Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 039
  • 352
  •   1
Отговори
# 330
Вчера четох един психолог, който казва че изобщо човекът е устроен така - или не прави нищо/с цел да се предпази от болката/ и изпада в депресия или дава напред и изпитва тревожност. Общо взето, пълно щастие, в което да се чувстваме добре за дълго време, няма.
Това не е вярно, или хайде вярно е донякъде. В степен да обслужва дейността на въпросния. Защото така всеки би бил негов евентуален клиент. Simple Smile
Между тези двете състояния има и балансирани хора. Пълно щастие има, но то не е определението, което ще ти даде някой психолог или терапевт, а това което ще си създадеш ти за себе си.

# 331
  • Great Britain
Вчера четох един психолог, който казва че изобщо човекът е устроен така - или не прави нищо/с цел да се предпази от болката/ и изпада в депресия или дава напред и изпитва тревожност. Общо взето, пълно щастие, в което да се чувстваме добре за дълго време, няма.
Това не е вярно, или хайде вярно е донякъде. В степен да обслужва дейността на въпросния. Защото така всеки би бил негов евентуален клиент. Simple Smile
Между тези двете състояния има и балансирани хора. Пълно щастие има, но то не е определението, което ще ти даде някой психолог или терапевт, а това което ще си създадеш ти за себе си.
Абсолютно да.Пълното щастие за един е едно ,за друг друго.Не може психолог да го формулира по учебник и да важи за всички хора.

# 332
Около мен има всякакви дългосрочни връзки, в които жените са обсебващи, истерични, мили, добрички, изискващи пък се намират мъже да ги харесват и “ търпят”. Самата аз си имам доста отрицателни черти и травми от детството, обаче съм си ок с тях и си ги приемам. Мъжът ми също.
Бях чела едно изследване за дългосрочните отношения. Там ценостната система беше разделена на 10. 0 - не държиш на това , 10 - най-важно ти е. 10 да речем за всеки е различно, но попадат най-силните и дълбоки убеждения на човек, нещо в което вярва най-силно и го самоопределя ( за всеки различно, но най-често тук попадат отношение към семейството, към дългосрочните цели, деца, ако щеш религиозна принадлежност, раса, политическа принадлежност и т.н, неща с които човек много трудно прави компромиси).Двойките с най- дълго и хармонично съжителство не бяха променили нищо от 7-8 нагоре в себе си и другият, само заради връзката. Приели са се или са се намерили с еднакви възгледи в тези категории. Компромиси се правят до към 5-6. По нагоре, ако се е наложило компромис в името на връзката, то тя или не просъществува дълго или е агония за човека, който се е наложило да се промени/ примири. Или и за двамата, ако на другият се налага да търпи пасивно-агресивните изблици на ощетеният.
Изводът беше- за важните неща бъди себе си, както и да приемеш другият. Ако се нагаждаш спрямо очакванията на другият - няма да го бъде дълго. Ако се опитваш да промениш другият според твоите очаквания - също няма да го бъде дълго или поне хубава връзка. Ако си емоционален - бъди си емоционален. Ако си имаш травмите - имай си ги. Ако ев един момент решиш, че не работи това за теб - промени го, ако искаш. Но решението е хубаво да е осъзнато и твое.
Сега, ценности се менят. Виждала съм човек отричащ брака да се промени. Но го е пожелал той в някакъв момент, не под външен натиск.

# 333
А аз пак много мисля и анализирам....
Можеш да се замислиш над това искаш ли “пълното” щастие или е по-добре да следваме психолога и неговите проникновения.

# 334
The master,
Не са толкова лоши силиконовите цици и болшинството мъже ги харесват, иначе, нямаше толково много жени да се подлагат на тая болезнена операция, нали ? Все пак търсенето определя предлагането.
Категорично НЕ! Сред приятелите и познатите ми мъже (които са със сигурност поне няколкостотин, при положение, че списъкът с контактите в телефона ми е над 2000 позиции) нито един не харесва силиконови цици. Причината жените да се подлагат на тази обезобразяваща и отвратителна операция е натискът на медиите и рекламата, които формират определено обществено мнение. А именно - че имплантите са символ на висок жизнен статус и на успех. Затова мечтата на всяка безмозъчна кифла е да се тунингова и да си вдигне цената. Съответно всеки малоумен късопишко с комплекси, който се е видял случайно с някой лев, си намира точно такава тунингована кифла и я използва основно за демонстрация пред себеподобните си, че е достатъчно богат и може да си я позволи.

# 335
Глупости. Много мъже харесват силиконови гърди.
Зависи кой ги носи.
Стига с тези шаблони. Има вече чудесни протези, няма и да разберете, ако са умерени и добре поставени. Не е в това въпроса.

# 336
Еее, the master, сори, ама не е вярно това. Категорично.
Ако една жена ще се чувства по-добре, по-секси с големи гърди, мъжът до нея ще бъде по-щастлив също. И все пак сексуалното привличане е водещо, любовта, желанието да си точно с тази жена, а не дали циците са истински или не.
Ако си сложа силиконови цици мъжът ми няма да спре да ме обича или желае.
Защото ще са сложени на МЕН.

# 337
Глупости. Много мъже харесват силиконови гърди.
Ако питаш д-р Енчев, поне 99% от мъжете харесват пластмасови жени. И колкото повече пластмаса и по-малко жена, толкова са по-секси! 😂 😂 😂

Еее, the master, сори, ама не е вярно това. Категорично.
Ако една жена ще се чувства по-добре, по-секси с големи гърди, мъжът до нея ще бъде по-щастлив също.
Ако една жена ще се чувства по-добре и по-секси с пластмаса в циците, то тя е тъпа, проста, малоумна, задръстена кифла! Съответно мъжът, който си е избрал такава съпруга, няма да е нещо по-различно от нея. Така че ще е съвсем нормално и той да се зарадва на новата придобивка Grinning

# 338
  • София
Утре отивам да си сложа два филъра напук.

# 339
  • Great Britain
Напук на кой?

# 340
А аз силиконови цици !
Говорих с мъжа ми. Каза, че с/без всякак ме харесва.

# 341
А аз силиконови цици !
Говорих с мъжа ми. Каза, че с/без всякак ме харесва.

Блазе ти, моя не ще силикон 😁 Ще си карам явно без и само на подплънки 😂

# 342
  • По света и у нас
Това дето хората се целят в богати партньори  е родово пролятие подарено от майките/татковцоте на момичето или момчето и е рецепта за ужас - защото све едно избираш скъпа кола която ти коства сумати да я поддържаш. По мое мнение най-добре е да се стремиш към някой със сходен статус на твоя.
Ако си с неравностоен партньор накрая разделите взимат всичко, че и повече обратно…

# 343
Сега като сте отворили темата за силикон и филъри... Винаги съм се чудела дали не се променя усещането на самата жена по време на любовната игра... Simple Smile)))) Все пак са ерогенни зони😁

# 344
Аз пък се чудя не ги ли е страх от болките при операцията.  После ясно, че са доволни от резултата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт