Бременни чужбински мами - 5

• 14 826
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
mln на мен никои не ми е забранил кафето, даже ми се препоръ4ва заради ниското ми кръвно(80-40), така 4е никви бескофеинови не пиа, нормални и то по ниаколко на ден.
dezita тук препоръ4ват от 9 до 12кг на бременност, демек около кило кило и половина на месец, аз първите 3 нищо не наддадох, пък последните по 2 на месец, тъи 4е ся в 6тиа месец с по4ти 7 отгоре съм.
tandoori, аз го казах ако на ниакои му харесва бирата, на мен ми иа препоръ4аха ама като не ми харесва пък и през зимата не върви, купихси и една без със вкус на иабълка, абе боклук.
абе моми4ета вие през бременността ври ли ви и киселини имате ли след 4тиа или 5тиа месец? мен ме скъсват, и много странно, иам едно и също например, един път ме скъсват, другиат път пък се едно нищо не съм яла!
поздрави на вси4ки

За киселините ( от моя опит) най-помага кисело мляко. Само това ме спасяваше и двата пъти. Някои момичета препоръчват газирано ( тук например има джинджифилови напитки, които даже за гадене ги дават) също така.
Дано ви минава бързо! 
ПО мое скромно мнение, което бебето се носи по-високо , тогава имаш повече киселини, защото притиска стомаха, аз Елена я носех много по-ниско от Калин и мноого рядко имах киселини. Не мисля, че е свързано с коса, въпреки, че и двамата бяха с много коса, но Елена 2 пъти повече от батко си.

# 76
Привет бременилки Hug
За киселините - имам ги, но в умерени количества. Май нищо не помага и си ги търпя.
За килограмите Embarassed дотук съм +14 ама какво пък, бебчо-сладурчо да е добре Hug Последните дни за разлика от вас нямам апетит кой знае какъв особено сутрин
mcdirock, радвам се, че отита се поотива от теб!
dezita, тук спират вече да мерят кг, камо ли да кажат, че съм повече от нормата Joy

Таз депресия си мислех, че ще ме подмине, ама не. Горките ни мъже, ще търпят къде ще ходят.... реве ми се за нищо, минава ми бързо както е и дошло, не съм доволно от това или онова....абе истории #Crazy
Звездичка, значи син цвят, а? Hug Hug Hug 70%?повече?по-малко? Wink

# 77
Tandoori, абе аз уж пиа cocacola, и да ти кажа 4есно не 4е ми минава ами поне кисилините ми след това не биат на каквото съм иала ами като 4е ли са не на cocacola ами без"вкусни". ина4е ще пробвам с кисело млиако!!
а тва за депресиата не мислиа 4е е депресиа ами по скоро милиони хормони поради промианата в тиалото на жената и като вкю4им и новороденоито 4увство за маика бомбата е готова!
по скоро бих споменала депресиа след раждане, там е по то4ен терминът, тъи като промианата на живот е дръзък и рязък, и можеби неможем  да поемем толкова разлика за 0 време!
какво смиатате вие мами?

# 78
dezita
 да не вземеш да се дадеш на едно гърло, я! Hug Дръж сеееее Hug

asto
 за какво ти я препоръчват тази бира, че не схванах Rolling Eyes ? newsm78
И аз съм така с киселините... тук акушерката ми предписа едни хапченца...ама кога помагат, кога не....
иначе пия вода и газирана вода понякога...и като че ли като съм изправена не ме горят чак толкова Rolling Eyes

Tandoori
Hug
не ни отнемай илюзията че наградата за гадните киселини ще е бебе с косичка   Mr. Green

Morki
ако и утре сутринта съм готова да изям целия сват , ще ми дадеш ли малко от твоето безапетитие Crazy Hug
70%повече и от мен 30..... сигура работата Joy

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 00:28 от звездичка

# 79
толкова разлика за 0 време!
какво смиатате вие мами?
и отговорност бих добавила Thinking

# 80
здражеите мами
зwезди4ка бира без алкохол те карат да пие6(тук) застото в маиата имало фолиева кисилина или несто такова, но то тожа е само в пържиа триместър.
твоиа холандец познавали БГ? аз имам една приателка от малка дето от баиа години е женена в Холандиа, Иана се казва,на 32г. триабжа да е,много жисока и готина мацка, и има моми4енце на 2 или 3 години, мъжът и се казва Стефано, или несто такова, Стефан на холандски. ако несто ти е познато свиркаи ако не здраве да е.

киселините сигурно сте са както каза ниакои тук, от тва дали корема ти е висок, сото гледам моиа е баиа ама баиа висок.
поздрави

# 81
  • Italia
....За килограмите Embarassed дотук съм +14 ама какво пък, бебчо-сладурчо да е добре Hug Последните дни за разлика от вас нямам апетит кой знае какъв особено сутрин
mcdirock, радвам се, че отита се поотива от теб!
[

Боже,Морки,ако ме видиШ аз как набивам Ще паднеШ. Embarassed Колегите ми са в потрес от коли4ествата храна,които поглъЩам. Онзи ден ходихме на ехо и док каза,4е бебата тежи към 1,800 кг и по предвиждания би трябвало дас е роди към 3,500_3,600 кг,то4но като кака си ( 3,550 кг )
Благодаря на Господ,4е не пълнея или поне изглежда ,4е засега вси4ко отива към беба. До момента съм на + 8 кг. Rolling Eyes

# 82
здравеите на вси4ки

аз киселини имах през първата бременост.докторката ми изписа Гавискон,защото аз се събуждах да повръщам от киселини.това ми беше наи-големият кошмар,на ина4е спокоината и безпроблемна бременост.Втората нямах проблеми.Не знам дали има някаква връзка с корема или с косата,но какта я родих с огромна коса,а малкия с нормална. Grinning

на мен ми мина гаденето,но всяка ве4ер имам един такъв метален вкус и се 4удя дали не е от тези витамини.много неприятно ,но си мъл4а какво да правя Laughing

лека моми4ета  bouquet

# 83
Момичетаааааааа

Момче ееееееееееееееееееееееееееее

преди час се връщаме от ехото.. толква сме щастливи.. видя се личицето... всичко е ок... малко сме едрички 1200 г близо ... и отговаряме на 28 седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Ееее, Звезди, честито Hug
Най-сетне да се покаже този твой бебок Heart Eyes
Аз съм от позналите в залаганията Wink

# 85
  • Чехия
Привет от мен , тук много радостен купон се завихрил ...
Звезди,  Hug ама ти свекърва ще ставаш а ?
Ех , че радост  Hug Hug Hug Hug
Ние нашето още не го знаем, ама в понеделник отиваме и да се надяваме, че ще ни се покаже. Embarassed

# 86
Звезди, честит ти младеж!  Hug Да са живи и здрави всички дечица!
Дирокич, браво за килцата, мадам!  Heart Eyes Аз дето толкова драйфах цели 4месеца и до ден днешен ям често с мъка и вече съм със 7-8 отгоре  Shocked Но раста само на корем и цици  Crazy
За киселините знам какви ли не трикове от акушерката ми, но не винаги помагат  Close. Пробвайте и вие-прясно мляко, бадеми, освесени ядки, газирана вода.... Grinning

# 87
  • Germany
Звезди, честито ти момченце!! Hug Heart Eyes Hug

Аз да се оплача една кашлица нещо се мъчи да ме събори, и съм се затворила и пия чайове, пък как ги мразяяяя ooooh! ама то кой да яде цяла кутия сладолед Embarassed Embarassed Embarassed Само да се оправя с чайчета се моля Praynig и повече обещавам никакъв сладолед Peace

bouquet  bouquet

# 88
  • Italia
Момичетаааааааа

Момче ееееееееееееееееееееееееееее

преди час се връщаме от ехото.. толква сме щастливи.. видя се личицето... всичко е ок... малко сме едрички 1200 г близо ... и отговаряме на 28 седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей,звездиииии ,супер. Hug 4естито за младежа.СтраШно се радвам за вас.И аз съм сред позналите  Party

# 89
Момичета    bouquet

и честито на позналите Hug smile3503

ivalex

хихик има нещо такова Crazy

dezita

пожелавам ти чайчетата да помогнат Hug и бързичко да оздравееш  Hug

mcdirock
Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт