Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 080
  • 352
  •   1
Отговори
# 225
Точно щом сега има по-голям интерес към теб, ще имаш и по-голям избор. Все пак е поучително, че като се държиш малко по-дистанцирано, мъжете са заинтересувани. Може там да е ключът от бараката: преди от малко да си залитала в големи емоции.

Сигурно ако нарочно искаше да го постигнеш, щеше да ти е трудно. Wink

Тоест, сега си се научила как да привличаш. Предстои ти да се научиш как да задържаш вниманието, тоест - да си развиеш способността да си във връзка.

П.П. Тези съвети за нормално телосложение, способности в кухнята и високо либидо и мен ме зашеметиха. Simple Smile

Това много ми допада Relieved Мисля, че е изключително вярно.

Кая,
Не ми харесва тази твоя пасивна позиция. Сякаш развитието на вашите отношения зависят изцяло от мъжа ? Ти къде си ? Може ти да решиш да го разкараш ? Защо все той, той, той, трябва да реши ?
Отношенията между хората се развиват. Никой не ти гарантира нищо.

Знаеш ли какво съм забелязала от моя скромен опит? Когато си допадам в диалога с някой мъж, но чисто приятелски, без други намерения, се получава много силно взаимодействие.

Държиш се естествено, не мислиш много, усмихваш се, спокоен си. Е, пак не си споделям много, както казват приятелите, но не е фатално.

Май е естествен и непринуден подход. Без стрес и много да му мислиш. Увереност. Изцяло на самоход.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 20:30 от Кая*

# 226

Който се възбужда от пластмаса, си купува една кукла от секс шопа и си води с нея щастлив семеен живот Trollface

Или ако има парички праща жената да си прави цици.
Ако няма парички, си мълчи, ама жадува за големи цици. Или пък си хваща любовница.

# 227
Ами не знам, може и така да е, Бътър, ама явно моя мъж е некво изключение, защото за него са много по-важни някакви други неща. Не, че не ме харесва на външен вид, то това е ясно, но ако е само това просто няма да е с мен. Даже си беше с мен и когато по медицински причини през бременността бяхме на сух режим, и когато понапълнях след раждането и пак си ме харесваше и желаеше. Сега пък съм пак същата, ама ако нещо го ядосам, само външния вид пак няма да ми свърши работа Joy некав странен е явно, отношението ми към него му е важно, пък външния вид търпи вариации.

# 228
Ако няма парички, си мълчи, ама жадува за големи цици. Или пък си хваща любовница.
Да бе, да... Пращат жените си само разни късопишковци, за които основната радост в живота е да се хвалят един на друг: "Пък аз мойта я тунинговах за 20 бона!" Grinning Ако някога беше пипала гърди със силикон, щеше да знаеш каква невероятна отврат е усещането!

# 229
Външността търпи промени, особено с годините. Да, мъжете са привлечени от Външността, но това е в  началото. Като те гледа всеки ден, дали му е толкова важно как изглеждаш?
Или му е по- важно каква мусака правиш?

# 230
Скрит текст:
Да бе, да... Пращат жените си само разни късопишковци, за които основната радост в живота е да се хвалят един на друг: "Пък аз мойта я тунинговах за 20 бона!" Grinning Ако някога беше пипала гърди със силикон, щеше да знаеш каква невероятна отврат е усещането!

Имам позната точно това и се случи. Хляба в него, ножа в него. Пробвал заобиколно да си оправяла отпуснатия корем след раждане, намеквал и за циците. Тя не искала. Правела муцки как можел да е толкова повърхностен.
Накрая казал директно, че или минава под ножа и си оправя циците и корема или я зарязва.
Та има и доста такива.
Иначе аз съм жена и цици не съм пипала, та не знам.

# 231
  • София
Не знам за силиконовите, ама тия с много големите естествени след първото раждане си ги подритват...много яко и възбуждащо.

Елора, този грубо е подходил, но на мен чак ми е чудно нежеланието на жената... ама аз съм много суетна.

# 232
Не знам за силиконовите, ама тия с много големите естествени след първото раждане си ги подритват...много яко и възбуждащо.

Елора, този грубо е подходил, но на мен чак ми е чудно нежеланието на жената... ама аз съм много суетна.
Еми грубо, колко да е грубо.
Поне е разбрала за  какъв елементарен човек се е омъжила.
Принципно харесваш някого какъвто е. Но е ясно, че това важи за жените. Мъжете в голям процент точно заради външния вид харесват.
Ами не е искала да се оперира. Не смяташе за срамно, че има отпусната кожа и стрии, защото все пак не е извършила престъпление, а е родила дете.
А гърдите не са и били никак малки, но господина искал по-големи.
А да, и устните също си е направила.
Че как ще гледа сама тия деца.

# 233
Безмозъчните си пасват идеално.

# 234
  • София
Абе аз не се харесвам всякак, все тая мъжа ми дали ме харесва, но както казах аз съм суетна.
Тя все пак пълна програма е направила по нежелание ...и са си още заедно?

# 235
Абе аз не се харесвам всякак, все тая мъжа ми дали ме харесва, но както казах аз съм суетна.
Тя все пак пълна програма е направила по нежелание ...и са си още заедно?

Нали обясних. Той взима хилядите, тя е в неговия дом и взима ниска заплата.
Ще мълчи, какво да прави.
Другия вариант е да го напусне, но ако не може да гледа децата, той да и ги отнеме.
Как ще живее?

# 236
Имам позната точно това и се случи. Хляба в него, ножа в него. Пробвал заобиколно да си оправяла отпуснатия корем след раждане, намеквал и за циците. Тя не искала. Правела муцки как можел да е толкова повърхностен.
Накрая казал директно, че или минава под ножа и си оправя циците и корема или я зарязва.
Та има и доста такива.
И тя е тръгнала да се реже заради някакъв комплексиран късопишко?!? Всъщност - да, има жени, които за пари на всичко са готови...

Другия вариант е да го напусне, но ако не може да гледа децата, той да и ги отнеме.
Как ще живее?
Третият вариант е да го наследи 😁 😁 😁

# 237
  • София
Те и мъжете в България след 35 си подритват масово шкембетата, ама отиваме в други дебри на темата, изкуствено снижени от няколко ненужни коментара.
Ясно е, че някои заради циците, не заради акъла са ги взели, това послание крещи очебийно.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 21:57 от The Catcher in the Rye

# 238
Та има и доста такива.
И тя е тръгнала да се реже заради някакъв комплексиран късопишко?!? Всъщност - да, има жени, които за пари на всичко са готови...

Как ще живее?
Третият вариант е да го наследи 😁 😁 😁

Хайде малко по-зряло, става ли.
Хайде създай две деца и  ги отгледай сам на квартира с 1000 лв.
Понякога преди да пишем, не е лошо да се поставим мислено за малко в нечии други обувки преди да раздаваме нефелни присъди.
Не, има майки, които въпреки всичко правят и се жертват за децата си, но ти като мъж това не можеш и никога няма да го проумееш.

# 239
Хайде малко по-зряло, става ли.
Хайде създай две деца и  ги отгледай сам на квартира с 1000 лв.
Понякога преди да пишем, не е лошо да се поставим мислено за малко в нечии други обувки преди да раздаваме нефелни присъди.
Не, има майки, които въпреки всичко правят и се жертват за децата си, но ти като мъж това не можеш и никога няма да го проумееш.
Понякога преди да си отворим краката е добре да си отворим очите! Ти се хвани с някакъв малоумник, щото бил "финансово красив", роди му две деца, които той ще превърне в свои безмозъчни копия, пък после имай претенции да ти построят паметник като майка - героиня, която в името на децата и тяхното бъдеще си сложила силиконови цици 😁 😁 😁

Общи условия

Активация на акаунт