Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 419

• 29 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 300

Приятелят на Енгин,Тойгар Ъшъклъ композитора и той ни напомня за 23.05.2022г.

# 301
Здравейте момичета

Честит двоен празник и честито на имениците.

Скрит текст:

Скрит текст:

И Енгин... блести в Истанбул..

Поздрав

https://youtu.be/F-EnLgQvtQE

Харсва ми тоя колаж от Хаяско.

Лек ден и весели празници.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 12:57 от mari52

# 302
  • Пловдив

Ако сте хапнали в празничния ден, да се усмихнем със Санджар.

# 303

Ако сте хапнали в празничния ден, да се усмихнем със Санджар.
Силният като характер Санджар ми е любим.
Понякога е необходимо.

# 304
  • Пловдив

По едно следобедно чайче със Санджар.

ДОПЪЛВАМ.
Навсякъде има пана с рекламата от Дисни+.
А очаквам и такива с новата реклама на Шел Турция.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 19:13 от mariana51

# 305

По едно следобедно чайче със Санджар.

ДОПЪЛВАМ.
Навсякъде има пана с рекламата от Дисни+.
А очаквам и такива с новата реклама на Шел Турция.

Аз мога да пожелая спокойна вечер. Явно всички празнувате.

# 306
Енгин отрази на стори,трейлъра на Бягство!

# 307
Дамата ❤️

И аз сега видях трейлъра

[

# 308
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CdOe8urIP1g/

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/27987895 … d=83d603&dl=1

Енгин репостна Дисни плюс. Клик върху втория линк.
Те написаха: Чуваме дишането ти.

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 07:58 от mariana51

# 309
Добро утро!
Да посрещнем деня с усмивка !Празника мина,почивните дни продължават.
Да си направим разходка днес, след вчерашната трапеза.
Хубав ден на всички!:heart:

# 310
  • Пловдив

Здравейте от Мехмет и от мен в ден събота, успешна да е.
Гледайки видеото от снощи, дали Мехмет не се е преобразил сънателно в този образ.
Да може да се спаси, а и да помогне на колегите кореспонденти и организира бягството от пленилите ги терористи.
Просто размисли...

# 311

Здравейте момичета Two Hearts
Хубав и ползотворен ден!

# 312
  • Пловдив

http://www.ranini.tv/haber/47559/1/disneyin-ilk-turk-icerigi-kac … anitim-yayinlandi

От днес ranini.tv:

Първото турско съдържание на Disney+, сериалът ”Бягство”, беше популяризиран!

Продуциран от O3 Medya и Same Film, чиято история е написана от Енгин Акюрек, сценарият е написан от Али Доанчай, а режисьор е Яъз Алп Акайдън, първият тийзър на първия турски сериал на Disney+ „Бягство“ се срещна със зрителите. В първия тийзър, в който се дават намеци за впечатляващата атмосфера на сериала, човешката драма в Близкия изток се предава на зрителите през очите на „Мехмет“, изигран от Енгин Акюрек, който играе главната роля в сериала. Тийзърът, който е сцена на зашеметяващи моменти, увеличава вълнението около сериала.

В сериала, който ще обедини драма, приключение и екшън, Акюрек е придружен от много успешни имена като Ирем Хелваджиолу, Азиз Чапкурт, Онур Бей, Лейла Танлар, Арас Айдън, Левент Юлген.

„Бягство“; военният фотограф Мехмет и група журналисти от различни страни, пътуват до село Язиди, за да разследват. В сериала групата, която тайно премина границата, попада в ръцете на радикална терористична организация в резултат на нападение, а след това драмите, промените и историите за бягство се разказват с вълнуващ/увлекателен език. „Бягство“, което ще представи различна гледна точка на човешката драма в Близкия изток, като в същото време описва трудната борба на изследователския екип за бягство, скоро ще се излъчва само по Disney +.

# 313

http://www.ranini.tv/haber/47559/1/disneyin-ilk-turk-icerigi-kac … anitim-yayinlandi

От днес ranini.tv:

Първото турско съдържание на Disney+, сериалът ”Бягство”, беше популяризиран!

Продуциран от O3 Medya и Same Film, чиято история е написана от Енгин Акюрек, сценарият е написан от Али Доанчай, а режисьор е Яъз Алп Акайдън, първият тийзър на първия турски сериал на Disney+ „Бягство“ се срещна със зрителите. В първия тийзър, в който се дават намеци за впечатляващата атмосфера на сериала, човешката драма в Близкия изток се предава на зрителите през очите на „Мехмет“, изигран от Енгин Акюрек, който играе главната роля в сериала. Тийзърът, който е сцена на зашеметяващи моменти, увеличава вълнението около сериала.

В сериала, който ще обедини драма, приключение и екшън, Акюрек е придружен от много успешни имена като Ирем Хелваджиолу, Азиз Чапкурт, Онур Бей, Лейла Танлар, Арас Айдън, Левент Юлген.

„Бягство“; военният фотограф Мехмет и група журналисти от различни страни, пътуват до село Язиди, за да разследват. В сериала групата, която тайно премина границата, попада в ръцете на радикална терористична организация в резултат на нападение, а след това драмите, промените и историите за бягство се разказват с вълнуващ/увлекателен език. „Бягство“, което ще представи различна гледна точка на човешката драма в Близкия изток, като в същото време описва трудната борба на изследователския екип за бягство, скоро ще се излъчва само по Disney +.

О-о, Ранини се "активира" - да се чудиш и маеш,  като й знам любимците. Остава и "палачинката" да се включи...

# 314
  • Пловдив

Айтекин Аташ ще е композитора на сериала "Бягство".
Писал е музиката на сериалите с Енгин "Ако бях облак" и "До живот".
Двамата са се последвали в инстаграм.

Палачинката не съм срещнала все още да се изкаже, но Бирсен Алтунташ - да.
Написа:

Чакам бомбата от "Бягство" на Енгин Акюрек да има бомбен ефект

Блогърът Фъсълдаян Адам написа:

Енгин Акюрек звучи като бомба

Общи условия

Активация на акаунт