Отговори
# 120
Krenechen,нали се прави Погача като бебето навърши 40 дни,за момченцата, а за момиченцата малкопо рано.
Гуш ,аз съм съгласна каквото и да си поръчаме, за сутрин по добре някакъв сандвич, сок, кафе Thinking
Мартеа, аз лично нямам нищо против.
Съгласна съм за събиранетона парички.

# 121
Мери, много хубава идея за новогодишното ви пътуване - Амстердам е много красив по време на коледните празници, а Брюксел ми е любимия град Simple Smile
За коледните подаръци, нищо не мога да измисля..иска ми са да  е нещо, което да не й омръзне бързо, пък и да подпомага развитието й newsm78

Мартеа, дано бързо се оправи Теа! Ако е вирус, ще мине за няколко дни, Мари изкара вече 4 тази есен...само кашлицата понякога повечко продължава, Мари кашля поне месец.

Мами, ядат ли децата ви всички плодове? Мари има няколко любими - манго, банан, ябълка и само понякога круша и не мога да я накарам да яде цитрусови плодове, киви, грозде...Много е консервативна към неща, които не познава, дано като порастне се променят нещата.

# 122
Връщаме се от лекар - чисти са й гърдичките, но има ужасна гърлена кашлица и силно зачервено гърло. Каза, че е вирус, после ни изписа АБ. Питах защо, след като е вирус - заради усложнения евентуално и за да може да тръгне на ясла навреме. Аз не искам да давам без да има защо и се разбрахме ако още една нощ е с висока Т да дам АБ - Аугментин от утре. Ако избегнем АБ обаче настоях за изследване на секрет, така че ако не сме на АБ, във торник сутрин ще й вземат секрет. А ако сме на АБ - "ако има нещо, ще го утрепе, а секрет ще вземем след като оздравее".

# 123
Мартеа, дано да преборите температурата и да не пие малката АБ Praynig
Сиска, много неприятно, че Дени си е счупил зъбчето,  Sadи аз щях да се чувствам като теб, добре, че е млечно и ще падне, но наистина нека го види и зъболекар.
Събота и неделя бяхме  в един спа хотел в Кюстендил - много ми хареса Wink, но градът един такъв пуст, пуст Confused, сив, и въобще не пекна слънце. Минералната вода там се оказа много силна, аз не прецених добре и се плациках сумати (как се пише тая дума Embarassed) време  в един много горещ басейн и после бях като увяхнала маруля половин ден Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 22:23 от Дона

# 124
Ей гледай хората и до спа центрове го докарват - завиждам благородно.

Сиска ще го смените -е й го на ще отлетят бързо годините и няма и да разебереш кога вече ще имате здраво зъбче.

Гуш ние сме положителни за срещата, ако няма неочаквани събития. За манджите... както го решите - аз не знам колко ще мога да седна с дребния, така че не взимам отношение.

дребния ме дърпа та ще дописвам следващия път.

# 125
мери, ние ходихме в събота на оглед zа подарък на Анди, още в първия магаzин бяхме "иzнудени" да купим един буклокчйски камион, така че вече Анди си има подарък Wink

ania та това е много анди яде само круша, банан и ябълка и то на периоди, zеленчуци сурови само краставица и червена пиперка.

# 126
За подаръците още нищо не сме избрали,сега ни чака Никулден-харесала съм иедна кукла бебе, пееще ,смееща се.
Дона супер.и на мен ми се ходи.

# 127
  • София

Гуш ние сме положителни за срещата, ако няма неочаквани събития. За манджите... както го решите - аз не знам колко ще мога да седна с дребния, така че не взимам отношение.

Супер!!! А за тичането подир Калоян - нали там има каки точно за това - ние ще сме в съседното помещение  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 128
Забравих да споделя, че Пламен май се отбива Cry Cry Cry От два-три дни като суче, после казва "нье" и ми дръпва надолу блузата да ми скрие гърдите Cry

# 129
Добро утро!
Кафенце Simple Smile

Дона, година и половина кърмене за мен си е живо геройство Peace
А за горещите мин. басейни знам, че 20 мин. "далдисване"  стигат. Поздрави на половинката и целувки на Пламъка Hug

Завиждам ви за срещата, май ми се е приходило на републиканско събиране... Laughing

Аниа, вече съм споменавала, че отглеждам ламя Laughing Яде почти всички плодове, но си има периоди. Например 2 седмици яде банани, после 2 месеца не иска да помирише банан, цяло лято мачка круши, сега не иска. newsm78

Мартеа, да се оправяте Peace

Смятаме да купим на Ава за Коледа къща хем ще скрием и количествата играчки вътре и детски микрофон, че ми е певичка Grinning

# 130
  • София
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ПАПИТУУ И НА ДИДИ75!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОООВ!  bouquet

# 131
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДИДИ75! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!!

Аз вече питах, но отговор не получих, кажете как се справяте ако трябва да отидете на ресторант с детенце? Аз трявба да съм постоянно в движение, да не говорим, че меракът го държи около 15мин и после тръгва да си ходи.

# 132
Благодаря ви за поздравите за годишнината ни!Черпя ви виртуално с питиенце! FlutterХайде......наздраве! newsm24
Напоследък не ми се пише много,но зная че е период! Wink
Иначе Даката расте и много ни радва,бърбори си всякакви неща,но някой казва доста ясно.Продължава да кашля(след лечение с АБ),вярно че е остатъчна кашлицата и реших без консулт с лекарката да му дам сиропче.Някой ползвал ли е Медоприм-сръбско производство,много ми го похвалиха!Дали не греша като не се консултирам с лекарката,ама не ми се изживяват всички емоции с посещението при нея.Знаете за какво говоря!Но пък ме гризе съвеста да дам на своя глава сиропче против кашлица newsm78

# 133
Мартеа какво става с температурата? Успя ли на овладееш положението без АБ?

# 134
Диди, по-добре заведи Данчо на лекар, хем ще го прегледа след боледуването Peace
Катка, връщаме ви цюлювката Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт