Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 657
  • 556
  •   1
Отговори
# 90
Общо взето всички са еднакви, с талия, подобен процент телесни мазнини, ектоморфи, над определена височина (176?).
И аз не харесвам твърде високи жени. По-ниските жени, също имат своя чар. Имах една колежка в университета, която беше около 1,63 висока, имаше фино тяло, поддържаше се.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 21:20 от Анонимен

# 91
Paulina Vega -  Мис Вселена 2014 е моят фаворит за тяло
Скрит текст:

Намирам краката и за доста некрасиви..

Даже дебели бедра.

# 92
  • София
Без глезени.

За идеала за женска фигура - зависи от възрастта. Аз си бях идеална, пък и сега съм идеална за възрастта си.

# 93
Общо взето всички са еднакви, с талия, подобен процент телесни мазнини, ектоморфи, над определена височина (176?).
И аз не харесвам твърде високи жени. По-ниските жени, също имат своя чар. Имах една колежка в университета, която беше около 1,63 висока, имаше фино тяло, поддържаше се.

Не го казах като критика, просто отчетох като факт. Масовият идеал е това- висока, без мускули, без преса на корема и с хилави бедра.

# 94
  • София
В никакъв случай не са ѝ дебели бедрата на миската. Просто са нетренирани. Пълнички са само на коленете и глезените. При движение мазнината там се изчиства.
Клечки за зъби не е ок.
Височината е красива. Е, не прекалено. Но до около височината на мъжа, или 10ина санта под него, защо не.
При положение, че еталоните за мъжка красота са по 1.90, нормално е жена да е 1.70-1.80. Ако имат 30 санта разлика и танцуват, всеки си е на отделен етаж. Самота Simple Smile
(тази Петканова ми изглежда неприятно. Принципно говоря, за други жени)

Идеал за фигура да зависел от възрастта, пълен абсурд.
Обраното е. Ако можеш, на по-голяма възраст се нагаждаш към идеала, ако не, гейм овър.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 22:36 от Танграта

# 95
Paulina Vega -  Мис Вселена 2014 е моят фаворит за тяло
Скрит текст:

Намирам краката и за доста некрасиви..

Даже дебели бедра.
Орторексията и анорексията отдавна не са на мода.
Моят тип жени са високи, светли, женствени и с повече кг отгоре. Обръщам повече внимание на красивото лице и хармоничното женствено тяло:

# 96
По принцип, както и по-рано в темата споделих, моите предпочитания за женска фигура са малко по-сочни. Като гледам снимките на другите, моите предпочитания май са направо към дебели 🤣 ама хора разни..
Но не мога да не отразя тялото на Петканова/Богданска. Въпреки, че като човек и поведение и мислене ми е крайно антипатична, няма как да не кажа, че тялото ѝ е брутално. 👌🏻

Хубаво тяло има, но такива пози заема, все едно е с гръбначно изкривяване.

# 97
жени)

Обраното е. Ако можеш, на по-голяма възраст се нагаждаш към идеала, ако не, гейм овър.
О, дечко, много си се объркал.
Дори не си разбрал правилата на играта.

# 98
Идеал за красота във височина при мен няма. Нито за мъж, нито за жена.
В България колко мъже има над 1.90?
Честно, ръстът трудно ме впечатлява, стига човекът да не се привежда под горния праг на вратата. Важното е да си хармоничен и със самочувствие Simple Smile

# 99
Аз пък не виждам нищо странно в двойки с 30 - 40 см разлика
Имам приятелки по 160 см , които са имали приятели 190 - 200 см .
Даже една моя приятелка висока 158 см. миналият месец роди от мъжа си ,който е баскетболист , висок 201 см ...

# 100
  • София
жени)

О, дечко, много си се объркал.
Дори не си разбрал правилата на играта.
Точно така - аз казвам на дъщеря ми - ние тичаме по различни писти. Даже тя има различно тяло в момента, отколкото имаше преди 2 г. Тялото на жената се променя и това трябва да се приеме.

# 101
  • София
И аз точно така мисля, само че не е политкоректно.
Освен това, това, че тялото се променя, какво общо има с идеала, не виждам нищо общо. Освен ако не си нагласяме мечтаното да е, според това ние какво сме.

# 102
  • София
Ами да. Разбира се, че си нагласяме идеала по себе си. Какво ме грее мен как седи една дреха на 180 см дъска? Или пък че онова чудо Джулката е идеал за някой си?

# 103
Това с идеала е абстракция някаква и без това. Все пак в реала нещата са много по-комплексни.

# 104
  • София
Идеали всякакви. Някои са "идеал" голяма част от живота си, други за кратък период от време, трети никога. Въпрос на ген и поддръжка. След 30, и при двата пола започват да настъпват промени, и много изгарят тогава.

Иначе за гърдите, признавам си, че аз обичам големи. Да, малките допринасят една жена да изглежда по-изтънчена и фина, и да й стоят дрехи, които за жени с бюст са немислими. Но големите имат незаменимо влияние, а и има дрехи, които ако не ги пълниш горе, няма смисъл да ги слагаш. Така че, въпрос на вкус, а и в двата случая има какво да загубиш, и какво да спечелиш.

Общи условия

Активация на акаунт