Няма как да си "а" (противоположна, негативно-отрицателна конотация) на всичко, и да искаш да привличаш.
Ти реално не искаш, а ако искаш, няма как със сегашния подход.
Хубаво мъжете искаме секс, ама само със секс връзка не се задържа.
Искат се и много други неща.
Ако не можеш да ги предложиш, седиш сама.
За 30 годишна си много назад с материала (и тук не говоря за бройки и т.н., това не е от значение), дако си имала и някоя друга "връзка", отношения.
Само с "осъзнатост" (въпреки че аз не виждам такава, освен, че "имаме проблем"), наличие на грамотност, не става.
Да, доста потребителки използват форума и конкретно СО да отпушват парата и да разтушват, но и много точни неща ти се казаха.
Не предлагаш ли - нормално телосложение, умения в секса, средно към високо либидо и желание, умения в кухнята, самостоятелност, моногамност, желание за отдаване на мъж, и др., няма как да ти се получи, дори и да срещнеш "принц чарминг".
Също много вероятно да си "попила", по пример на твоята приятелка "афинитет" към "по-така" мъже, но пък болшинството от тях не стават за това, което иска една нормална жена.
Докато не се научите масово да гледате първо човека, една нормалност на всичко, средно, балансирано положение, няма да ви се получава. Хората са ограничен ресурс, няма за всеки, каквото иска и търси веднага и сега "по списък" изисквания и критерии. Фактори много. Компромис винаги с нещо се прави.
И оттам се проточват години и се седи сам, без връзка. Но пък това време умен човек го използва по-най добрия начин - осмисля си приоритетите във всякакъв аспект и т.н., и като се появи чаканият, нещата се случват от само себе си.
И много други неща бих написал, но ме мързи, и все пак да не става чаршаф.
Здравей,
Благодаря за мнението, все пак. Хубаво е да се включват мъже. За първото съм съгласна, подходът е важен и ако има проблем (без други видими признаци), той е точно там. И, да. Ако искаш да привличаш (в това число не само противоположния пол) е добре да се настроиш на положителна вълна.
За другото, с критериите "нормално телосложение, моногамност, умения в кухнята и т.н." не мога да се съглася напълно. Тези критерии не ти гарантират безороблемност. Познавам жени, с пълен набор от гореспоменатите и пак не им е лесно.
Може би се получава ако, освен ги притежаваш, умееш да ги представиш по разбираем за другия начин.
И..това с афинитета към по-така мъже..
Категорично найн. Критериите ми са съвсем други. 
Само с това не става.