няма начин да не разберете, ако при дечицата ви има подобен проблем - то е видимо: неестествена подутина горе и празни "торбички".
Куки, дечицата са ти разкошни! Да са ти здрави и послушни!
Сиска, ние едва преди седмица минахме на 5-ти номер и ни стоят идеално. Но Коси е само 11 кг.
Patelina, филмчето с котетата е супер! Малкия много не се впечатли, но аз преди да забременея бях луда по котките и от години все си гледах у дома. Та за мен бе истински удоволствие това филмче!

Лека вечер на всички!

В последните месеци Дени се превърна в едно малко жабче. Както до 10 месеца не близваше водичка, сега изпива по 250-300 гр някои дни, отделно и суче като за световно. Явно трябва да се засрамя....
И като трябва да й давам панадол примерно, настава вой, защото мрази вкус на ягода. Трябва да пиша до производителите ако може да направят и един с вкус на зеленчуци
Непрекъснато оправям плота в кухнята, за да не стане някоя беля. Толкова чист и подреден плот и мивка не съм имала никога!
Само това гледа, ако може нон-стоп да се въртят... 
Дени си счупи предното зъбче, отгоре, точно където най-много се вижда. Тази сутрин падна в най-голямата кал, целия се изцапа, даже в носа и устата имаше кал. Ожули си леко горната устна, но явно не го болеше, защото почти не плака. Като се прибрахме и реших да огледам устенцата, видях че се е отчупило парченце от зъбчето. Малко е, но имам чувството че се вижда от самолет. Сега постоянно си мисля как до 6-7 годинки, като му падне това зъбче, ще си ходи щърбо детенцето ми. Като се смее или говори, всички ще го виждат
. Остава ти успокоението, че тия зъби ще ги смените. Дени е сладурчо, така че това няма да му намали очарованието