Изглежда не успявам да бъда достатъчно ясна, без заветните подробности. За съжаление, това е онлайн формат и не бих могла да резюмирам писмено цялото минало време. Най-общо мога да кажа, че е имало както това хвърляне на пусто в празно, за което спомена, така и неприятни неща с по-сериозен характер.
Знам, всеки минава през определени трудности. И всеки ги приема и преработва различно. Но когато са в концентрат, става някаква патология, в повечето случаи. Аз искам да оправя точно това и затова си разсъждавам.
Да, нямам желание за връзки или авантюри на днешен етап и се дразня, ако някой ми влезе в полето. Знам, че не винаги е било така и искам да променя тези вече създадени нагласи. Ако всичко е идеално - няма да си пиша темата.
Относно приятелката, както написах и в първия пост, НЕ смятам, че хората с висок статус или възможности са неподходящи за нейни партньори или за семейство, като цяло. Но тези, конкретните, които визирам - искат да се забавляват и се обвързват с жена, която да им стои фасоново, като за пред обществото, колеги, приятели. Не важи за всички, а за конкретните преки участници.
И понеже, като страничен наблюдател, бих и казала "смени средата, разшири кръгозора, виж и другите мъже (с нормален живот и работа)". Точно там, където търсиш торта, се предлагат само кебапчета. Иди в сладкарница отсреща.
Та...по тази логика и на мен нещо ми убягва. И има какво да се каже. Затова си и пиша.

и мога да кажа, че Марто беше доверчив и мноооого отстъпчив и толерантен. Но не здравословните компромиси, а склонност да отстъпиш в името на мира, дори когато очевадно ти играят хоро на главата.
Марто веднага и влезе в положение. Оправдаваше я нон стоп. Тя не е много сексуална (сексът не е най-важното), имала е тежък развод, трябва и време, за да се отпусне, дъщеря и е тийнейджър и тя като всеотдайна майка отделя цялото време на детето и т.н.
, но явно няма монтьорски способности и желание да помага.