Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 730
  • 556
  •   1
Отговори
# 270
Тази има добре оформено дупе, хубави гърди и въобще цялото и тяло е доста добре. Не е от тези с широк и голям задник. .
Скрит текст:
 . .

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 19:23 от Мъфин

# 271
Скрит текст:

Една италианка

Красота и сексапил в изобилие!

# 272
  • Sofia
А какво мислите за този тип фигура:

Бедата е, че има сведения, че това конкретно дупе е изкуствено създадено, а не природно богатство. Stuck Out Tongue Winking Eye

Какво нещо е психиката, обаче – колкото повече попадам на такъв тип модели (пищни, женствени, с извивки), като еталон за привлекателност, толкова повече започвам и аз да ги възприемам по подобен начин. А през '90-те год. боготворяхме телата на световноизвестните манекенки. Ето как психиката и предпочитанията могат да бъдат успешно манипулирани от масмедиите.

# 273
То си личи, че е изкуствено. Не ми харесва по принцип такава форма, бразилско/негърско.

# 274
  • София
И аз виждам, че е изкуствено. Освен това такова нещо в реални дрехи изглежда ужасно.
А, по темата - идеална фигура е такава, на която повечето дрехи седят идеално! Не да ми се разхвърля по бански на снимки с чупки и стойки! Слаба, стройна, да не й висят и да не й опъват дрехите нормален размер.

# 275
  • Варна
А за това тяло ми е интересно какво бихте казали.

Висока е 174 см. Без бюст и според мен без талия, но казва, че дупето си е нейно и винаги е било с такава форма, но и тренира.

https://instagram.com/amandalinneas?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 276
  • София
Прилича на дъщеря ми миналата година. Недохранен тийн.

# 277
  • Варна
Само, че мацката е на 30.

# 278
За мен тази Аманда е анорексичка, ще ме прощава. Вярвам й за дупето.
По-горната не мога да я възприема заради лицето и евтиното чалга излъчване, като дори нашите чалга певици май не са чак толкова зле вече. Не ги следя изкъсо.

Пропуснах да спомена Гал Гадот- Wonderwoman.

# 279
А за това тяло ми е интересно какво бихте казали.

Висока е 174 см. Без бюст и според мен без талия, но казва, че дупето си е нейно и винаги е било с такава форма, но и тренира.

https://instagram.com/amandalinneas?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Добре е. Ако сложи едни цици ще е още по-добре, а ако й паснат и станат с хубава форма ще е много добре.

# 280
За мен тази Аманда е анорексичка, ще ме прощава. Вярвам й за дупето.
По-горната не мога да я възприема заради лицето и евтиното чалга излъчване, като дори нашите чалга певици май не са чак толкова зле вече. Не ги следя изкъсо.

Пропуснах да спомена Гал Гадот- Wonderwoman.

Абсолютно същото мнение

# 281
Добре е. Ако сложи едни цици ще е още по-добре, а ако й паснат и станат с хубава форма ще е много добре.
Къде да ги сложи ? То да не са хавлии да ги хване с две щипки за някое ребро.

# 282
Къде да ги сложи ? То да не са хавлии да ги хване с две щипки за някое ребро.
Лесно ще ги сложи. Между 250 и 300 кубика ще и паснат много добре.

# 283
Black Cat ,   коя е тази сексапилна жена ? Май ми е позната от някъде,  но не се сещам как се казва

# 284
Много зле, горката...

Общи условия

Активация на акаунт