Бременни чужбински мами - 5

• 14 852
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Пепе, ти писа в оная тема в Мамите, че искаш и второто да е пак като първото.
По дефолт ли ще е или по твое желание?
Издай се кога ще чакаме събитието. Praynig
Между другото аз те причаквах, едно, че ми беше споменала плановете си още миналата година като се видяхме, а и с болния кръст като каза, ми беше вече ясно.
Кажи мина ли ти и какво помогна?

# 121
  • Германия
Вечерна, кръста все така си боли, т.е. ако си лежа на топло няма проблем, но като навъртя няколко километра и започва да боли, тогава помага киршкернкисен-а и имам ибупрофен, ако вече не се издържа (но до там не съм стигнала) Довечера хебамето ще ми даде масажно олио, но не се осланям много на него Rolling Eyes 

# 122
Пепи, отдавна те подоzирах, ха 4естито, да е лека и беzпроблемна  Hug

# 123
Пепи, честито и от мен!!! Simple Smile Лека бременност и безпроблемно раждане!!!  bouquet

# 124
  • Чехия
pepelyashka , честито и от мен.. Спокойна и красива бременност ти желая от все сърце  bouquet  bouquet ..

Момичета днес нищо не стана  Sad  ..отидохме на преглед не в моята болница в съседното градче (защото сега при нас затвориха родилно, остана само една докторка стара мома която е много зла и не искам да ходя при нея )  докторите били влезли в операционна и не ме и прегледаха дори...само ми записаха данните...
Не можете да си представите колко съм тъжна цял ден...това е държавна болница ..а аз работя в частна и отношението е напълно различно..
Само седя сега и си поплаквам ...хем ме яд, хем няма къде другаде да ида поне за сега или там в съседното градче или тукашната докторка на която не мога да се доверя..
Ще ли да ме прегледат чак след седмица  Sad ....само се моля до Април пак да отворят нашето родилно ...

Реално нормален преглед не съм имала от 7 седмици защото последния път ме гледа онази старата мома само за да отбие номера..и като и споменах за някой проблеми който имам ми каза, че всичко е  ОК ,  ..само дето продължавам да се само-лекувам когато имам болезнени контракции и пия Но-Спа без предписание.. , ходя при колежките да ми взимат кръв защото ми се вие свят..и т.н .
 Confused
Лека вечер от мен  Embarassed ...отивам да почивам, че нещо днес ми дойде много.

# 125
Ваня, съжалявам за куция ден Rolling Eyes Много кофти наистина!
Ама ти сега не се натъжавай толкова и не се отчайвай Hug
Пък това да си мислиш, че имаш проблеми и нещо не ти е наред, съвсем пък недей!
Ще го видиш бебчето, само трябва да почакаш още седмица... Търпение Hug
И аз като тебе... От 23 ноември до 1 февруари (това са 10 седмици!) никой не ме беше гледал на видеозон и накрая вече ми беше станало кофти. Отидох на един частен преглед, за да се видим с бебока, иначе кой знае кога щеше да стане Crossing Arms
No-Spa можеш да пиеш абсолютно спокойно! Няколко доктора са ми казвали, че мога да го пия винаги, когато усетя накакво стягане или друго неразположение.
Айде, горе главата Heart Eyes

# 126
Привет бъдеши майчета  Grinning Как сте и как са коремчетата  ?

Аз искам да споделя ....видяхме бебчо миналата седмица и вече знаем полаааа... момченце е !!!:mrgreen:Така че ако може някой да сложи синия щтъркел и до моето име Laughing

Иначе по темата за прегледите,да ви кажа аз ходя всеки месец  и всеки месец ме гледат на улстразвук,досега беше вагинално,а последният път гледахме бебчо през корема ,може и затова да сме успяли да видим пола,кой знае  Thinking
 Със студентска застраховка съм и всичко се поема от касата .Имам 3 снимки вече и се надявам и следващия път милата ми лекарка да ми даде нова Wink

Пожелавам на тези които още не знаят какво е бебчетата им , скоро да разберат ,но дотогава,повече търпение и им говорете,убедете ги да се обърнат в подходящата посока Joy

На Пепеляшка честито и и желая здрава ,красива и лека бременност и едно прекрасно бебче Hug  bouquet Peace

Хайде,това засега ,пазете се ,момичета!Поздрави  bouquet

# 127
здравеите моми4ета
4естито беб4е на pepelia6kа и лека бременност
гледам осте приказвате за ултразвуковите, мислиа 4е споменах 4е тук в Спаин със здравната осигуровка са по 1 на тримесе4ие, ина4е аз ли4но одиа и на 4асно допалнително, никога не е в изли6ак.
ниакои наема ли се да направи листа за 4ака6тите мами през 2007?  Rolling Eyes Laughing
поздравим на вси4ки

# 128
ниакои наема ли се да направи листа за 4ака6тите мами през 2007?  Rolling Eyes Laughing
поздравим на вси4ки

Списъка е на първа страница на всяка от темите за бременните майки, ако искаш погледни дали ти си вписана. По принцип Дивиана добавя данните, след като новодошлите си предоставят в тази тема - възраст, пол на очакваното бебе, държава в чужбина ( и град в БГ по желание), кое по ред е детето и т.н. Може да видиш стандартните данни както казах на първа страница на тази тема.  Peace

# 129
привет мами Hug

Аз отново съм с настинка,а днес пътуваме за Бахреин Cry Преди няма и седмица се лекувах от гърло,сега пък хрема.И това главоболие ме убива... Close

Пепеляшка лека и безпроблемна бременост  bouquet

ivalex успокои се.Бъди още малко търпелива и ще видиш беб4ето Simple Smile А за но-шпа и аз знам,4е няма проблем. Grinning И аз бях с неболезнени контракции от 4-я месец със сина ми,но вси4ко беше на ред.Пиех магнерот и но-шпа и пове4е по4ивка доколкото каката ми позволяваше Laughing

Аз ходя в 4астна клиника при доктор българка и всеки път ме гледа на ехограф,като последният месец на всяка седмица.Много съм доволна,макар 4е е сравнително скъпа.8 год в Дубаи и така не си направих застраховка Embarassed

Преди няколко дена гледахме бебето на 4Д,нопола със сигурност не ми казаха.Отново предположиха моми4енце Laughing само вси4ко да е на ред Praynig

лек ден на вси4ки

# 130
Добро утро, момичета   bouquet
Днес съм на зъболекар, та стискайте ми палци, моля Hug

pepelyashka
иииИИИииИииИи каква страхотна новина Hug Hug
 Честита ти бременност, пожелавам ти от сърце да е лека!  bouquet
Дано усмивката да не слиза от лицето ти и още веднъж; Честито! Hug

ivalex
 тези там (като мойте тук) са за  #2gunfire ...
Почивай и мисли за бебчо Hug Hug Hug

piccolina
хаха мен до 12 г.с. ... вярваха само на мойта дума, че съм бременна... ooooh!

eli_dm
всеки месец -  късметлийка  -  да знаеш, че леко ти завиждам Hug Hug Hug

mln

дори и на 4Д-то не се е видял пола? #Crazy... значи все пак сме извадили късмет...  Heart Eyes

лек ден и успешен ден от мен!  bouquet

# 131
Ивалекс, това дето го пишеш хич не ми хареса. Спри да вземаш това Но шпа. По-добре си вземи Магнезий. Той по-добре успокоява леките тренировъчни контракции.

# 132
  • Germany
Хай на всички бремита и нови и стари  bouquet

И аз съм съгласна за магнезия, и аз знам така.  Peace

# 133
Ивалекс, а как ти е кръвното и хемоглобина? Може от тях да ти се вие свят  Confused

# 134
  • Германия
Ивалекс, а как ти е кръвното и хемоглобина? Може от тях да ти се вие свят  Confused
И аз за това си помислих първо. За разлика от първия път, сега се радвам на малко по-високо кръвно.
Мацки, благодарско за пожеланията  Hug Днес ми дадоха освобождаването от следващия семестър, т.е. ще ползвам отпуск, но пак имам право да правя дипломната.  Party и няма да плащам наказателна такса за просрочено време Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт