Ранна бременност и неразположение

• 674
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, е 10г.с. съм и вече не издържам Sad  От сутрин до вечер ми се гади. Не съм повръщала, опитах с надежда, че ще ми олекне, но не можах. Утре съм на консултация при доки, дано той каже нещо ефикасно. За момента съм пробвала само Антометил, но без никакъв ефект. Ако някой има идея за някакво облекчение ще бъда мнооогооо благодарна Sad

# 1
Здравей! Съчувствам ти, знам какво е. Аз бях така до 7 месец и след това в 9 отново започна. При мен освен гадене имаше и повръщане. На мен гинеколожката ми изписа Антиметил (мисля че беше по 4 пъти на ден) и супозитории Вомитусхил (по три свещички). Като аз си пиех Антиметила и само сутрин и вечер взимах Вомитусхил. Нещо, което на мен ми помагаше донякъде, беше да ям бавно обелена зелена ябълка и онези зрънчовци с вкус на пица.  Солети и други солени гризини не ми понасяха. Пожелавам ти успех! Flowers Hibiscus

# 2
  • Велико Търново
Simple Smile а кой е казал/писал някъде, че бременната жена трябва да се чувства добре? Важен е плода да бъде добре и да се развива правилно. За майката са характерни всякакви неразположения. Спокойно, всичко минава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт