Бременни чужбински мами - 5

• 14 890
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
здравеите моми4ета
отдажна не съм писала, малко сме в ремонт и къстата ми е ужас, боиадисваме стаиата на Адриана и единственото което ме анимирва е 4е става маи стра6но готина, като иа завър6им сте ви иа покажа.
ина4е ние опурито си ритаме, сега в понеделник имам екографиа, и ниамам търпение да иа видиа, а пък другатра седмица имаме 4Д.
ivalex не е ли малко късно да да разберете 4е е моми4е? Rolling Eyes стиах да отка4а ако триабва6е да 4акам толкова  Laughing
звезди4ка как сме?
я кажете приготвиате ли стаи дрехи коли4ки и подобни.....?

# 166
Здравейте, сладки бъдещи мамки с големи и малки коремчета!!!

Аз се бях разписвала тук, като бременна и после забравих... А даже виждам, че имам поздравления за бебето и ме гони голям срам сега Simple Smile Embarassed

На мамите, дето чакат второ- пожелавам лека бременност и безпроблемно раждане- вие знаете по-добре от мен какво е...
А на "първескините" - да знаете, че голяма радост ви чака много скоро  Grinning!!!!

Моята радост ми се хили звучно още със сменянето на първия сутрешен дайпер и така денят ми започва великолепно... А сега спи в "кошарката"

Раждането в чужбина е голямо удоволствие- аз лично бях много доволна от отношението на сестрите и акушерките тук... е докторите малко го даваха важно и все бързаха, ама... като чувам от приятелки какво е да се ражда в БГ, се радвам, че се оттървах  Mr. Green.

И не, че искам да давам полезни съвети, ама момичета, това с големите разходки и разумното ядене има смисъл Simple Smile

# 167
ivalex
 иии ама как ще ти отива момиченце Hug  bouquet

asto
 мен преди да започнем да боядисваме само от подготвителните работи ме започна кръстта...а докато се стигне до боядисването... не ми се мисли какво ще е... очаквам с нетърпение да свършим всичко и да си чакам бебчо на спокойствие Crazy
А довършихте ли стената, че ми е интерсно да я видя? Hug
Успех на ехото  Hug

Иначе аз успях тук за седмица-две на накупя всичко ( свен нещатата , за които не се сещам  Mr. Green) за бебчо.. така че остава нистина само боядисването и довършителните работи Rolling Eyes

sofkobofko

уф дано и аз да имам възможност да напиша тези думи:
Раждането в чужбина е голямо удоволствие
след раждането Praynig

# 168
Привет моми4ета

ivalex  4естито ви принцеска.И при мен до края не бяха сигурни,за "дамските атрибути" на каката Embarassed Да е живо и здраво само,полът е без зна4ение за мен

asto,звездичка сигурно много се вълнувате с настоящият ремонт Grinning И аз като се сетя,4е сън не ме хващаше докато вси4ко не беше подредено в детската стая.А като се сетя колко мило беше,когато купих първите 4орапки и ги подарих на бъдещият татко.. Heart Eyes Сега оба4е имам вси4ко необходимо(дори и в излишък),в момента купувам дрехи за бремени и за децата,4е живот и здраве април ще си ходим,а там ще е студено Grinning

лек ден   bouquet

# 169
здравеите
много съм за бързо 4е осте сме в ремонт, сега ве4е ни слагат стаиата тиа от мебелниа магазин.
звезди4ка като свър6ат и като свър6а и аз със оправиането сте стракна снимки да види6 стените.
поздрави

# 170
  • Чехия
Момичета вижте докато си четях из отчетните какво намерих при матренките.
Направо ми се ми се насълзиха очите като го четях. Heart Eyes
 Писмо на едно бебе към родителите му.
Скъпи родители,
Аз идвам при вас като малко, незряло същество, но вече съм оформена личност. Ще бъда при вас само за кратко – затова ми се радвайте.
1.   Намерете време да откриете кой съм аз, по какво се различавам от вас и какво мога да ви дам.
2.   Моля, като съм гладен, давайте ми да ям. В твоето коремче, мамо, не познавах глада, а часовникът и времето са ми още чужди.
3.   Моля, дръжте ме близо до вашите тела, милвайте ме, галете ме, целувайте ме, говорете ми. В твоето коремче, мамо, бях постоянно носен и живях близо до теб. Никога не бях сам.
4.   Надявам се, че няма да се разочаровате много, ако не се окажа съвършеното бебе от вашите мечти и надежди. Бъдете снизходителни и великодушни към себе си, ако и вие не се окажете съвършени родители, които бихте искали да бъдете.
5.   Не очаквайте твърде много от мен, новороденото бебе, не очаквайте твърде много и от себе си като родители. Нека си дадем шест седмици – така да се каже като подарък за раждането. Шест седмици за мен, за да узрея, да се стабилизирам, да намеря своя ритъм, и шест седмици за вас, за да дойдете постепенно на себе си и да ме интегрирате в живота си.
6.   Моля, не ми се сърдете, ако плача много. Имайте търпение с мен. С времето ще плача все по-малко и ще ви радвам с компанията си.
7.   Грижете се за мен – гледайте ме внимателно, защото мога да ви кажа и без думи от какво се нуждая, как да ме утешите и какво ме прави доволен. Аз не съм тиран, който е дошъл при вас, за да направи живота ви труден. Но единственият начин, по който в момента мога да ви дам да разберете, че нещо не е наред, е плачът.
8.   Моля, никога не забравяйте, че съм много здрав и устойчив. Мога да преживея без мъка грешките, които вие правите поне в началото, защото сте неопитни и се вълнувате. Докато ме обичате, всичко ще бъде наред.
9.   Моля, внимавайте за себе си. Хранете се балансирано, давайте си достатъчно спокойствие, движете се на чист въздух, за да сте здрави и силни в часовете, които прекарваме заедно. Опитайте се да правите разлика между “важно” и “неважно”, гледайте спокойно на нещата – така ще ми се радвате много повече.
10.   Моля ви още да поддържате и развивате връзката помежду си, защото тя е основата на моя живот и ми показва как да се уча да обичам хората.

Може би в момента съм объркал живота ви, но не забравяйте, че това е временно.

Благодаря и на двама ви,
вашето дете”

Из „Книга за кърменето” на Хана Лотроп

# 171
ivalex
 много е сладкоооооооооооо Heart Eyes Heart Eyes

# 172
  • Германия
Звездичке, пренасям тук, че не ми се спамеше в седмичната за бебешките атрибути, доки вчера каза за моя, че има чипо носле  Laughing стана ми смешно, защото те всички бебета в началото имат чипи нослета. А още като бяхме на 3д-прегледа, и гинекологът като оглеждаше за пола, изтърси някаква дума, която аз не знам. Та добре, че половинката беше с мен да поясни, че иде реч за пишле Sunglasses

# 173
Звездичке, пренасям тук, че не ми се спамеше в седмичната за бебешките атрибути, доки вчера каза за моя, че има чипо носле  Laughing стана ми смешно, защото те всички бебета в началото имат чипи нослета. А още като бяхме на 3д-прегледа, и гинекологът като оглеждаше за пола, изтърси някаква дума, която аз не знам. Та добре, че половинката беше с мен да поясни, че иде реч за пишле Sunglasses

хаха значи правилно съм усетила мъжката майка Hug Hug Hug

да ти кажа , че и аз не вярвах това с носа и тн...ама като видях на 3Д моето синче  щях да припадна, копие на баща си... и свекърва ми и тя не вярваше като го видя и ей така остана  Shocked.. и вика ама това е сина ми като бебе Mr. Green

Та не ти се вярва...ама ако имате чипоноси в родата.. нищо чудно предвиждането да се окаже вярно....

ти в коя седмица си, че нещо съм изпуснала? newsm78

# 174
Здравейте и от мен моми4ета Hugщастлива съм и аз да се впиша в тази сладка теми4ка.
Аз съм на 29години казвам се Николета с никнеим(ник77).Живея в Италия и през юли(16) 2007 ми предстои да родя мом4енце.
Ще се радвам Дивиана да ме вклю4и към вашата групи4ка,за което предварително и благодаря  bouquet
На вси4ки вас пожелавам много усмивки и щастие  bouquet

# 175
Честито, Николета!  bouquet
Лека и безпроблемна бременност, и едно хубаво, здраво бебе през юли! Peace

Добавих те в списъка.

# 176
здравеите бъдести мами
отдавна ме ниама знам......
ето снимки на новата стаиа, и днес купихме и легълцето с дрехите дето сте и сложа на исписването,  и корема на мама  Laughing

http://img153.imageshack.us/img153/2774/dsc01674ka9.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/3927/dsc01676al3.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/7548/dsc01679kf3.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/6683/dsc01677jf3.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/9020/dsc01681fx6.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/5958/dsc01684vo4.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/4504/dsc01686uc0.jpg

http://img244.imageshack.us/img244/2034/dsc01690tm8.jpg

сега липсват пердетата диу6егат и килима(ве4е го фи4ирах, сте е на ме4о пух в синио и розово.

ади моми4ета до скоро 4е ве4е е късно и заспивам

4ао

# 177
  • Чехия
  bouquet
Здравейте, Асто страхотна атмосфера, а кошарката е направо приказна. Heart Eyes
Със здраве да си ги ползвате... Hug

# 178
nik77
 добре дошла в куба на големите коремчета  bouquet
 леко бременеене Hug
 как се чувстваш? Thinking

asto

стаята е страхотнаааа-  Hug Hug Hug

а за коремчето ти е много сладко Hug Hug
Сигурно вече нямаш търпение да си гушнем там и бебка, нали? Hug

Дивиана

сега погледнах на първа страничка и видях, че не си ме посинила още -  веднага да ме посиниш, че си е Голямо Събитие Party Party Party Mr. Green

# 179
Здравейте момичета, как сме днес?  Simple Smile
Виждам, че Дивиана ме е включила в списъка на чужбинските мами, за което и благодаря   bouquet
Асто, страхотна е стаичката на бебка, атмосферата е толкова сладка и уютна  Crazy
Тук времето е страхотно и от терасата ни се виждат прекрасно Алпите!  Crazy
Хубав ден и много усмивки на всички   Hug

Общи условия

Активация на акаунт