Бременни чужбински мами - 5

• 14 830
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ти
Радвам се, от Испания има ли бъдещи мами с испански татковци?

Цитат
blagodariati
radvamse, ot Spain imali budesti mami sus ispanski tatkovci?

Моля, пиши на кирилица!
Цитат
Модераторите имат право да правят забележки на потребителите, публикуващи теми и мнения на латиница. При несъобразяване със забележката, следващи теми и мнения на латиница, публикувани от същия потребител, могат да бъдат заключвани или директно изтривани.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 21:29 от Дивиана

# 31
Как да се впиша и аз в този списък?  Виждам, че още няма никой вписан през август 07.
Моят термин е на 7.08.2007  аз съм elfljo и живея във Виена/ Австрия.

# 32
Как да се впиша и аз в този списък? 

Аз го правя.
Вписах те. Grinning

# 33
Дивана, хайде и ние да заявим участие. Терминът ми е на 27.03, но не сме надничали между крачетата на бебо, ще го чакаме да ни изненада.

Поздрави на всички дебеланки и фиданки!   bouquet

# 34
За много години момичета!

Пожелавам на всички ни ( които още са с тумбачета) леко раждане и да си гушкаме най- сладките бебчета на света! Hug Hug Hug

# 35
  • Stavanger,Norway/ Varna
elfljo, с теб 6те си раждаме заедно, аз сьм сьс сь6тия термин, пьрва бременност и много се вьлнувам. 4естито на вси4ки които са станали мами през декември   bouquet

# 36
здравеите отново моми4ета!
4естита нова година на вси4ки бременни мами, и на останалите разбирасе!
имали мами за май месец?
поздрави на вси4ки

# 37
Здравейте!
И аз най накрая да се разпиша. Чакаме в началото на юли за втори път бебче и тъй като първата ми бременност мина супер, а и раждането беше леко в същия тон очакваме 4въритя член на семейството.
Лека бременност  Wink

# 38
Здравейте, майчета
от сума време не съм се вясвала във форума
бремена съм и аз
с второ Heart Eyes
терминът ми е на 31.07

# 39
здравеите моми4ета отново.
на колко години сте бременни бъдести мами? аз съм бременна за пръв път и съм на 26, скоро сте направиа 27(овен4е). мислите ли да давате кърма на бебоците или не?
поздрави

# 40
Ей,ама аз съвсем я забравих тази темичка.. Embarassed

Асто,аз съм на 31 /леле как страшно звучи  #Crazy/ и съм бременна за втори път!За мен лично кърменето е най-естественият начин да храня бебо,докато имам кърма разбира се  Wink.

Момичета как се развиват вашите бебчета,защото моят е голям шишо и направо ме подлудява-тежи ми яко,а пък аз хич не съм някоя фиданка,тоест мислех че ще се справя с този сладък товар  Thinking.Добре че не съм качила много килца,че тогава не знам... #Crazy

Поздрави

# 41
Здравеите на вси4ки
Звезди4ка отриазаха ни темата за маиските мами, ама аиди! сте си лафим пък тук, и така ниама да сме сами.
кажими нещо пове4е за теб, години, бастата как се 4увства със о4акването на бебока? всъсност какво бе6е мом4е или моми4е?
а относно за датата на термина, по принцип дори и да си сигурен във датите, гинеколозите дават 3 седмици преди и 3 седмици след термина може да се роди бебето така 4е относителна работа....
е тука да кажат мамите със опит.... Simple Smile
поздрави на вси4ки!

# 42
asto
Ами ще ни я отрежат... като спамим Mr. Green видяла ли си тази тема тогава: специално за майските майчета
 на 30 съм , първо детенце, още не знаем пола и дано скоро да го научим Crazy
От както навърших 26 седмици и бебо започна да рита супер, супер силно ( а аз досега си мислех че ме рита -  какво ли още ми предстои) Joy
 А ти на колко си години? newsm78

eddita

все ще те питам и все забравям ти колко кила си качила досега? newsm78

# 43
май ще направя 29, второ на път
батето го кърмих до към 10ия месец

аз пък свалям килца newsm78
3кг и половина откакто съм бремена Shocked

# 44
Нинчето, добре дошла при нас!  Hug За малко и щяхме се уцелим и с вторите деца  Laughing
При мен драйфуса отмина, но киселини и депресивни настроения си ме мъчат често.
Чакаме девойка, много се радвам, че Диана ще си има сестричка!!!
Лека бременност на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт