Детето ми е на година и седем месеца, момиче. От бебе е много ревлива, нервна и трудно заспиваща. "Нищо ново, много бебета са така" беше дежурния коментар на роднини и педиатри. Нищо обезпокоително не виждаха лекарите.
Имаше един период в който се поуспокои малко, беше след като проходи и нещата сякаш си дойдоха на място. След това обаче от няколко месеца отново започнаха едни ревове, които ме тревожат, главно след сън сутрин или следобед започва да реве и ми е почти невъзможно да я успокоя. Знам кога се тръшка за нещо, но този плач е съвсем друг и сериозно се притеснявам.Зъби има да избиват още, тормозят я явно не не мога да повярвам, че месеци наред реве така от зъби. Имаше два пъти проблем с тръгнало възпаление на ушите но последно каза унг че е ок и в кръвната картина няма активна инфекция.
Какви може да са причините, в каква посока да тръгна, помагайте....едната баба вика отиди в църква да й четат против уроки, другата вика пак я води на лекар....не знам какво да правя, много е страшно детето ти да плаче така и да не можеш да помогнеш, нито да разбереш какво става...
Благодаря, че ме изчетохте!