Сигурно ако нарочно искаше да го постигнеш, щеше да ти е трудно.

Тоест, сега си се научила как да привличаш. Предстои ти да се научиш как да задържаш вниманието, тоест - да си развиеш способността да си във връзка.
П.П. Тези съвети за нормално телосложение, способности в кухнята и високо либидо и мен ме зашеметиха.
Това много ми допада
Мисля, че е изключително вярно.Не ми харесва тази твоя пасивна позиция. Сякаш развитието на вашите отношения зависят изцяло от мъжа ? Ти къде си ? Може ти да решиш да го разкараш ? Защо все той, той, той, трябва да реши ?
Отношенията между хората се развиват. Никой не ти гарантира нищо.
Знаеш ли какво съм забелязала от моя скромен опит? Когато си допадам в диалога с някой мъж, но чисто приятелски, без други намерения, се получава много силно взаимодействие.
Държиш се естествено, не мислиш много, усмихваш се, спокоен си. Е, пак не си споделям много, както казват приятелите, но не е фатално.
Май е естествен и непринуден подход. Без стрес и много да му мислиш. Увереност. Изцяло на самоход.

некав странен е явно, отношението ми към него му е важно, пък външния вид търпи вариации.
Ако някога беше пипала гърди със силикон, щеше да знаеш каква невероятна отврат е усещането!