Имате ли "идеал" за женска фигура?

• 41 625
  • 558
  •   1
Отговори
# 345
Зависи от пропорциите на тялото, костите и мускулната маса. Може да е дроб или да е стегната. Или трътлеста. Тези размери нищо не значат.
Меган Фокс е 163, но лично за моя вкус е с чудесни пропорции и извивки. В лице грам не ми харесва, но това е друга тема.
Скрит текст:

# 346
Зависи от пропорциите на тялото, костите и мускулната маса. Може да е дроб или да е стегната. Или трътлеста. Тези размери нищо не значат.
Меган Фокс е 163, но лично за моя вкус е с чудесни пропорции и извивки. В лице грам не ми харесва, но това е друга тема.
Скрит текст:
На нея точно лицето й е много интересно, направо хубаво. Тялото й не е уау, но не е и като описаното от PITP.  

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 12:32 от Мъфин

# 347
На мен пък колената на Мегън Фокс ми бодат очите.
И за мен лицето й е това, което я прави толкова интересна и красива.

# 348
  • София
Идеалите на мъжете за женско тяло са по-широки от тези на жените за мъжко Wink Но и при вторите има разнообразие някакво. Примерно, има жени, които не харесват плочки и не са им в идеала. Все пак не търсим универсалност, а субективен идеал.

# 349
Идеалите на мъжете за женско тяло са по-широки от тези на жените за мъжко Wink Но и при вторите има разнообразие някакво. Примерно, има жени, които не харесват плочки и не са им в идеала. Все пак не търсим универсалност, а субективен идеал.
Каква част от жените считат описаното от мен мъжко тяло за идеално? Не за поносимо или нормално, а за идеално.

# 350
Какво ѝ на коленете, малки са и се виждат връзките, не са като капачки на буркан. Simple Smile

# 351
За мен примерно Пенка има идеална фигура ако днес й кажа "Ей Пенче, страхотно изглеждаш в тази рокля", и тя се зарадва от комплимента, защото знае че изглежда чудесно. Не идеалния вариант е когато започне "Ама наистина ли, виж ми корема как стърчи, аз мислех да я връщам че изглеждам като хипопотам..."
Та, както се видя от темата идеали всякакви, ако пък темата е интернационална ще чуем още повече.

# 352
Ами не знам как да го обясня - в долната им част има някакви вдлъбнатини, които изглеждат като белези. На тоя тип снимки не знам защо всички изглеждат късокраки, дори и тя.

# 353
  • София
Каква част от жените считат описаното от мен мъжко тяло за идеално? Не за поносимо или нормално, а за идеално.

Вероятно има такава част, дори да е малка. Както има и хора, които си падат по 300-килограмови, по някакви причини, и за тях те са идеални. А и описаното от теб е по-голяма крайност, примерът даден от съфорумеца (средно висока, с по-наляти форми), си е стандартно харесван от доста мъже. Та няма универсален идеал. Ето, аз харесвам жени с по-налят бюст, но в темата писаха и жени, и мъже, които предпочитат малък, и не намират големия за естетичен.

# 354
То и от голям до голям разликата е от земята до небето.

# 355

Вероятно има такава част, дори да е малка. Както има и хора, които си падат по 300-килограмови, по някакви причини, и за тях те са идеални. А и описаното от теб е по-голяма крайност, примерът даден от съфорумеца (средно висока, с по-наляти форми)….
Само дето съфорумеца не написа точно това. Средно висока с по-наляти форми е едно, а неговото описание отива в крайност, която по-подхожда на моето описание. П.П. Твоето описание пасва на София Вергара, а тя няма нищо общо с описанието на съфорумеца.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 14:00 от Мъфин

# 356
  • България
"Имате ли идеал за женска фигура, който смятате за неподвластен на времето?"
Става дума за нашия идеал, а не за тоя на съседката.
Темата не е да спорим на кого идеалът му е по-идеален.

# 357
  • София
Бягам с 200 от много мускулести и изпилени мъже. Коремче понасям, да. Ако е висок, има хубава структура, хубави ръце и крака.

# 358
"Имате ли идеал за женска фигура, който смятате за неподвластен на времето?"

Темата май съвсем не се казва така . Между идеал неподвластен на времето (май няма такъв) и “Имате ли "идеал" за женска фигура?” няма много прилика.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 18:04 от Мъфин

# 359
  • София
Идеалната жена е между 160 и 167см с налят задник и бедра, малки гърди и няколко килца отгоре. Разбира се вкусове всякакви. Аз съм висок, но жени над 170 не ми харесват. Не харесвам и слаби жени и ли такива с релеф. Обаче пък има много мъже, които харесват точно такива
Ужас. Буквално. Вероятно се бъзикаш.

Защо да се бъзика? Не може ли просто да има друго мнение от твоето...
Ако в темата за идеално мъжко тяло някоя жена напише, че за нея идеалното мъжко тяло е тесни хилави рамене, дебел задник по-широк от раменете, коремче и въобще няколко кила отгоре също ще мисля, че се бъзика. Все пак темата не е за поносимото тяло, а за идеалното такова.
Имам приятелка с такова телосложение. Не биха я снимали в списание, тя самата не си харесва бедрата, обаче има достатъчно мъже, които харесват такова тяло и за тях е идеална.
Красотата е в очите на гледащия.
Има мъже, чието тяло е точно както го описах и има достатъчно жени, които си лягат с тях. Това не значи, че за тези жени идеалното мъжко тяло е такова.
Много глупаво разсъждение. Всъщност това което описах е типичната женствена фигура. Даваш за пример мъж с тесни рамене и голям задник, което не е мъжка фигура. Това че последните десетилетия представата за секси жена се изроди е съвсем друга тема. И много ми е интересно според кой една висока слаба жена без задник и бедра е секси. Може би според дизайнерите, които са 99% гейове. Или според фризьорите, гримьорите и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт