Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как ни кара да се чувстваме това периодично налагане на нов идеал?
Трябва ли да се тревожим толкова много за снимките на „перфектни“ тела в социалните медии?
А какво мислите за другата крайност - приемането на много пълни тела като еталон за секс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как ни кара да се чувстваме това периодично налагане на нов идеал?
-
Трябва ли да се тревожим толкова много за снимките на „перфектни“ тела в социалните медии?
-
А какво мислите за другата крайност - приемането на много пълни тела като еталон за секс?
Повечето хора имат резерви относно приемането на много пълни тела като еталон за секс, тъй като подчертават потенциалните здравословни проблеми. Важно е да се отбележи, че красотата и привлекателността не се определят само от физическия външен вид, а идват и от увереността, излъчването, поведението и други качества.
-
Имате ли идеал за женска фигура, който смятате за неподвластен на времето?
-
Какво наистина ви мотивира да поддържате тялото си и да се чувствате добре?

В секса също беше добре, най-много аз на пръсти, той леко да приклекне на някои пози. Помня след него ми трябваше малко време да се прекалибрирам пак към 1.80 мъже, харесало ми беше мъжът да се извисява над мен. По-големи разлики вече сигурно създават неудобства, но пък съм виждала доста такива двойки, и явно си им харесва. Височината си е неизменна част от мъжкия идеал за тяло.