Мноооооооого бледа, но мечтана чертичка.....................

• 3 251
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде на път....
Честито! И леко бременеене!  newsm10

# 46
а аз бях сигурна че съм ама този пуст доктор вика нищо ти няма бе девойко.ех момичета ако сте прави казвам ви Бог да ви благослови.ще се моля за всички ни защото всяка една от вас е с много голямо и благородно сърце и го заслужава това огромно щастие.дано Бог ни чуе

# 47
Направи си кръвен тест. Ще знаеш със сигурност  Praynig Praynig Стискам палци!

# 48
Направи си кръвен тест. Ще знаеш със сигурност  Praynig Praynig Стискам палци!
Да аз също се сетих да ти предложа това, защото аз като бях бременна имах три положит./с бледи втори/чертички тестчета , но реших да отида да си направя и кръвен и отчете че бях в 4 гест.седмица -с три дни закъснение.Така че помисли и над този вариант,става за няколко часа.
Още веднъж успех миличка и провай всички вариянти преди да се отчаеш,чу ли
Hug

# 49
и аз си го мисля но ще изчакам другата седмица и отивам,но просто вътрешно имам чувството че лекаря греши.дано просто не съм луда baby_neutral

# 50
И аз мисля, че още е било рано за да се види бебето. Пожелавам ти успех!

# 51
рано рано ама май лекаря е прав.от вчера съм с кафеникаво течение-ИДВА МИ Cry(ама защо е кафяво)

# 52
Здравей Mu6morok.

Искам да ти кажа че аз също се лекувах края на октомври, защото от настинка матката ми беше отишла вляво   #Shocked

И заради това нещо започна едно кафяво течение, което не спря 2 седмици. Лекаря ми предписа някакво лекарство, но не ме предупреди че не трябва да правя секс временно. И една вечер с моя приятел се развихрихме без да се пазим.
В крайна сметка оправих се от проблема с матката след една сериозна доза от хапчета, но започнаха да ме болят гърдите и ниско долу корема. На 2, 3 ден от закъснението си взех шуър чек и той ми показа една много бледа чертичка. Реших че няма нищо. На 12 ден отидох на преглед за матката и попитах доктора за болките и закъснението, но той ми каза че нямало нищо.
Обаче станаха вече 20 дни! Онзи ден си купих нов тест и вчера ми показа две плътни черти. Сега съм на тръни. Мисля да отида в крайна сметка да си направя един кръвен тест, макар че съм почти сигурна че съм бременна.

Извода от всичките ми словоизлияния е че не трябва много да разчиташ на докторите.
И те бъркат понякога.  newsm10

# 53
sre4ko за мен ти си бременна отвсякъде за което мога само да кажа ЧЕСТИТО МИЛИЧКА  bouquet.а за мен за жалост от вчера лелката се вихри сериозно при мен.така че ще се боря за девичка.ама според мен имаше оплождане което не се разви в бебче.както и да е здраве да е.сега ще се миля за вас момичета да е станало този месец newsm51

# 54
mu6morok с нетърпение чакам да пуснеш и ти тема - имам втора чертичка! И стига с тази лелка, кажи и ,че и даваш отпуск за 9 месеца! Успех и желая бременност на всички желаещи!

# 55
от другия месец се надявам да я сиктирдосам за 9 месеца пожелала съм си за Коледа подарък един малък бузанчо Blush

# 56
Благодаря ти Mu6morok  Simple Smile

Снощи си направих нов тест и макар да беше вечерта и той беше положителен  EFP
Обаче има нещо, което много ме притеснява  Sad
С тази доза от лекарства, която поех да няма някакви проблеми и най-вече незнам дали е нормално, защото ми е за първи път, но послените два дни имам леко кафяво течение  Thinking
Незнам кога да отида на доктор. Според моите изчисления съм 7 седмица. Много ми е притеснено.  Sad

# 57
ами не искам да те плаша но мисля че е по добре да се консултираш с лекар за течението.ако има проблем ще ти изпишат лекарства а и мисля че трябва да лежиш-никакви движения и натоварване.поне при мен беше така.аз имах една неуспешна бременност и бях с течение и ме караха да съм в пълен покой.Ще се моля  всичко е наред,желая ти успех Heart Eyes

# 58
Утре съм на преглед в шейново.
Ще пиша как е минало и дали е нормално това течение.  Simple Smile

# 59
Sre4ko,стискам пакци всичко да е наред.при първа възможност да пишеш как е минало и какво са ти казали.успех и се пази  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт