Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 743
  • 556
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Black Cat ,   коя е тази сексапилна жена ? Май ми е позната от някъде,  но не се сещам как се казва

Vanessa Bedoyawww.instagram.com/vanessabed. Peace

# 286
  • Бургас
Да. Идеал за женска фигура според мен е женствената фигура.

# 287
  • Sofia
Linda Kolodziejczyk (www.instagram.com/linadiaa) – на мен лично не ми допада, ама гледам, че тук има фенове на този тип фигура, та реших да ви я покажа:

# 288
В лице е много хубава и сладка, но краката и са твърде дълги, но природата така я е създала Simple Smile. Сигурно много хора я харесват

# 289
В лице е много хубава и сладка, но краката и са твърде дълги, но природата така я е създала Simple Smile. Сигурно много хора я харесват

Краката са и нормално дълги. Просто са си играли с перспективи и високи токове Simple Smile

# 290
Краката са и нормално дълги. Просто са си играли с перспективи и високи токове Simple Smile
и са я докарали да изглежда като щъркел

# 291
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Крака, които са по- широки в коленете, отколкото в бедрата, не са ми визуално красиви, независимо колко са дълги

# 292
Според мен краката и са фотошоп

# 293
Според мен краката и са фотошоп

Има много пипано по снимките. Кожата е толкова изкувствена, особено на лицето, но баш за кратака ефекта е лесно постижим с фотоапарат и снимка отдолу. Високите токова дават още 20см визуално.

# 294
Абе дори да е пипано, пак си е слабо и дълго Grinning Има допустим мегдан за последващо уплътняване.

# 295
Linda Kolodziejczyk (www.instagram.com/linadiaa) – на мен лично не ми допада, ама гледам, че тук има фенове на този тип фигура, та реших да ви я покажа:

Хубаво дупе, дълги и стройни крака, не е плоска и е с добри пропорции. Нормално е да се хареса на много мъже. Аз съм един от тях.

# 296
  • Sofia
Ето нещо забавно и ... много истинно. Simple Smile

www.aubtu.biz/62331

# 297
За всеки влак си има пътници. Момиче с всякаква фигура ще со намери добър мъж. Важното е да сте здрави!

# 298
Аз търся в жената нещото което да ме грабни без значение от фигурата й. Грабват ме с отношение, поведение и излъчване.

# 299
  • Варна
Тук може би няма да има лоши коментари, тъй като си е пясъчен часовник, но пък на някои снимки ханшът й е мнооого по-широк спрямо талията. И все пак мацката е секси много.

https://instagram.com/oriolamarashi?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт