Бременни чужбински мами - 5

• 14 872
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Ще добавя данните.

# 151
Пепе, ще ми се да те питам как ще е с кърменето?
В тандем ли ще карате или ще отбиваш Мартин?

# 152
  • Германия
Пепе, ще ми се да те питам как ще е с кърменето?
В тандем ли ще карате или ще отбиваш Мартин?
Той досега не дава признаци на отбиване, живот и здраве още няколко седмици и ще видим как ще е като се появи "конкурента" Mr. Green

# 153
Момичета
 как сте днес?  bouquet

Днес ми е много съботно smile3507 , а вече сме на план да постягаме къщата (т.с. да я изпразним от всевъзможните натурии и да я приготвим за бебчо)... това ще продължи и този и следващия уикенд  Crazy

Вие докъде стигнахте със стаята за бебетата?

Ние още няма да правим отделна стая за наследника  ни понеже си мисля първите 3-6 месеца да си спи при нас... така, че живот и здраве към лятото ще помислим и за неговата стая Thinking

# 154
здравеите мами
завърнахмесе наи после
звезди4ка ми аз тази седмица сте боиадисват и сте ми слагат алохенос, и ве4е поръ4ах децката стаиа, липсва ми пердето и килима да поръ4ам, а пък децкото креват4е ве4е го имам то сте стои при нас първите месеци, пък и е с колела за местене при 4истене и така....
аз ве4е имам и коли4ката _ http://www.1000bebes.com/tienda_masfotos.php?id=226 , и хамака за из късти, стола за колата _ http://www.concord.de/ и по4ти вси4ки първи необходимости за беб4о, вклиу4ително дре6ки. е липсват ни ниакои неста ама много малко.
стото ве4е съм на 6 месеца и половина и ако ре4е да е седма4ка нестем да ни свари по бели гасти.
ади лека ве4ер

# 155
Привет моми4ета

Асто 4удесен избор.И аз се бях спряла на тази коли4ка,но още не съм сигурна дали ще купувам,4е в къщи са 4 + 1 двоина Laughing Легълца също 2 на брои  + 1 люлка за бебе  Laughing
Аз съм решила бебето живот и здраве да спи при нас първите 3-4 месеца,а след това ще го преместя.Така,4е на мен сега ми предстои обзавеждане на "мъжката"стая Grinning Спрели сме се на легло под формата на кола,но не знам какъв цвят да боядисам стените newsm78
Каката е със собствена стая,обзаведена изцяло в стил "принцеса" Изборът бе 4асти4но неин  Laughing
Но има вероятност и да се местим в къща,но това ще се разбере края на месеца.

Пепеляшка,шапка ти свалям  bouquet Аз така и не можах да кърмя дълго време.И двете около 4 месеца  Confused

Цитат
mln, бързо оздравяване, къде ги улавяш тези вирусчета Sad А без застраховка възмойно ли е? newsm78Не ти ли излиза мноооогооо скъпо? Доколкото знам тук раждане без застраховка е около 7 000-8 000 евро #Crazy

Морки скъпо е,но не толкова колкото при вас Simple Smile Нормалното със анестезията и вси4ки медикаменти по родилката и детето,както и ваксините ми излезна по-малко от 3000 Е.

поздрави на корем4етата  bouquet

# 156
asto
 браво на добрата ти организация...аз се мотам още насам натам... Rolling Eyes Crazy
 А пък за количката съм се спряла на една холандкса марка... дано да е сполучлива Praynig

mln
има ли снимка това легло-кола? newsm78

# 157
здравеите мам4ета
да ви се похвалиа 4е ве4е са ми се надули краката  Cry Cry Cry Cry
и наи хубавото днес освен тази гадна новина е 4е биах по покупки и купих ниакои дре6ки от новата темпорада в  Benetton, мноо готини работи има за новородени и на много добри цени(поне тук де), и състо днес ми е много ревливо, незнам вие имате ли такива дни стото аз 2 пути в месеца никои не ми ги маха  Laughing неска мъжъми ми само ми каза 4е му се иадиало боб и да сме варвели на едно миасто дето го правиат много добре и аз понеже не ми се иаде6е се разревах, да така стана #Crazy Laughing горкиат направо припадна.
ади лека ве4ер 4е да не зема и тука туко съм се разревала  Grinning

# 158
Добро утро моми4ета

asto Хормони,хормони Laughing Горе главата и мисли позитивно.Отдаи се на шопинг ако това ще те развесели.И аз имам такива моменти,но гледам да излеза с децата на разходка или да седна на кафе с приятелки.С предните бремености 4есто пла4ех,4е съм станала огромна и не можех да си намеря свестни  дрехи Laughing

звездичка само това успях да намеря в нета.Това което съм харесала е нещо подобно,но е дървено и има скрин,гардероб и кутии за игра4ките.Но поне да добиеш някаква представа Grinning

# 159
mln
 ха , че е готино..  направо е върха, ама и за бебче ли става? newsm78

asto
 хич не се притеснявай...аз една от първите ми бременни истерии беше за едни домати...защо купил 5 а не 6 или нещо подобно беше Crazy Mr. Green

# 160
Здравейте мили момичета!
Включвам се и аз в темата и пожелавам на всички бъдещи мами лека и безпроблемна бременност!    bouquet
Аз съм с термин 29 август, на 28 години съм и за мен това е първа бременност. Никнейм- Sonita, Italia. Надявам се всичко да бъде наред и със съпруга ми да се радваме на малко съкровище след 6 месеца  Heart Eyes
Поздрави и целувки на всички  Hug

# 161
здравеите моми4ета
добре до6ла Сониа, и аз съм първа бременност на по4ти 27г. и съм за маи месец.

моми4ета да ви се похвалиа днес ни се обадиха от мебелниа магазин 4е децката стаиа е готова и сте ни иа слагат другата сриада по на6е поискване 4е остават ниакои работи по оправиане в стаиата, така 4е сте иа монтирват след една седмица. сега пак варви да търсиш килим и перде и тва дето се слага над 4ар6афите(cubrecolchon)..... ама кво да праим.
ина4е нисто ново, утре сте ходиа при матроната(аку6ерката) да видим колко съм напълниала за 1 месец и как е беб4о.
ади лека ве4ер

# 162
Хей, момичета,
празнувате ли днес? Hug

# 163
  • Чехия
И честит двоен празник на всички  ......   Бъдете обичани..   bouquet  bouquet

# 164
  • Чехия
Привет, момичета..Та ще изклюкаря и тук...
Ще си имаме момиченце... ... stork-girl
Вече и име имаме измислено..ама още малко ще почакаме за да чуем последните предложения от страна баби и дядовци ...
Как сте вие...днес нещо не сте писали.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт