Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 032
  • 352
  •   1
Отговори
# 315
Какво му е различното? Какво като е заболяване?
Все си има силикон. Нали все е гадно Grinning

# 316
Една приятелка на жена ми е със силиконови цици, трябва да и кажа да я пита дали може да ги пипам, така с изследователска цел. И после ще дойда да ви кажа....Simple Smile

Ха... Добро алиби Smiley

Може би зависи от поставянето. Познавам жена, на която, освен че си личи, са и засегнали някакъв нерв Head Band Ходи на процедури и често изпитва болки Sweat

Познавам още една (по-горе споменах за нея). Изглеждат абсолютно естествено. Питах я как така са толкова стегнати след второто дете. А тя каза: "Аз съм с импланти. Сложих си ги още след първото." Hushed

По темата. Ще направя това, което написа по-горе pilito. Ако някой чете темата след време - ще пиша дали работи.

# 317
Коренно различно, Елора. Разликата е, че при заболяването избора е с изрязани гърди /предполагам рак/ или изкуствени, но ги има. А в другия случай е кифла дето иска големи гърди, за да привлече определен таргет мъже. Психологическата разлика е огромна. В единия случай се чувстваш инвалид и пластичната операция те съхранява психически, в другия си просто тъпа кифла.

# 318
Пласмасовите гърди както си описал и налагането да ги търпиш звучат ужасно.Кажете запознатите брррр  ли е усещането?
Не е "брррр", ами направо "Блях!" 😁 Точно като да пипаш гърда с тумор в нея е.

Представи си да се запознаеш с мъж, който ти рецитира Лермонтов и ти обяснява символиката в романите на Джойс. Кани те на романтична вечеря на свещи, отиваш у тях - а той отворил "Кадарка" и пуснал Азис! Точно така се чувства мъж, който гледа добре оформена дама, а като пипне, в ръката му - пластмаса.

# 319
Коренно различно, Елора. Разликата е, че при заболяването избора е с изрязани гърди /предполагам рак/ или изкуствени, но ги има. А в другия случай е кифла дето иска големи гърди, за да привлече определен таргет мъже. Психологическата разлика е огромна. В единия случай се чувстваш инвалид и пластичната операция те съхранява психически, в другия си просто тъпа кифла.

Изкуствената цица си е изкуствена. И причината не променя нищо.
На един мъж ако не харесва такива изкуственяци, дали жената от суета е сложила или по-здравни причини, все няма да ги хареса.

# 320
  • Great Britain
Пласмасовите гърди както си описал и налагането да ги търпиш звучат ужасно.Кажете запознатите брррр  ли е усещането?
Не е "брррр", ами направо "Блях!" 😁 Точно като да пипаш гърда с тумор в нея е.

Представи си да се запознаеш с мъж, който ти рецитира Лермонтов и ти обяснява символиката в романите на Джойс. Кани те на романтична вечеря на свещи, отиваш у тях - а той отворил "Кадарка" и пуснал Азис! Точно така се чувства мъж, който гледа добре оформена дама, а като пипне, в ръката му - пластмаса.
Звучи ужасно!

# 321
  Елора, това обаче има значение за жената, с която излиза този мъж, дали е суетна коза или е борец. Бюстът си е бюст, но и с характера не е все тая.

# 322
Изкуствената цица си е изкуствена. И причината не променя нищо.
На един мъж ако не харесва такива изкуственяци, дали жената от суета е сложила или по-здравни причини, все няма да ги хареса.
Мъжът че няма да ги хареса - няма. Но ако жената до него е боледувала и след това да е сложила имплант, ще го приеме. Както жена би приела мъжът и да си изгуби тестисите вследствие на онкологично заболяване или травма. Но коя жена би приела мъж, който си е отрязал топките ей тъй, щото чул в чалготеката, че е "фйешън" да си третополов?

# 323
The master,
Не са толкова лоши силиконовите цици и болшинството мъже ги харесват, иначе, нямаше толково много жени да се подлагат на тая болезнена операция, нали ? Все пак търсенето определя предлагането.

# 324
  • София
Вчера четох един психолог, който казва че изобщо човекът е устроен така - или не прави нищо/с цел да се предпази от болката/ и изпада в депресия или дава напред и изпитва тревожност. Общо взето, пълно щастие, в което да се чувстваме добре за дълго време, няма.

# 325
Роки, това беше много мъдра приказка. Може ли препратка към статията?

# 326
  • София
Ще я потърся.
За съжаление, аз също имам много работа върху себе си. Харесвам и привличам точно определен типаж мъже, даже със сходни професии, външния вид е ясен, обаче леко прекалено емоционални. Яко лов/хейт положение. И съм така от години и не знам дали ще го отработя или ще си живея с тия емоции.
Имала съм и от другите де, по-спокойни, уравновесени, обаче не са ми на сърце.

# 327
Аз харесвам различен тип мъже и нямам правила. Според мен така е много по-интересно:) Пък кой какъв кусур ще прояви, това не го мисля, преди да се случи.

# 328
  • София
А аз пак много мисля и анализирам....

# 329
Какво има да мислиш, ако с някой ти е добре? Когато вече имаш и деца е 100 пъти по-лесно, защото не го оглеждаш става ли "за цял живот".

Общи условия

Активация на акаунт