Бременни чужбински мами - 5

• 14 834
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
здравеите мами
зжезди 4естит ти синковец, само ви се 4удиа как 4акате до толкожа много седмици 4е да знаете пола, аз от 5та седмица полудиавах да броиа дните 4е да ми кажат, и ми го казаха на 9тата седмица.  Grinning
виарно за ниакои е без зна4ение, но ние умирахме от лиубопитство(пък и искахме мом4е), но сега ако ми кажат 4е е мом4е сте се разо4аровам толкова сум свикнала с мисълта за моми4е....
поздражи на вси4ки

# 91
4естито Звезди   bouquet Мъжка мама ще си живот и здраве Simple Smile

Моми4ета шапка ви свалям за килограмите.Като ви 4ета по-колко малко сте ка4или и ми иде да потъна в дън земя.с предните бремности ка4их около 20кг.Сега като гледам пак на там отивам Embarassed Гледам да се ограни4авам,но пусто тестено като не мога да му устоя Laughing

asto много от рано знаете  пола,на какъв ехограф ходиш?
И аз нямам търпение да го узная,живо и здраво да е само,без претенции сме Laughing

лек ден моми4ета  bouquet

# 92
здравеите
ми аз ходиа 1 път жсеки триместър на медицинската ми осигуровка екографа, секи месец ходия на 4астен(които ми е и моиат гинеколог) които има 3Д, и 1 пут на тримесе4ие ходиа на 4Д.
а пук до килограмите аз сум на 6 месеца и една седмица и сум надала около 7 кг.
поздрави

# 93
зжезди 4естит ти синковец, само ви се 4удиа как 4акате до толкожа много седмици 4е да знаете пола,

ако ме питаш мен всяка седмица бих се наслаждавала на синчето ми... Heart Eyes тук ни се полагат само 2 ехографа и аз съм ходила 2 пъти на частно , където и да искаш няма възможност да те преглежда гинеколог... Sad

mln

ами качила си 20 понеже преди бременността си била сигурно вейка, а? Hug

# 94
Хей , събременлийки, къде изчезнахте ? Hug

# 95
  • Чехия
Привет от мен...как са търбухчетата...  Hug
Аз утре съм най-накрая на УЗ и се надявам да видим пола на бебчо..
Ако трябва да съм честна май ми се иска момиче...ама и мъжко не отказвам  Hug
Е това от мен...
За килцата за съм 15 отгоре , ама бях тип клечка на 170 височина 52 кила та сега съм 67 .. Embarassed и не ми тежи някак.  Whistling
Бъдете здрави   bouquet  bouquet .

# 96
Ей, Ваня, дано се види бебчето Heart Eyes
Стискам палци всичко да е наред и утре да ни се похвалиш с много хубави новини Hug  bouquet

# 97
ivalex
 стискам палци от сърце да разбере какво е.... Hug Hug Hug
и какво искаш да ти тежи ти чисто и просто си си тапицирала скелата smile3534

# 98
  • Italia
Ван4е и аз стискам палци  утре на ехото да се види най_после пола на бебо4ето. Ииииии умирам от лЮбопитство.  Blush Аз бях казала ,4е Ще е моми4е

# 99
Аз бях казала ,4е Ще е моми4е
Мдааа Simple Smile Ivalex, само да вметна, че и аз ти хвърлих един боб и предвиждам момиченце Grinning

# 100
Аз бях казала ,4е Ще е моми4е
Мдааа Simple Smile Ivalex, само да вметна, че и аз ти хвърлих един боб и предвиждам момиченце Grinning
да не сме гледали на същия боб, че и моя показва същото? Flutter

# 101
Привет сладуранки Hug
Ох тези килограми Shocked Аз преди бремеността си бях около 53-54, сега вече гоня 68 #Crazy а и не съм от най-високите. Ще му мисля после как да ги свалям......да са живи и здрави бебоците!
Ивалекс, дано видите добре бебоче и да ни зарадваш с хубава новинка......момиченце  newsm78
И аз искам много ехо-та, ама няма  #Cussing out
Моят сладур на последните два прегледа си беше с главичката надолу - чудна поза. Но така се върти, че сигурно е с дупето надолу сега Joy
Прегръдки на коремчетата  bouquet

# 102
здражеите мами
аз съм горе долу добре, по ниакога съм по добре но.... сега запо4наха болките в гръбнака но както и да е.....
моми4ета ва6ите аку6ерки карат ли ви да ходите по наи малко 4ас и половина два на ден? тук нас ни карат, и аз де ходиа де не, де вали дъж абе...., как ниама да ка4вам кила, пък и е много хубаво казват за раждането, казват 4е жените които много ходиат през бременността в голиама 4аст дори не се нуждаиат от 6евове и раскриват много добре.  така 4е.... ходене му е маиката както казва тати  Laughing Laughing
поздрави на вси4ки

# 103
Добро утро с кафето,

Ивалекс, ще чакаме новини днес  Hug
Асто, никой нищо не ме кара да правя  Grinning Както каза една мама в немската тема, бременната тук не е просто пациент, тя е направо клиент и я носят на ръце лични лекари и после в болницата  Laughing Но иначе, разбира се, ч ее добре да се движим. Аз с търчане с Диана нямам този проблем  Whistling
Звездичка, що не отскачаш до Германия за прегледи? Леле, 2 ехографа за цяла бременност, това си е направо ужасен ужас  Laughing Не бих издържала  Sad

# 104
три ехографа ми са безплатни в германия
днес пак ме питаха, ако искам още, ще трябва да си платя
към 80 евро

Общи условия

Активация на акаунт