Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 127
  • 352
  •   1
Отговори
# 165
Не знам защо откровена глупост се възприема като доброта. Човека съвсем видимо го използват, а той не се усеща и търси всевъзможни обяснения да ги оправдае заедно със собственото си безсилие.

Тва като онзи виц, където един се връща по малките часове пиян до козирката, целия раздърпан, лъхащ на женски парфюм, омазан в червило и с женски бикини в джоба. Жена му го посреща, вика - знам скъпи, закъснял си от работа, седнал си после да пиеш ракия с Иванов от другия отдел, след тва автобуса е бил претъпкан и си бил близо до някоя дама... Ама тва червило и женските гащи от къде са взеха?
И той- не знам скъпа, ти си умно момиче, все нещо ще измислиш.... Simple Smile

# 166
  • волно калдъръмче
И той- не знам скъпа, ти си умно момиче, все нещо ще измислиш.... Simple Smile
Толкова акъл, а вече закъсала. Не е на добре тази работа.

# 167
Rf22,
Не мисля, че е глупост, защото човекът си беше с достатъчно мозък за другите сфери в живота Thinking По- скоро е наивност. Доброта, защото искреното му желание е да бъде добър партньор и да подкрепя. Просто го е облякъл в неподходящ целуфан.

Този приятел, на мен също не ми беше привлекателен, като потенциален партньор, защото прекалената и неоправдана отстъпчивост ми е анти - секси.

Но е добър пример какво не трябва да се прави и защо всичките ти партньори са лоши Thinking

# 168
Общо взето стигнахме до каквото и без това ни е ясно - каквото си си надробил, това ще сърбаш. Важи и за теб и твоите неуспехи. Помисли си къде са ти били грешките, тегли чертата и почвай наново.

# 169
Всъщност, ами ДА Hushed Ето как се завърта кръгът. People Eyes Ти, като Марто, имаш всички необходими качества и морални нагласи да бъдеш добър партньор/съпруг. Но, начинът, по който се представяш (в случая мекушав) отблъсква всички стойностни жени, но за използвачите е добре дошло!

# 170

Такова поведение привлича... това . Та и аз, като Марто, вероятно съм направила нещо подобно..
Да обобщим. Ако правилно съм разбрала, ти искаш връзка, но първо искаш да разбереш къде грешиш във връзките, за да не грешиш повече. И докато се страхуваш от евентуална нова грешка, пропускаш възможности. Даже сама ги отхвърляш, съзнателно или не.
Спри да се страхуваш. Избери си човек, когото поне малко харесваш, и дай шанс на двама ви да се опознаете. Ако в някакъв момент на единия нещо у другия не му хареса, ще го обсъдите, това е съвсем нормално. Ако никой от двамата не е склонен на компромис, ясно е, приключвате.

# 171
Всъщност, ами ДА Hushed Ето как се завърта кръгът. People Eyes Ти, като Марто, имаш всички необходими качества и морални нагласи да бъдеш добър партньор/съпруг. Но, начинът, по който се представяш (в случая мекушав) отблъсква всички стойностни жени, но за използвачите е добре дошло!

Не, не. Начинът, по който се представя Марто не отблъсква стойностните жени. Просто той си избира такива, които не са в тая категория.

# 172
  • София
Марто е някакъв рядък вид подметка, за съжаление има и много Мартеници като него. На бас, че с някое нормално момиче се държи неадекватно и ръбовато, ама на някакви използвачки им сервилничи. Не харесвам мъже като марто.

Не сте прави по казуса на Бабри, тя ми знае мнението, но пак ще го напиша и за вас. За неангажиращи отношения, сексче и компания още повече се иска лекота и относителна зрялост, а не фасони и номерца.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 15:46 от The Catcher in the Rye

# 173

Не, не. Начинът, по който се представя Марто не отблъсква стойностните жени. Просто той си избира такива, които не са в тая категория.

Не съм сигурна Thinking Дори тук, неговото описание събра негатив от жените във форума. И мен не ме кефи, като партньор, въпреки, че е много свестен приятел.

Защото... се представя по неподходящ начин. Thinking

# 174
Ще ти го кажа много просто - най-същественото общо между боклуците, които твърдиш, че привличаш, си ти. Проблемът е в селекцията. Не се опитвай да се оправдаваш пред себе си с “аз съм много мила, добричка, материал за женене, затова отблъсквам нормалните мъже, които харесват кучки, и привличам само измет”.

# 175
Ти пак не схвана.
За жена, подобна на него, ще е муцка.
Няма добър/лош. Има хора дето си пасват и не.

# 176
Връзката е партньорство, не състезание или подчинение/ подлагане единия на другия. За случая с Марто, никоя нормална жена не иска мъж мекотело, което да върви като кученце подир нея. Само тези, които ще се възползват от тва удобство, но ще задоволяват другите си нужди навън.

# 177
Така е, нормалните хора търсят равностоен партньор, а не слуга или пък господар.

# 178
Връзката е партньорство, не състезание или подчинение/ подлагане единия на другия. За случая с Марто, никоя нормална жена не иска мъж мекотело, което да върви като кученце подир нея. Само тези, които ще се възползват от тва удобство, но ще задоволяват другите си нужди навън.
Нормална – да. Но в днешно време границите на нормалността доста се размиха. Та, искат, как да не искат. Колко истерички и интересчийки предпочитат някой муйко дето да го въртят, както им дойде.

# 179
Марто е мекушав, светец не е. Каквото почукало, такова се обадило.

За мен е добряга, но не мога да отрека, че има пръст в тая работа. Relieved Такова поведение привлича... това . Та и аз, като Марто, вероятно съм направила нещо подобно..
В една връзка никога няма абсолютно равенство. Винаги единият е по-влюбен, по-отстъпчив, по-компромисен. В това няма нищо лошо, стига да не се прекалява и да има,  все пак, някаква реципрочност. Главното е отстъпчивият да не върви против собствените си принципи, да умее да очертва граници. Аз, признавам си,  съм по-инатливата и неотстъпчива в нашата вече 30-годишна връзка, но знам до къде мога да настоявам и че ако ми е отказано твърдо, е добре обмислено и нямам шанс да го променя. Рядко се случва, но знам,  че има граници и това запазва уважението ми към него.

Общи условия

Активация на акаунт