Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък, успешен да е.
Чакаме това, което си е за чакане.

# 76
Добро утро!
Денят на Даахан!
Днес православната църква  разрешава да се боядисат яйцата.Така ,че да се захващаме!
Спорен ден на всички!

# 77
  • Пловдив

Ей така да го видим скоро, актуално с времето.
Вероятно новата реклама на Шел ще е първа.

# 78
Това ново ли е, и гледам има 18+ горе 😲

Има и още

С колежката

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 10:40 от araselia

# 79
  • Пловдив

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 11:04 от mariana51

# 80

Момичета Two Hearts
Видях малко слънце и нали имам ангажимент "на ползу блока" използвах веднага да пооправя един участък, който си го бях подготвила / откопала тревата от тротоарните плочки/. Докато се усетя и то станало почти обяд. А и ще боядисвам и аз като Дамата Two Hearts яйца.
Араселиа Two Hearts тези снимки откъде ги намери ? По-рано имаше начин да се проверяват дали са истински или колажи, обаче направо приемам че са автентични. Ами страхотни военни репортери имаме - Ирем също ми хареса.
Мариянка Two Hearts Барисея Two Heartsотново благодарности за разказа. Много въпроси поражда. Не само дали сме отворени за помощ към други, непознати хора.

# 81
Марта, от туитър, рекох да хвърля едно око какво се чурулика и това ми изскочи Grinning

И от Артистанбул

# 82
  • Пловдив

Това ново ли е, и гледам има 18+ горе 😲

Има и още

С колежката

Да, първи снимки от сериала.
Мрежата вече кипи...
18+, ами война... Да предпазят децата, нищо че ще има участие на много малки актори.

Интересно, ако може да се предположи от снимките пуснати от Дисни+, Енгин е с две визии.
Дали ще играе роля от двете страни на конфликта, дали е бил преди и после като кореспондент отразява събитията - предстои да разберем.

# 83
Марианче, предполагам, че ще попадне в нещо като плен докато снима 🤔

# 84
  • Пловдив

DISNEY+ ОБЯВИ ПЪРВОТО ТУРСКО СЪДЪРЖАНИЕ, КОЕТО ДА СЕ ИЗЛЪЧИ НА 14 ЮНИ

Disney+, платформата за цифрово излъчване на The Walt Disney Company, която ще започне да излъчва в Турция на 14 юни, обяви първото си турско съдържание: „Escape“/"Бягство".
Докато Yağız Alp Akaydın седи в режисьорския стол на драматичния, екшън и приключенски сериал, продуциран от O3 Medya и Same Film, чиято история е написана от Eнгин Акюрек, а сценарият е написан от Ali Doğançay/Али Доанчай; Освен Енгин Акюрек, в сериала има много успешни имена като İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen.

„Бягство“; военен фотограф Мехмет и група журналисти от различни страни започва с посещение на езидско село за изследване. В сериала групата, която тайно премина границата, попада в ръцете на радикална терористична организация в резултат на нападение, а след това драмите, промените и историите за бягство се разказват с вълнуващ език. „Бягство“, което ще представи различна гледна точка на човешката драма в Близкия изток, като в същото време описва трудната борба на изследователския екип за бягство, скоро ще се излъчва само по Disney +.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 11:54 от mariana51

# 85

DISNEY+ ОБЯВИ ПЪРВОТО ТУРСКО СЪДЪРЖАНИЕ, КОЕТО ДА СЕ ИЗЛЪЧИ НА 14 ЮНИ

Disney+, платформата за цифрово излъчване на The Walt Disney Company, която ще започне да излъчва в Турция на 14 юни, обяви първото си турско съдържание: „Escape“/"Бягство".
Докато Yağız Alp Akaydın седи в режисьорския стол на драматичния, екшън и приключенски сериал, продуциран от O3 Medya и Same Film, чиято история е написана от Eнгин Акюрек, а сценарият е написан от Ali Doğançay/Али Доанчай; Освен Енгин Акюрек, в сериала има много успешни имена като İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen.

„Бягство“; военен фотограф Мехмет и група журналисти от различни страни започва с посещение на езидско село за изследване. В сериала групата, която тайно премина границата, попада в ръцете на радикална терористична организация в резултат на нападение, а след това драмите, промените и историите за бягство се разказват с вълнуващ език. „Бягство“, което ще представи различна гледна точка на човешката драма в Близкия изток, като в същото време описва трудната борба на изследователския екип за бягство, скоро ще се излъчва само по Disney +.

"Уау" и  "Вай,бе"  история. Гледам едната снимка - Ирем/Зейнеп е в трудна ситуация. Дали няма да загине /актрисата приключи участие преди останалите/?

# 86

Уоу,голяма изненада днес!
И в Инстаграм, и в Туитър навсякъде ври.
От Дикни+,обещават много вълнуваща история. И премиерна дата си имаме,въобще днес сме супер от към новини

# 87
Аз съм готова. Отивам малко на пазар.
Червеното отново е някаква вариация на розовото. Не можах да си случа на боя. Ама това го казвам всяка година, затова не си обръщам внимание и си ги харесвам.

Скрит текст:

# 88
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/Ccmtlyxopw6/

Енгин отрази в инстаграма си снимките пуснати от Дисни+
10 са на брой, написа: Няма "Бягство" от тази емоция. Очаквайте скоро по @disneyplustr

Приятелите го поздравяват. След малко ще сложа и пожеланията.

От Басри Албайрак, който бе неотлъчно до него при презентацията на книгата "Тишина":

Колко е хубаво да видя образа, който ми дойде в ума още първия ден, в който разказа историята... Колко щастливи са мечтите, които се сбъдват.

Илкнур Шереф, дизайнерката - написа:

Екстремно вълнение.

Йомер Дурак - шеф на ПР агенцията.
Сложил е 5 снимки - вижте ги с местене на стрелката:  https://www.instagram.com/p/CcmuvsMqFtISstKLcz6ZrBFLU4yoWVQbVvN1fc0/

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 14:23 от mariana51

# 89
Марта, много са ти свежи цветовете Heart Eyes Аз в събота ще боядисвам.

Да видим това бягство  как ще се получи People Eyes. Едно е сигурно - от себе си никой не може да избяга.

Общи условия

Активация на акаунт