Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 080
  • 352
  •   1
Отговори
# 210
Кая, като мъж ти казвам, че си ми суховата и скучна.
Няма как да си "а" (противоположна, негативно-отрицателна конотация) на всичко, и да искаш да привличаш.
Ти реално не искаш, а ако искаш, няма как със сегашния подход.

Хубаво мъжете искаме секс, ама само със секс връзка не се задържа.
Искат се и много други неща.

Ако не можеш да ги предложиш, седиш сама.

За 30 годишна си много назад с материала (и тук не говоря за бройки и т.н., това не е от значение), дако си имала и някоя друга "връзка", отношения.
Само с "осъзнатост" (въпреки че аз не виждам такава, освен, че "имаме проблем"), наличие на грамотност, не става.

Да, доста потребителки използват форума и конкретно СО да отпушват парата и да разтушват, но и много точни неща ти се казаха.

Не предлагаш ли - нормално телосложение, умения в секса, средно към високо либидо и желание, умения в кухнята, самостоятелност, моногамност, желание за отдаване на мъж, и др., няма как да ти се получи, дори и да срещнеш "принц чарминг".

Също много вероятно да си "попила", по пример на твоята приятелка "афинитет" към "по-така" мъже, но пък болшинството от тях не стават за това, което иска една нормална жена.

Докато не се научите масово да гледате първо човека, една нормалност на всичко, средно, балансирано положение, няма да ви се получава. Хората са ограничен ресурс, няма за всеки, каквото иска и търси веднага и сега "по списък" изисквания и критерии. Фактори много. Компромис винаги с нещо се прави.
И оттам се проточват години и се седи сам, без връзка. Но пък това време умен човек го използва по-най добрия начин - осмисля си приоритетите във всякакъв аспект и т.н., и като се появи чаканият, нещата се случват от само себе си.

И много други неща бих написал, но ме мързи, и все пак да не става чаршаф.

Здравей,

Благодаря за мнението, все пак. Хубаво е да се включват мъже. За първото съм съгласна, подходът е важен и ако има проблем (без други видими признаци), той е точно там. И, да. Ако искаш да привличаш (в това число не само противоположния пол) е добре да се настроиш на положителна вълна.

За другото, с критериите "нормално телосложение, моногамност, умения в кухнята и т.н." не мога да се съглася напълно. Тези критерии не ти гарантират безороблемност. Познавам жени, с пълен набор от гореспоменатите и пак не им е лесно.

Може би се получава ако, освен ги притежаваш, умееш да ги представиш по разбираем за другия начин.

И..това с афинитета към по-така мъже..Joy Категорично найн. Критериите ми са съвсем други.

# 211
Аха, сега загрях какво иска Кая от темата ! Много съм наивна.....
Да се включат мъже...как беше по съвсееем други критерии.

# 212
  • Шотландия
А на тебе като ти се каже в прав текст, че се държиш невъзпитано и грубиянски, дали ще се промениш? Едва ли. Гледам, че надолу си се оправдавал, че не ги пишеш с лоши чувства тези неща, ама емпатията ти е на ниво 200 км. под нивото на Марианската падина. И нагло искаш авторката да ти доказва разни неща от нейния  живот. На кого по-точно помогна с това мнение,  освен на себе си? Вземете се в ръце малко.

Авторке, такива мнения ги подминавай като малки гари. Наистина трябва сама да си решиш какво искаш от живота, но го направи, когато си готова. Ако станеш готова. Немвзимането на решения също е вид решение. Това си е твоят живот.
Вече не остана тактичен начин да ти се обясни, че говориш глупости и изглежда нищо не чаткаш от това, което ти се казва. А как разсъждаваш по темата се видя. За да ни докажеш зрялост, би ли споделила за опита ти във връзки все пак? Извън връзката със семейния мъж, който не си знаела, че е семеен (което наистина се питам как точно става, но как да е)? Защото всичко, което разказваш, не е такова.

Уж искаш връзка, ама и ти не знаеш искаш ли. Питаш ни как да се накараш да искаш, защото не ти било до това. Разтягаш локуми какво отблъскваш и привличаш, защото имаш всички качества за сериозна приятелка и съпруга, но ти привличаш тъпанари. Не, мила моя. Ти си ги избираш. От разсъжденията ти звучи като да нямаш елементарна представа от общуване с противоположния пол. И чакаш тук да ти се каже какво да правиш, макар че ти дори не знаеш искаш ли да си с мъж или не, понеже не ти било самотно. Поредната, която не знае какво иска. На 30 трябва да си се осъзнала вече - ако не си, няма на кого да се сърдиш. Гледай да се замислиш какво искаш, колко го искаш и защо го искаш в близките години, да не се сърдиш после, че си изпуснала влака с децата и семейството. Защото ще си си виновна сама.

Не ти го казвам с лошо, дори и така да ти звучи. Честно да ти кажа, напомняш ми много на една позната, която в случай, че някой прояви минимален интерес и ѝ е симпатичен, започваше от своя страна с нездравия интерес и мноооого бързо и до един тези хора изчезваха от хоризонта. Тя после драматизираше как са я подлъгали. Ами не бяха, просто тя няма елементарна култура на общуване и не я държат нервите. И тя като теб не знае какво се е случило между 20 и 30, вече е над 30 и повече от 10 години сама. А, да, но си въобразява, че е имала връзка с хора, с които е преспала няколко пъти и въобще не им е на дневен ред. Тооочно същата ми звучиш. Искрено се надявам да не си, защото няма да стигнеш далече.

# 213
Ако не ѝ е приятно да не чете, да игнорира, да докладва мнението. Това е обществен форум, като питаш може да ти хареса или не един отговор. Авторката очевидно няма опит, а като преваля 30 е хубаво да се замисли - и определено има нужда някой да я събуди. Ако говори както пише, хич не ме учудва, че е доникъде с мъжете. И ако си прочела другите мнения, би трябвало да ти е направило впечатление, че повтарям каквото тя самата писа - искала връзка, ама нямала желание. И за какво я пуска тая тема?

Ако бях груба, щях да ѝ кажа как наистина ѝ оценявам писаниците, но не съм го направила. Не ѝ казвам нещо по-различно от това, което казваш ти във втория абзац, тя хич не е наясно със себе си. На такива хора няма как да се помогне, това не са деца.

# 214
Ами не. Просто се държиш нормално, безда досаждаш. Да, понякога това изисква усилия, дишане, дзен, да не пишеш и да не казваш разни неща.
Аз, примерно, умирам да планирам. Ама вече съм напланирала всички около мен до септември 🤣. Обаче гледам да не им го казвам, защото определено ще ги уплаша.
Само че, нали знаеш - и най-добрите планове на мишките и хората... Wink

Не виждам какво сте я наскачали авторката? Държи се съвсем нормално, възпитано, никого не нагрубява и като цяло е много приятна за общуване. Леко е неуверена в себе си, усеща се известно вътрешно напрежение, но с натрупването на достатъчно опит това минава. С какво толкова ви дразни?

# 215
Мила
the_master

Благодаря Ви за подкрепата. Не мисля да обръщам внимание на мнения, които са извън добрия тон на общуване.

Всъщност, аз си взех доста полезни идеи от тук. Хубаво е да си поразсъждаваш, да видиш друга гледна точка. За което също благодаря.

Говорих и с приятелите ми. Имам доста насоки, върху които мога да поработя. Като му дойде времето Simple Smile

# 216
Точно щом сега има по-голям интерес към теб, ще имаш и по-голям избор. Все пак е поучително, че като се държиш малко по-дистанцирано, мъжете са заинтересувани. Може там да е ключът от бараката: преди от малко да си залитала в големи емоции.

Сигурно ако нарочно искаше да го постигнеш, щеше да ти е трудно. Wink

Тоест, сега си се научила как да привличаш. Предстои ти да се научиш как да задържаш вниманието, тоест - да си развиеш способността да си във връзка.

П.П. Тези съвети за нормално телосложение, способности в кухнята и високо либидо и мен ме зашеметиха. Simple Smile

# 217

Всъщност, аз си взех доста полезни идеи от тук.
Радвам се и ти желая успех.

# 218
На терия мъжете точно така казват, обаче накрая пак взимат тая с най-големите цици

Те тва е истината.
Авторке, оправяй циците Joy

# 219
Стига, бе, не може да мислите така, честно.. не са толкова повърхностни, отказвам да повярвам...

# 220
Стига, бе, не може да мислите така, честно.. не са толкова повърхностни, отказвам да повярвам...
Ако искаш вярвай. При мъжете си трябва сексуално привличане основно и изцяло. При тях няма ли го още в началото, няма и да се появи. При тях не става по добро впечатление или добри жестове. Не се надгражда. Мен мъжа ми да не мислиш, че ме е харесал, щото съм много умна ? Да, бе.

# 221
На терия мъжете точно така казват, обаче накрая пак взимат тая с най-големите цици

Те тва е истината.
Авторке, оправяй циците Joy

Неее Hug Joy Не са толкова повърхностни. Поне не и тези, които си заслужават.  

Аз съм от тези с ц*ц*те и тънките бедра. Но уви Relieved Само с това не става.

Да пробваме и с мусака ?

Ако искаш вярвай. При мъжете си трябва сексуално привличане основно и изцяло. При тях няма ли го още в началото, няма и да се появи. При тях не става по добро впечатление или добри жестове. Не се надгражда. Мен мъжа ми да не мислиш, че ме е харесал, щото съм много умна ? Да, бе.

Факт Hands Thumbsup Но за да остане, не стига. В това съм сигурна Relieved

# 222
Има мъже, които харесват малки гърди. Има мъже, които харесват по-пухкави дами. Има и мъже, които харесват мъже.
Няма универсален модел, по който всички да се побъркват. Няма как да се харесаш на всички. Няма и как да не се харесаш на никой.

# 223
Кая,
Не ми харесва тази твоя пасивна позиция. Сякаш развитието на вашите отношения зависят изцяло от мъжа ? Ти къде си ? Може ти да решиш да го разкараш ? Защо все той, той, той, трябва да реши ?
Отношенията между хората се развиват. Никой не ти гарантира нищо.

# 224
😄
Моля-моля! Тая с най-големите естествени цици! 😁
Който се възбужда от пластмаса, си купува една кукла от секс шопа и си води с нея щастлив семеен живот Trollface

Неее Hug Joy Не са толкова повърхностни. Поне не и тези, които си заслужават. 

Аз съм от тези с ц*ц*те и тънките бедра. Но уви Relieved Само с това не става.

Да пробваме и с мусака ?
Мусаката е северният път към сърцето на мъжа. По-добре заложи на южния Wink

Общи условия

Активация на акаунт