Бременни чужбински мами - 5

• 14 843
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Morki
 а ти усещаш ли го като върти? Thinking

asto
никой не ми гледа ходенето пеш...аз се опитвам да ходя ама не всеки ден ми се отдава Rolling Eyes

_ШоШи_
 Hug
 бих отскочила дори за раждането мен ако питаш Rolling Eyes

Нинчето1

ама ти ги прави гинеколог нали... а при екстра дори с плащане при гинеколог немааааааа Mr. Green

# 106
  • Germany
Цитат
три ехографа ми са безплатни в германия

newsm78 newsm78 newsm78 ми аз само до сега имам три, пък то тепърва се започва, според мен не са само три ами са си всеки месец, поне на мен така ми каза мойта лекарка

Малеее за Холандия и аз съм чувала чудеса за бременни и раждания - и все съм си мислела че не е верно. На мен любимо място за прекарване на уикенд ми е точно Холандия, много си я харесвам и хората ме кефят/сигурно щот не живея с тях Wink/

Аз да не казвам голяма дума но вече отивам на оправяне, почти не кашлям, само малко има да се доизчистят гърдите, не ме боли трахеята - абе дано дано Praynig, но в събота и неделя през 2часа инхалации, много се бях запънала да се оправя без лекарства

пък за движението е верно - аз първия път бях финикиец - не се спирах, 2 дена преди раждането бях на изпит и т.н. и раждането ми беше песен - много бързо пликлюючих. Но сега ме е обзел един световен мързел и не знам newsm78

bouquet  bouquet

# 107
newsm78 newsm78 newsm78 ми аз само до сега имам три, пък то тепърва се започва, според мен не са само три ами са си всеки месец, поне на мен така ми каза мойта лекарка

Малеее за Холандия и аз съм чувала чудеса за бременни и раждания - и все съм си мислела че не е верно. На мен любимо място за прекарване на уикенд ми е точно Холандия, много си я харесвам и хората ме кефят/сигурно щот не живея с тях Wink/

Mr. Green Mr. Green
 и аз така си харесвам Джърманито Mr. Green

Хайде да си напълно здрава в най-най- скоро време Hug

# 108
Момичета
 снощи си дадох сметка колко съм бременна ooooh! Mr. Green... приготвяме се да отидем с мъжО до един магазин.. и аз решавам да сменя бременните ми панталони с едни, които ми стваха допреди 2-3 седмици... и познайте -  намъкнах се с 300 зора -  ама да го закопчея  -  забрави... пък да не говорим за сядане.... днес се качих на кантара...престраших се да погледна и...съм качила само 200/300 грама от Нова година някъде newsm78..ама представете си колко съм се разширила... ужааассс ooooh!

# 109
  • Германия
три ехографа ми са безплатни в германия
днес пак ме питаха, ако искам още, ще трябва да си платя
към 80 евро
По предписание - да, но много зависи от гинеколога, при първата ми имах 3 прегледа и със снимки, при новата всеки път ме гледа, без да дава обаче снимчици Sad

# 110
А, тъкмо се зарадвах, че и Пепето е бременна  Hug

Нинчето1, да, по принцип е така, с 1та бременност имам мнооого над 3 прегледа (не ми се гледа точно колко са в Мутерпаса) и за всичко платих към 50 евро.  Peace

# 111
при новата всеки път ме гледа, без да дава обаче снимчици Sad
Много си потайна! Naughty
Ама те хванах в крачка!  Wink
Аре де - бий тъпана сега!  Hug

# 112
Брееее, който чете набързо, докато готви, така е! ooooh!
Честито, Пепееее!!! Лека и безпроблемна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 113
  • Germany
абе я да питам аз че хич не ми е ясно - това колко прегледа ти се полагат от здравната ти застраховка ли зависи или не newsm78 че аз не съм много наясно и си хоооодяяяяя когато ме викне мойта, аз тя си ме вика на всеки 3 седмици #Crazy newsm78
я кажете да не стане някой фал накрая Rolling Eyes

Ей туй Вечерницата не може да и се изплъзне човек, всичко е под контрол при нея Laughing LaughingАз за туй си я харесвам много Peace

# 114
  • Германия
абе я да питам аз че хич не ми е ясно - това колко прегледа ти се полагат от здравната ти застраховка ли зависи или не newsm78 че аз не съм много наясно и си хоооодяяяяя когато ме викне мойта, аз тя си ме вика на всеки 3 седмици #Crazy newsm78
я кажете да не стане някой фал накрая Rolling Eyes

Ей туй Вечерницата не може да и се изплъзне човек, всичко е под контрол при нея Laughing LaughingАз за туй си я харесвам много Peace
Е в началото всеки месец по един, като минеш 28 г.с. зачестяват на 2, после всяка, а имаш ли "късмета " да преносиш на 2 дни (Боже как ги мразех тия последните прегледи, чувствах се като натрапник Cry дори плаках веднъж, като сестрата ме посрешна с думите "А, фроу кирш, зи ион вийдер" #2gunfire
Тя Вечерната като чете целия форум наред, какво няма да и убегне Wink

# 115
  • Germany
Ами значи не са само 3 ехографите ами са много повече?? newsm78 newsm78 Защо казвате тогава че само по три ви се полагали newsm78 newsm78  аз пак не мога да разбера Embarassed Embarassedама не ми се сърдете - за 1г не мога всичко да знам Embarassed

Pepe и от мен лека и безпроблемна Hug Hug  bouquet

# 116
  • Германия
Ами значи не са само 3 ехографите ами са много повече?? newsm78 newsm78 Защо казвате тогава че само по три ви се полагали newsm78 newsm78  аз пак не мога да разбера Embarassed Embarassedама не ми се сърдете - за 1г не мога всичко да знам Embarassed

Pepe и от мен лека и безпроблемна Hug Hug  bouquet
Нееее според тукашните Richtlinien са 3, обаче ако гинеколожката прецени, може всеки път да си те гледа, без да го отразява в мутерпасса. На мен редовно ми показва през УШ сърдечната дейност, щото на ЦТГ не може да го хване, така покрай сърцето ми показва и останалото, при предишната ми и от останалите не съм чувала да ги разглеждат толкова. Тази ми ме прати дори с направление на feindiagnostik, предишната дори не ми беше споменавала за такава опция

# 117
  • Germany
аами накрая ше видим какво ще стане като се изтъпенча пред застрахователя със сметките - а те вече станаха крупна сума newsm78 newsm78

# 118
Тази ми ме прати дори с направление на feindiagnostik, предишната дори не ми беше споменавала за такава опция
Да, и мен въпреки, че съм си все при същата този път ме прати на такова в Униклиникен, то се води Dopplersonographie, fetal Kardiographie и др. такива. Много прецизно ме гледаха повече от час  Peace
Мен всеки преглед ми е отбелязван в Мутерпаса, но както казах за повечето от полагащите ми се три прегледа платих към 50 евро общо.

# 119
  • Германия
Ох, готова съм да платя, но преди да зараждам да вземат да ме прегледат по-обстойно, че хич не ми се ще да съм опитно зайче като първия път Close И до днес твърдя, че ако не пестеха толкова от прегледи, могат да спестят доста рискови ситуации...

Общи условия

Активация на акаунт