Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 673
  • 556
  •   1
Отговори
# 105
В никакъв случай не са ѝ дебели бедрата на миската. Просто са нетренирани. Пълнички са само на коленете и глезените. При движение мазнината там се изчиства.
Клечки за зъби не е ок.
Височината е красива. Е, не прекалено. Но до около височината на мъжа, или 10ина санта под него, защо не.
При положение, че еталоните за мъжка красота са по 1.90, нормално е жена да е 1.70-1.80. Ако имат 30 санта разлика и танцуват, всеки си е на отделен етаж. Самота Simple Smile
(тази Петканова ми изглежда неприятно. Принципно говоря, за други жени)

Идеал за фигура да зависел от възрастта, пълен абсурд.
Обраното е. Ако можеш, на по-голяма възраст се нагаждаш към идеала, ако не, гейм овър.

Аз съм 1.75 и винаги са ме привличали много високи мъже. Въпреки че по случайност се запознах с баскетболист  2.15м и усещанемо беше много странно. Не можех да говоря с него и да го гледам в лицето докато вървим по улицата, не виждах къде стъпвам дори с периферното си зрение. Жена му е 6-7см по- малко от мен. Каза че се свиква Simple Smile))

Мм е 20см по висок от мен. Това е много добра разлика във височината. Simple Smile винаги мога да си сложа токове 🙃

# 106
  • София
Аз към 15 години съм била слабичка, с чашка В. В последните 10 г се опитвам да се приема по-женствена, с чашка С.

# 107
  • София
В никакъв случай не са ѝ дебели бедрата на миската. Просто са нетренирани. Пълнички са само на коленете и глезените. При движение мазнината там се изчиства.
Клечки за зъби не е ок.
Височината е красива. Е, не прекалено. Но до около височината на мъжа, или 10ина санта под него, защо не.
При положение, че еталоните за мъжка красота са по 1.90, нормално е жена да е 1.70-1.80. Ако имат 30 санта разлика и танцуват, всеки си е на отделен етаж. Самота Simple Smile
(тази Петканова ми изглежда неприятно. Принципно говоря, за други жени)

Идеал за фигура да зависел от възрастта, пълен абсурд.
Обраното е. Ако можеш, на по-голяма възраст се нагаждаш към идеала, ако не, гейм овър.

Аз съм 1.75 и винаги са ме привличали много високи мъже. Въпреки че по случайност се запознах с баскетболист  2.15м и усещанемо беше много странно. Не можех да говоря с него и да го гледам в лицето докато вървим по улицата, не виждах къде стъпвам дори с периферното си зрение. Жена му е 6-7см по- малко от мен. Каза че се свиква Simple Smile))

Мм е 20см по висок от мен. Това е много добра разлика във височината. Simple Smile винаги мога да си сложа токове 🙃
20 см е границата на удобството, според мен. Особено с ток се балансират леко нещата.
Аз танцувам доста, с близък контакт. И с по-ниски жени е меко казано странно. И не се свиква. Тя е някъде там долу и дори не се виждате. С по-високи е съвсем различно.

# 108
  • София
Аз съм имала гадже с малко над 20см. разлика (Аз ~1.68, той ~1.90). Имаше си тръпка да го поглеждам из отдолу, с ниско токче ми идваше идеален и не се налагаше да мисля обувките. Понякога с целувките ми беше неудобно на врата де Joy В секса също беше добре, най-много аз на пръсти, той леко да приклекне на някои пози. Помня след него ми трябваше малко време да се прекалибрирам пак към 1.80 мъже, харесало ми беше мъжът да се извисява над мен. По-големи разлики вече сигурно създават неудобства, но пък съм виждала доста такива двойки, и явно си им харесва. Височината си е неизменна част от мъжкия идеал за тяло.

Не толкова от женския обаче. Много мъже харесват миньончета, а пък високите жени с дълги крака са си класика. Все пак си мисля, че на вторите им е по-трудно, защото вероятността и двамата в двойката да трябва да се примирят мъжът да е по-ниския, си е сериозна.

# 109
Съгласна съм с Танграта само в едно отношение: че човек цял живот трябва да се  напасва, аз го разбирам в смисъл поддържа.  Обаче към какво да се напасне и кой му е идеал на човека, всеки сам си знае и решава. Лъвица търси секси форми, Дез впечатляващ мускул и атлетизъм, Пепа манекенско тяло, аз за своето тяло се кефя на по-скоро малък бюст и слабо, жилаво тяло като това на Изабел с уговорката, че няма да съм 1,80 никога. Но и мен не ме кефи тази височина, смятам моята за идеална. Също по природа съм с чашка Д и много внимавам да не кача, защото става страшно горе и лесно мога да Не се харесам.. Разни хора, разни идеали. А както Дез каза: в ,,реала" се допълва поговорката от ,,разни хора, разни реали". Кой е по-по-най може да мерим само в съответната категория ,,атлетични", ,,моделки" и тн И най-вече по това кой най-много се е старал в кухнята и с тренировки.

Да мерим ябълките с ябълки, а не с круши.

# 110
Да напомня все пак, че е 21 век, и жената не е нито придатък, нито функция към мъжа.
Да не говорим, че процентът идеални жени е в пъти по-висок, отколкото идеални мъже.

Аз съм ситна и съм свикнала да ме разнасят. Joy Винаги са обичали да ме носят, може би ситнежа към това подтиква. Доживях преди няколко години да чуя от китайка "Ах, колко си мъничка" ( а тя е максимум 160, със съпруг баскетболист 205см.) Всички се обръщат след тях и ги зяпат, много красиви хора са.

Така и не усетих реален недостатък от ръста си (156см) освен от теоретизиращи философи, че видиш ли, трагедия страшна, ако не си 180+. Мъжете ми варират (176-185), няма драма.  И танците не са проблем, нито при салса, нито при аржентинско танго, нито класически (за Централна Европа) бални танци.
Най-добрата ми приятелка в гимназията беше 176см, с манекенски мерки, но някак си, изобщо не я интересуваше. Други неща и бяха по-важни.
Веднъж обаче един висок мъж ми отмъкна под носа камион за пясък от висок рафт.

# 111
Погледнете Шакира и Жерар Пике . Много са ми сладки на мен Simple Smile Тя е не повече от 155 см. , а той е 194 см. Въобще не намирам това за странно
Доколкто знам имат и доста щастлив и успешен брак  , което е рядкост при знаменитостите . От 2011 г. са заедно

# 112
Да напомня все пак, че е 21 век, и жената не е нито придатък, нито функция към мъжа.
Да не говорим, че процентът идеални жени е в пъти по-висок, отколкото идеални мъже.
Без да обиждам и да се засягаш, но предполагам, че визираш жени с атрактивни физически данни и ген. Simple Smile
Идеална жена не означава само фигура!
Това е интелект, визия и МНОГО други неща , а такъв тип жени са голяма рядкост !

# 113
Шакира е бо-ги-ня! Огън жена!

Абсолютно съм съгласна с горния пост.
Тези неща, смятам, са по подразбиране.
Темата обаче е за фигури.

# 114
И аз съм голям фен на Шакира! Heart
Такова излъчване, усмивка, настроение!
Плюс прекрасна фигура и лице! Kissing Heart

# 115
В темата става въпрос единствено за личен идеал за фигура, не за други качества. Не знам защо да има повече жени с хубави фигури отколкото мъже - а и идеалите са доста индивидуални както виждаме Simple Smile

# 116
Харесвам Никол Станкулова 👌

Даниела Николаева от Адреналинките

# 117
Много харесвам Диляна Попова.

# 118
Да - пясъчен часовник . Колкото и усилия да бъдат полагани , ако една една жена няма правилното съотношение между талия и ханш тялото ще бъде далеч от перфектно.

# 119
Идеалното тяло е пропорционално, като геометрия и като мускулна/телесна маса.
 Основното е генетиката. Нямаш ли генетично заложена фигура, каквото и да правиш не може да я промениш.

Общи условия

Активация на акаунт