Бременни чужбински мами - 5

• 14 861
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • Чехия
Привет от мен, днес съм днес съм по-весела..Благодаря ви.   bouquet

pepelyashka това значи ли че си си у дома и ще имаш повечко време ?

За магнезия пия минерална вода богата на Mg ..отй и без трябва трябва да се поема с по голямо количество вода.
За Но-спа пийвам само при нужда по 1tab. когато вече е нетърпимо и усещам, че наистина има повтаряемост при контракциите, предимно нощем .
За кръвното обикновено съм с 110/70, но аз съм от онази мед.работници дето в къщи имат само термометър  Embarassed ..та апарат нямам да го измеря като ми стане замотано... Майка сега като ще ми донесе  един обикновен , че те си купили дигитален а на този не могат да мерят..та ще е за нас.
За хемоглобина преди една седмица ми беше 116g/l и  е доста добре, защото в началото на бременността ми беше 118g/l та не е спаднал някак драстично..най вероятно не от това.

Най-вероятно кръвното ми прави тези номерца... Crazy

Деси , еми те май всички гинеколози си викат бременността е нормално състояние..... и от там това отношение.
 newsm78
Сладурки напишете нещо вие ..имате ли там снежец...тук днес пак ни затрупа.А ми беше така пролетно, вече.
Вчера въпреки че беше гаден ден, открих едно магазинче за хасета и си купих много сладко бананово на мечета ближещи медец, и пчелички за чаршафчета...та ще избацам един комплект днес.
Ако не вися пред ПС-то разбира се.   bouquet

# 136
рepelyashka
 еее страхотна новина Hug

ivalex
питаш точно на време....току що заваля първия сняг Sad

# 137
  • Germany
Цитат
питаш точно на време....току що заваля първия сняг  Sad

Звезди, що си сад от снега, аз пък цяла сутрин се кефя и детенце и то - най-мразя блуткави зими каквито са тука.

# 138
И аз се радвах на снега, толкова красиво валя, а Диана не спря да ми повтаря, че иска навън при снежния човек  hahaha Но, разбира се, се стопи за нула време, сега слънце грее  Confused

Пепе, браво за унито  Sunglasses

Ивалекс, и мойто кръвно е ниско, на последния преглед беше 110/70 и започнах да пийвам кафе, но не знам какъв ефект има. Макар и да имам дигитален апарат, хич не се сещам да го меря.  Party Уморена се чувствам от няколко дни и май е време да ме споходи гадната анемия  Close Утре съм на лекар и ще се види.

# 139
  • Германия
И тук вчера вечерта снега си беше заминал, нощес пак беше наваляло, сега се надявам да не се стопи пак, за да излезем с Мартин и шейната.
 На мен тази нощ ми беше почти безсънна, големият се надигна в 5 наспан, малкият в корема как не се измоли да ме рита, не знам Tired
Половинката вече не се чуди, защо такава повишена употреба на тоалетна хартия имаме в последните месеци, с моето притичване то 00 почти на половин час  Crazy

# 140
  • Germany
Ехее аз ако имах такова кръвно, мен винаги като ми го измерят и ме питат как съм дошла Mr. Green Mr. Green Mr. Green 90/60 - това съм аз без кафе, но сега като не пия кафе че ми се гади от него newsm78, първия път пиех по един литър кола с лед на ден ама сега и кола не ми се пие newsm78

# 141
Ами аз съм страшно топло любиво същество... и снега е нещото, което може да ме задържи вкъщи с днииии Rolling Eyes Blush

# 142
Привет Hug
Рepelyashka, честито  bouquet Лека, красива и безпроблемна бременност!!!
ivalex, не се отчяйвай, няма къде да избяга бебока - ще го видите Heart Eyes За виенето на свят може и да няма причина. Миналата седмица имах същите оплаквания - щях да се кътурна някъде, така ми се виеше главата....Кръвното в норма, хемаглобин, всичко беше екстра, но това продължи около 5-6 дни и след това почна да отшумява. Причина според акушерката ми - бебчо расте и си взема каквото му трябва, организмът отслабва....не се притеснявай!
Звездичка, снежеца и нас ни понаваля, а сега го обърна на дъжд. Как беше зъбаря?Коронясаха ли те Joy
mln, бързо оздравяване, къде ги улавяш тези вирусчета Sad А без застраховка възмойно ли е? newsm78Не ти ли излиза мноооогооо скъпо? Доколкото знам тук раждане без застраховка е около 7 000-8 000 евро #Crazy

# 143
Вечерна, кръста все така си боли, т.е. ако си лежа на топло няма проблем, но като навъртя няколко километра и започва да боли, тогава помага киршкернкисен-а и имам ибупрофен, ако вече не се издържа (но до там не съм стигнала) Довечера хебамето ще ми даде масажно олио, но не се осланям много на него Rolling Eyes 

Kytta balsam върши чудеса.
Пиша го и тук за останалите бременлийки, ако им се налага.
Много ми помогна на мен и двата пъти.

# 144
  • Italia
Пепе,хайде тук официално да ти 4еститя.  Hug  bouquet
За кога ти го дават термина с младежа ?

# 145
ниакои наема ли се да направи листа за 4ака6тите мами през 2007?  Rolling Eyes Laughing

Има такъв на първа страница в тази тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143441.msg2735741#msg2735741
Вписана си
Цитат
08.05.2007 г. - asto - Испания - първа бременност
Хубаво е да се запознаеш с темите във форума, за да се ориентираш по-лесно.

Пепеляшка, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност!  bouquet
На mln и друг, ако съм пропуснала - също поздравления!  bouquet

# 146
  • Германия
А сватя, питай ме нещо по-лесно, по календар на 21.4. според УЗ 15, а веднъж даде и 29, аз исках първомайско, но мен никой не ме пита какво искам. Crazy

# 147
  • Germany
Пепе, браво бе - то не останало Laughing Laughing А ний колко още имамеее... Crazy

bouquet

# 148
Леле, Пепе и си траЙш толкова време  Laughing
Днес ме дупчиха 3 пъти за теста за диабет и още 2 пъти за кръв от вената  Cry

# 149
Дивиана мерсаж, ама гледам 4е не знае6 4е сте имам стерка и 4е съм на 26г?  Laughing
моми4ета как сте? аз утивам след малко на сниаг и то целиа уикенд, ло6ото е 4е ниама да мога да карам snowboard но..... Cry мъжътми сте кара и заради мен.
тжа болките в кръста са ло6а работа, казахами да си слага по 10мин. 3 пъти на ден ел. вазглавница, ама кат стана състата работа.
ади до понеделник, утиваме да мръзнем малко. Simple Smile
поздрави на вси4ки

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 20:15 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт