Отговори
# 210
Диди мила каква страхотна новина  Hug  Heart Eyes
оставяй всички негативни мисли  Naughty ще видиш как втората ти бременност ще мине неzабеляzано покрай грижите zа Данчо.
Голяма прегръдка от мен   bouquet

# 211
Дидка, не бой се! Ние сме с теб. На докито и аз мисля да изчакаш поне 2-седмично закъснение. Дано тоя бебок е по-добър в коремчето ти и не те тормози!

Иви, ти си направо героиня  HugДано лошото вече е отминало и сега само хубави моменти! Пиши по-честичко, за да сме в течение... Peace

но за протокола Иса не е приспивала никъде освен у нас и на морето.....тук май ние сме уникалните Mr. Green....
Ааа, моля, моля Naughty и моето синче не е приспивало никъде другаде освен при нас и на морето Grinning Ама така ще е докато се кърмим, това е положението. Откакто се е родил не сме го оставяли на никой за повече от 3 часа. А дори и за толкова гледаме да избягваме. Навсякъде сме си тримцата Heart Eyes

След като оня ден се похвалих, че Дени казва като ака, сега пак имаме ново умение в тази област Mr. Green Пишка в едно канче Simple Smile Не иска да седи по гърнетата, но като като му подложим канчето и му кажем да пишка, се напъва-напъва докато не пусне поне 1 капчица Simple Smile Това го открихме оня ден докато му миехме дупето. Понеже различава кога пишка и ака, докато бяхме в банята на шега му казах да се изпишка, а той взе че ме послуша. Та сега по няколко пъти на ден му подавам канчето, пуска по съвсем малко. Няма да бързам и да насилвам нещата.

Ама при нас положението с опишканите дрЕхи продължава. Пробвахме всички памперси за нощите, все тая. И денем се мокри. Вчера смених памперса 2часа и половина след като го бях сложила и отново беше пуснал. Ама тежеше 700гр - за 2часа и половина Shocked А тази сутрин 500гр. Така е щото се налива с вода напоследък, а нощем пък много суче. Направо не знам какво да правим вече, то му писна на детето да ходи мокро и да го преобличам по 100 пъти на ден. А и ме е страх да не настине...

Лек ден! Сори за дългия пост Blush

# 212
Сиска, защо не опиташ с Либеро? Изобщо не са ми пропускали, отзад са с ластиче, според мен са много добри памперси Peace
Дидка, всичко ще е наред с бременността ти, не се притеснявай! Само се пази и приемай помощ в гледането на Данчо, че каквито са фурии точно в тази възраст Grinning
Гуш, представям си какво ти е, пък и това с пътуването по 100 часа до работа ми е познато, наистина е много неприятно. Но пък това е работата, която много искаше, нали? Скоро и заплатата ще ти увеличат, нали казваш, че сега е пробен срока:peace:

# 213
Браво на пишкащия Дени! Порастват децата!

А, това, че ходим по гостита на бабите нон стоп, не означава, че оставяме Теа сама да спи там - и ние баабар с нея Grinning Даже доскоро първо я приспивах и после излизахме - естествено отивахме на парти баш когато всички са подпийнали или на кино тичешком на последната прожекция. Сега сме си заплюли една театрална постановка, ще видим кога ще ни се усмихне късметът.
Всички сме едни номади - освен нейните дрехи, приготвяме и наши и т.н. Досега сме я оставяли само веднъж за по-дълго - 16 часа, преди 2 седмици като бяхме на сватба в Търново.

# 214
Браво на Дени! Чуден напредък Simple Smile
На Зори напоследък любимата й дума е АКИ. Като вече е свършила работата в памперса (което не върши работа), сочи дупето и казва АКИ и прави физиономии на погнуса  Laughing
Проблема е обаче, че на всяко боклуче и това, което тя реши, че е боклуче, също казва АКИ... И то нееднократно... Като зацикли и само - аки, аки, аки... ужас Simple Smile

За срещата в Патетата. Приятелите ни, за които казах, че си имат две дечица, казаха, че може и те да дойдат Simple Smile Какъв е плана попринцип.. Аз нито съм ходила по срещи, не ви познавам на живо, не знам как сте организирали такива сбирки преди Embarassed Само подмятате нещо за подаръци или събиране на парички - дайде повече инфо, да не се окажем неподготвени!

# 215
Шуша, в Патетата е много приятно. Залата за игра е доста голяма и с различни забавления. Пускаш детето вътре, няколко какички (май 3)  ги гледат. Трябва да  донесете пантофи за детето, ако родителят влиза вътре, се събува бос, на земята има мек мокет. Има басейн с топки, хиляди играчки, децата се забавляват. Има камера, която снима децата, гледаш в другото помещение, където стоят родителите. Към това помещение има и стъклена врата, ако нещо нямаш доверие на камерата Grinning Въпросното помещение за родителите е доста по-малко, но има достатъчно места за сядане.
Кетърингът (храната в частност) се поръчва по-рано, напитките на място.

Миналата година имаше парти в Дон Домат, по-скоро събиране, но тогава децата бяха по-малки и можеше и така. Ние не успяхме в последния момент, защото бяхме болни и двете. Сега идеята е вместо да се уговаряме да дадем до 5 лв за играчки, които да разменяме между децата, да ги съберем за дечицата без родители. Ами май това е.

# 216
Привет на цялата дружина  bouquet

Иви, кураж, не остана! Папкай повече да има и за бебчо Heart Eyes

Цитат
След като оня ден се похвалих, че Дени казва като ака, сега пак имаме ново умение в тази област  Пишка в едно канче

Joy их, тоя Дени...

Мартеа, и у нас не идват баби, нито пък някакви други гости няма мегдан. Така че ние ходим. Надявам се другата година като се преместим да ни гостуват, щот съм мноо гостоприемна и обичам да въртя разни манджи Laughing

# 217
И тъййй,та значи почерпихме се подобаващо и днес душчката ми търси единение с тялото, Drunkоще веднъж ви благодаря за пожеланията и чак сега имах възможността за почета малко назад и установих,че преди 3 дни /на рожденния ден на мъжот ми/сте ми честитили годишнината от сватбата,която е следващия месец Mr. Green,за което пак спасуе болшибо Laughing  bouquetГледам за гърнета си приказвате..и ние от 2 месеца насам си казваме кат са посираме,понякога и като се напишка пак обажда..ма ква файда кат има фобия от гърнето,не ще да го ползва и туй то,какви ли забраненеи неща не съм й давала само да се закотви за 2 минути поне..ма цък,ко ще кат запей коса пак ще опитвам,засега ще си носи хартиените гащя LaughingСрещичка,тва-онва..убау сте го замислили,бих искала и аз да са цопна там,ма ша хвърля на мъжо бомбата да видим ко ша се произнесе на последна инстанция Mr. Green

# 218
ей, хора, скъса ми нервите една колежка! Ама това момиче имам чувството, че вече ми бойкотира организацията за коледното парти... каквото и да правиш вечно недоволни има! Close

Кажете ми много ви се моля, вие щяхте ли да сте доволни БТР да ви свирят на частно парти? Нищо не стрували вече, некадърници били, никой не ги слушал, и т.н. Е, как тогава са най-работещата и ангажирана група в момента да му се невиди....

# 219
Кажете ми много ви се моля, вие щяхте ли да сте доволни БТР да ви свирят на частно парти? Нищо не стрували вече, некадърници били, никой не ги слушал, и т.н. Е, как тогава са най-работещата и ангажирана група в момента да му се невиди....

Shusha та има ли хора които не харесват БТР  newsm78 това е супер група със страхотни песни Peace
И аз се замислям вече за нашия банкет вече ме поканиха (нали съм по майчинство ако не ми се обадят няма как да разбера) ще бъде в един от хубавите ни ресторанти тук, и ще е чалга до зори".Както беше и миналата година Crazy

# 220
  • Bristol
Аз сигурно ще съм от старата генерация, защото си тача много БТРа  newsm78
Иви, най-хубаво е в къщи с любимите хора  Hug Хайде още малко и ще имаш повече за гушкане.
Дидка, всичко ще е наред  Peace изчакай поне 2 седмици, а ако искаш и чак след Нова година отиди, че сега покрай идващите празници може да не са в състояние да ти обърнат внимание  Drunk
Сиска, ми като пие много водата няма как. И нашия памперс пропуска сутрин, ако нощем е изпила 2 шишета с вода. Даже ми се е случвало, носейки го до кофата от него да капе  Crazy

# 221
Поздравления за пишкащия Дени smile3501!!!
ПАПИТУУУ , и аз бях една от тези, които ти честити годишнина от сватбата Embarassed, ама някой го беше споменал преди мен и аз съответно да не остана по-назад  Joy....та със закъснение се поправям и ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МЪЖЛЕТО bowuu!!!
Shusha, аз също харесвам БТР, но за банкет или частно парти не одобрявам  Naughtyтози вид музика-лично мое мнение  Peace....

# 222
Ей,днес никаква активност! Thinking
Времето не е лошо,ама мен така ме домързя следобед,че не ми се мърда никъде.Започва да ми се спинка повечко......започва сееееее! Sick

# 223
  • София
Дидка, така-така спинкай...ако те оставят  Grinning

Момичета май нищо не се разбрахме какво точно да поръчаме за хапване за срещата...Утре трябва да отида пак в Патета, за да говоря точно затова. Ще реша на място, ще гледам да не се изхвърлям  Laughing

# 224
Мами, оставали ли сте сами с детето нощем? Сигурно изглеждам като абсолютна глезла, но нали Мари често боледува и понякога вдига много висока Т, и много ме е страх да не се разболее като съм сама с нея, а баща й заминава командировка в чужбина и ще сме сами два дни Sad А нямам роднини, нито толкова близки приятели, че да ги викна посред нощ, ако се наложи...Абе с две думи, дайте ми кураж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт