Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 127
  • 352
  •   1
Отговори
# 150
  • Great Britain
BadKarma,

Изглежда не успявам да бъда достатъчно ясна, без заветните подробности. За съжаление, това е онлайн формат и не бих могла да резюмирам писмено цялото минало време. Най-общо мога да кажа, че е имало както това хвърляне на пусто в празно, за което спомена, така и неприятни неща с по-сериозен характер.

Знам, всеки минава през определени трудности. И всеки ги приема и преработва различно. Но когато са в концентрат, става някаква патология, в повечето случаи. Аз искам да оправя точно това и затова си разсъждавам.

Да, нямам желание за връзки или авантюри на днешен етап и се дразня, ако някой ми влезе в полето. Знам, че не винаги е било така и искам да променя тези вече създадени нагласи. Ако всичко е идеално - няма да си пиша темата.

Относно приятелката, както написах и в първия пост, НЕ смятам, че хората с висок статус или възможности са неподходящи за нейни партньори или за семейство, като цяло.  Но тези, конкретните, които визирам - искат да се забавляват и се обвързват с жена, която да им стои фасоново, като за пред обществото, колеги, приятели. Не важи за всички, а за конкретните преки участници.

И понеже, като страничен наблюдател, бих и казала "смени средата, разшири кръгозора, виж и другите мъже (с нормален живот и работа)". Точно там, където търсиш торта, се предлагат само кебапчета. Иди в сладкарница отсреща.

Та...по тази логика и на мен нещо ми убягва. И има какво да се каже. Затова си и пиша.
След като нямаш желание за връзки и авантюри какъв е точно контекста на темата ти?

# 151
Ако беше ок, нямаше да я има темата. Писах го по-назад. Вероятно иска да намери повече успокоение, че всичко е ок, от колкото решение на проблема. Но след като би я накарало да се чувства по-добре, значи все пак целта на темата е изпълнена.

# 152
  • София
Абе иска й се, ама не й стиска. То трябват малко "топки" за тази работа. Хвърляш се и плуваш. Няма да стане като обикаляш по брега и мрънкаш, че водата е студена.

# 153
Добре, че в тоя живот много не ги мисля тея работи ,то няма са живеем с орлите де.

# 154
Мдам, като се изплющи някой и каже – то няма истинска любов. Няма свестни мъже, няма свестни жени. Ами, има. Но не всеки е готов за подобни изживявания и хора. Да си мрънка тогава.

# 155
  • София
Аз имам доста познати жени, които явно са се отказали от всякакви свалки. И това им се отразява.

# 156
  • волно калдъръмче
Аз имам доста познати жени, които явно са се отказали от всякакви свалки. И това им се отразява.
Е, хубаво нещо е флиртът. Сигурно негативно им се отразява. Но... всеки си знае.

# 157
  • Great Britain
Мдам, като се изплющи някой и каже – то няма истинска любов. Няма свестни мъже, няма свестни жени. Ами, има. Но не всеки е готов за подобни изживявания и хора. Да си мрънка тогава.
Разбира се,че има.

# 158
Сетих се за един позабравен персонаж от моя приятелски кръг, който също не попадна на подходяща партньорка и впоследствие загуби интерес към жените за някакъв период Relieved

Да го наречем Марто. Тогава беше много близо до 40 и ясно си беше заявил, че иска сериозна приятелка, брак и дете. Обаче, все попадаше на някакви, които по-скоро го използваха за други цели...

Отстрани, винаги се вижда по-ясно Sunglasses и мога да кажа, че Марто беше доверчив и мноооого отстъпчив и толерантен. Но не здравословните компромиси, а склонност да отстъпиш в името на мира, дори когато очевадно ти играят хоро на главата.

Най-фрапиращият случай беше една дама, която уж се обвърза с него, но от ден 1 не държеше да се виждат кой знае колко често и почти не искаше секс. Flushed Марто веднага и влезе в положение. Оправдаваше я нон стоп. Тя не е много сексуална (сексът не е най-важното), имала е тежък развод, трябва и време, за да се отпусне, дъщеря и е тийнейджър и тя като всеотдайна майка отделя цялото време на детето и т.н.

На мен ми миришеше на гнило и го питах 100 пъти дали тази жена наистина иска да е с него Thinking

Накрая се оказа, че въпросната дама е разчитала на нашия човек да ремонтира разни неща БЕЗПЛАТНО и да кара детето насам - натам с колата. Relieved Междувременно тя си има любовник, с който впрочем въобще не е фригидна Smile , но явно няма монтьорски способности и желание да помага.

Та... Марто е прекаления светец. И не се учудвам, че му се лепнаха, една след друга, няколко подобни жени. Които той винаги оправдаваше, докато нещата не ставаха много очебийни  Thinking

# 159

Най- вече на менопаузата.

# 160
  • волно калдъръмче
Та... Марто е прекаления светец. И не се учудвам, че му се лепнаха, една след друга, няколко подобни жени. Които той винаги оправдаваше, докато нещата не ставаха много очебийни  Thinking
Не, Марто не е светец. Марто е монтьорът и момчето за всичко. Като такъв се представя, като такъв го и действат. Много жени са в подобна роля, а са и омъжени. Играят им хоро на главата и въобще не ги мислят за светици.

# 161
  • София
Мм да. Аз в момента просто я чувствам как ме гони да ме захапе, а аз й бягам с всички сили.

# 162
Марто е мекушав, светец не е. Каквото почукало, такова се обадило.

# 163
На 40 отдавна е трябвало да се научи такива отрано да ги отсява. Въобще не е толкова сложно.

# 164
Марто е мекушав, светец не е. Каквото почукало, такова се обадило.

За мен е добряга, но не мога да отрека, че има пръст в тая работа. Relieved Такова поведение привлича... това . Та и аз, като Марто, вероятно съм направила нещо подобно..

Общи условия

Активация на акаунт