Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 084
  • 352
  •   1
Отговори
# 255
Спомням си проф. Вучков как казваше:
"Жената трябва да има малки гърди, ли-мо-но-видни..."
Stuck Out Tongue Closed Eyes Smile Smiley

# 256
  • София
Малее, тази тема завила към пластичните операции.
Бих оценила, ако някой ми предложи помощ за такова нещо, но само ако първо аз изразя желание. А не да ми го поставя като условие, само защото той ще плати.

# 257
По темата за външния вид
"Аз не правя секс с външния вид" тва ми каза моя. Сега седя и го осмислям тоя отговор.

# 258
Лъже. Всеки мъж харесва секси жени. При тях е определящо. Дори и при интелигентните.

# 259
Кое му е секси на него, и какво определя като секси жена, е отделен въпрос.

# 260
  • София
След като във ФБ редовно ми се появяват мемета от рода на:
"Мъже, научете правилните отговори: "Аз ли към по-красива или Моника Белучи? Ти, разбира се", очаквате искреност?
Може, ако мъжът няма сексуални мераци към вас и сте седнали на по питие. Или ако ви обича много и не иска да ви лъже. Вторият тип са като еднорозите

# 261
E, да има хора, като се влюбят, нямат мозък.

Героиня не я изкарвам.
Но и вашето е прекалено.
Ама, чакай малко. Ти първа я оплю. Ти зададе тона на историята, защото я посочи точно, като негативен пример, как външният вид е по-важен от това, че си му родила дете. И сега нас ни обвиняваш, че я коментираме ?
Нещо не четете явно.
Напротив, никъде не я оплювам. Я цитирай къде я оплювам. Дадох пример, че има такива мъже и то много.
Нямам навика да оплювам хората, нито да ги съдя. Всеки сам си взима решенията и си преценя.
Аз не бих го направила, та и се чудя на акъла. Има хора се подават на изнудване, други не.
От друга страна като я попитах, дали не мисли, че и с тези подобрения пак може да и изневери, каза, че не вярвала.
А обвиненията са ми от съвсем друго естествено. Прочети отново какво точно коментирам.
Даже зададох въпрос, на който не се отговори, а се започнаха простотии.
А сега кой е въпроса, дали ще се сетите?

# 262
След като във ФБ редовно ми се появяват мемета от рода на:
"Мъже, научете правилните отговори: "Аз ли към по-красива или Моника Белучи? Ти, разбира се", очаквате искреност?
Може, ако мъжът няма сексуални мераци към вас и сте седнали на по питие. Или ако ви обича много и не иска да ви лъже. Вторият тип са като еднорозите

Ставаше въпрос за известни личности, дали би правил секс ако имаш възможност. Не смятам, че ме е излъгал, при положение, че преди това аз му казах, че бих със Скалата, без да ме вълнува какъв човек е, характер и тн. Абе нищо не ме вълнува, освен как изглежда Joy Неговата беше Джеси Джей и това беше отговора.
Пп. Сега се усещам, че пак е по темата.... моята невъзможна любов със Скалата Joy

# 263
Кое му е секси на него, и какво определя като секси жена, е отделен въпрос.

Аха, така е. Всеки си има някакъв стереотип, усещене, фетиш дори.

Няма невъзможни връзки, последствията сами си ги стоварваме, робувайки на стереотипи и околно мнение.

# 264
Мисля, че има мъже, които си ги влече изкуственото и пластмасата. Аз помня един такъв Smiley Слава богу, не ми е бил сред желаните.

Та, изказването беше, че съм сладка, но видиш ли, друго би било с устни, хиалуронче и "както си трябва" Smile Изнесе и тирада за тунинга, ниво пластичен хирург.

Това го свързвам с комплексарщина и ниска култура, но може и да съм стереотипна, знам ли Simple Smile Секси и красива жена би трябвало да е поддържана, спортуваща, с чиста кожа, коса и естествена Thinking

За всеки случай, ако някой ден реша да се направя на 🐒, се моля да е по собствено желание.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 21:55 от Кая*

# 265
Доста мъже си тачат силиконките и кифлите.
Ето, имах колега, който се разправяше как уж не харесвал такива жени, ама все такива зяпаше по нета. И на десктопа си слагаше силиконки.

# 266
Доста мъже си тачат силиконките и кифлите.
Ето, имах колега, който се разправяше как уж не харесвал такива жени, ама все такива зяпаше по нета. И на десктопа си слагаше силиконки.

Бляк. А за съпруга би ли взел? Дори в случай, че не трябва да плаща за поддръжката? Това ми е любопитно?

Ако е естетически издържано и с мноооого мярка е красиво. Много малко такива съм виждала. Head Band

Всъщност, бих си сложила единствено гърди, в случай, че кърмя и поувиснат прекалено.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:17 от Кая*

# 267
Е, не го знам каква би си взел. Най-вероятно кифла.
То много мъже приказват такива, ама ето, че този уж приказва, ама такива дзяпа.
Значи и такива търси. А какво прикзва не е важно.
Просто празни приказки.

# 268
Ако е естетически издържано и с мноооого мярка е красиво. Много малко такива съм виждала. Head Band
Според мен винаги е грозно и противно. Любители на силикона са само индивиди, чийто сексуален живот не включва докосване на гърдите на партньорката. Като един познат, който в силно нетрезво състояние обясняваше:

- Аз най обичам да седна във фотьойла, да си пия уискито, жената да ми направи една хубава свирка, а аз да я галя по главата...
- Всичко друго е ясно, - попита го един от присъстващите - ама защо я галиш по главата?
- Ми и на нея да и е хубаво бе, копеле!

😂 😂 😂

Всъщност, бих си сложила единствено гърди, в случай, че кърмя и поувиснат прекалено.
Гърдите могат да са достатъчно поувиснали или недостатъчно. Прекалено - просто няма как! Wink ИМХО, ако си кърмила две деца по поне 6 месеца всяко и после си свалила някой килограм, са перфектни!

# 269
Малките не увисват след кърмене Joy пък със силикон как се кърми, не знам..

Общи условия

Активация на акаунт