Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 40 668
  • 556
  •   1
Отговори
# 225
Анастасиа Кара-нещо си, забравих й името 😀

# 226
Ами те почти всички колумбийки и венецуелки, че и бразилките, които не са черни имат европейски гени.
Масово са избили  коренното населени и след това е смесено с европейски гени.
153 ама някой друг път толкова са от Перу, Боливия, Еквадор масово, има си статистика на всякакви езици.
Жените от Колумбия и Венецуела са колкото българките или една идея по-ниски.

Тези около 155см са  от Еквадор, Перу и Боливия.

# 227
Латиноски грам не харесвам – квадратни с къси крачета, груби. Шакира си е трътлестичка, колко да е божествена...
Рускини и славянски тип хубост на полякини, чехкини обожавам. Фини кости, тънки глезени и китки, нежни черти.

# 228
Alexslav , aми не , колумбийките въобще не са като българките..
да , в Интернет има достатъчно статистика ... съветвам те да се информираш.
Средната височина на българката е 164 , а на колумбийката 158 .. Разликата никак не е малка ..

# 229
Латиноски грам не харесвам – квадратни с къси крачета, груби. Шакира си е трътлестичка, колко да е божествена...
Не е вярно. Има жени със слабо телосложение и сред италианки, французойки, испанки, виждал съм на снимки, не говоря наизуст. И стига сте хвалили тези славянки, от тях само българките са красиви и хубави, другите са отвратителни.

# 230
От всичките славянски народи българките най- малко приличаме на славянки.

# 231
Не е вярно. Има жени със слабо телосложение и сред италианки, французойки, испанки, виждал съм на снимки, не говоря наизуст. И стига сте хвалили тези славянки, от тях само българките са красиви и хубави, другите са отвратителни.
Описаните са различни раси, но не и латиноски. Нещо си зле с нациите.
Българките имат чудесен ген, разнообразни са. Има и светли, и тъмни типажи. И грацилни, и по-ячки.

# 232
Zuleyka Rivera Mendoza (Пуерто Рико):

# 233
Къси крака, сбито телце. Simple Smile В личице е симпатяжка, ма нали за тела е темата.

# 234
Къси крака, сбито телце. Simple Smile В личице е симпатяжка, ма нали за тела е темата.

Къси крака при ръст 175 ?  И нямала пропорционално тяло щом е била Мис Вселена ?  WTF ???

# 235

Къси крака при ръст 175 ?  И нямала пропорционално тяло щом е била Мис Вселена ?  WTF ???
Има и високи жени с къси крака и по- дълъг торс, но са в пъти по- малко от по- нисичките.

# 236
Аз съм си на земята, ама нещо при други хора реалната мисъл тотално липсва !  Mr. Green
Конкурс за мис Вселена не се прави с крокодили ! Wink
Всяка държава си изпраща кандидат ( минал конкурси разбира се ) и този кандидат отговаря на изискванията на жури. Там ситуацията не е Пена преспала с членовете на журито и айде станала миска.
Не се лъжете в това !
Там става въпрос за много пари, реклама и в последствие лице на луксозни брандове, които не дават ей така пари за любовницата на този или онзи да я изтипосат на корицата на списание или билборд.
Всичко е въпрос за критерии и селекция !
Фигура, визия, режим, начин на живот и преди всичко ГЕН !
Това, че някой е решил да изпрати нещо от коневръза на участие в международен конкурс си е за негова сметка!
Но когато стане въпрос за пари, договори, реклами и т.н., неща в които се инвестира много и се изисква да носят огромни приходи след това - там го няма субективното мнение на лелките от махалата!
Там има стандарт и селекция между отбрани индивиди.
Simple Smile

# 237
Емили Ратайковски:

Като пропорции и височина за мен е близо до перфектна, една идея повече стегнатост и тонус, не маса, би я изстреляло в ,,перфектни". Като Гуларт примерно 💓

Тя е 1,70. Според мен абсолютно достатъчна височина, но и аз съм 1,71 и търся жени с подобни пропорции, от които да се вдъхновявам за собствените си цели. Според мен на всяка една височина (било то и 1,55 и 1,85, макар средната височина да ми е най-на сърце) една жена може да изглежда ,,перфектна", ако е сравнително слаба, стегната, добре оформена и елегантна.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 07:31 от snowwhite12

# 238
Като стана дума за ген, по случайност попаднах на Перуански фестивал и конкурс за Мис.
Имаше едно очарователно девойче с кринолин, но си мислех, че е стъпило на стол, защото с толкова висок ток не можех да си представя да ходи някой. Накрая се оказа, че е с балерини! Паднах!
Ще пусна снимка, само да я намеря.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 10:16 от Dez

# 239
Лане, добре че си ти да разясниш кое как работи. Честно?! Joy
..
Последната дама има страхотна фигура. Пропорциите ѝ са чудесни. Няма значение височината, а съразмерността на торс и крайници и как се комбинират едни с други. Оттам идва и цялостното излъчване на фигурата.

Общи условия

Активация на акаунт