Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 074
  • 352
  •   1
Отговори
# 240
Хайде малко по-зряло, става ли.
Хайде създай две деца и  ги отгледай сам на квартира с 1000 лв.
Понякога преди да пишем, не е лошо да се поставим мислено за малко в нечии други обувки преди да раздаваме нефелни присъди.
Не, има майки, които въпреки всичко правят и се жертват за децата си, но ти като мъж това не можеш и никога няма да го проумееш.
Понякога преди да си отворим краката е добре да си отворим очите! Ти се хвани с някакъв малоумник, щото бил "финансово красив", роди му две деца, които той ще превърне в свои безмозъчни копия, пък после имай претенции да ти построят паметник като майка - героиня, която в името на децата и тяхното бъдеще си сложила силиконови цици 😁 😁 😁

Ох, много си зле ментално, но за мъж е нормално.

# 241
Не мисля, че the master зле. Мъжът на твоята приятелка е отврат. Съчуствам й.

# 242
Не мисля, че the master зле. Мъжът на твоята приятелка е отврат. Съчуствам й.
Мъжът - да.
О, напротив зле е и то много потребителя нагоре.
Не само ментално, ми и да мисли не може.
Нарича жена, която не иска да живее на улицата и да си изгуби децата, че била готова на всичко за пари.
Все едно ще да е единствена дето се е влюбила в грешния човек.
Хайде да я пооплюем още и да я замеряме с камъни.

# 243
Ама пропускаш моментът, че за да стигне до вариант 1. Нещастна да търпи някъв тъпунгер или 2. На улицата и да си изгуби децата, си е виновна само и единствено тя.
Ние си правим изборите и ние сме отговорни за последствията от тях.

# 244
Аз не мисля, че той оплю нея, но и тя къде я спала ? Тоя няма да е станал нагъл изведнъж.

# 245
Не знам как жена, която е избрала единствено портфейла в мъжа до себе си, разчита на този мъж и си мисли, че децата ще са й подсигурени, като търпи всякакви унижения.
Ми търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.

# 246
Ама пропускаш моментът, че за да стигне до вариант 1. Нещастна да търпи някъв тъпунгер или 2. На улицата и да си изгуби децата, си е виновна само и единствено тя.
Ние си правим изборите и ние сме отговорни за последствията от тях.

Да, но щастието е разтегливо понятие. За някои е да стоиш вкъщи и баровецът да носи хилядите. Не казвам, че случая е точно такъв. Може да си го обича жената. А може да са и убегнали в началото някои негови прекрасни качества.

За всеки случай, да я заставиш да се тунингова, за да не я зарежеш с децата ви - отвратително

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 23:09 от Кая*

# 247
Леле, големи сте разбирачки. Все забравям, че тук има екстрасенси с перфектните мъже и никога недопускащи грешки и  дето живеят във всяка къща и знаят какво става Joy
Я да ви питам по какво точно разбрахте, че тя още отначало е знаела какъв бил тъпунгер. След като тия неща се развиват и разкриват годинки след сватбата и след раждането на децата?
Ами явно изведнъж е станал нагъл и му е писнало. Що пък да си мълчи човека.

Не знам как жена, която е избрала единствено портфейла в мъжа до себе си, разчита на този мъж и си мисли, че децата ще са й подсигурени, като търпи всякакви унижения.
Ми търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.

Познаваш ли я лично, че прецени за мъжа ли се е оженила или за портофейла?
Щото си мисля, че аз доста по-добре я познавам от теб.

# 248
Червените лампи  светят отдалече, стига да имаш очи и мозък да ги видиш.
Особено с тия мъже с многото пари.

# 249
  • София
Може от любов да си го избрала, може и да не е бил такъв...ама не е героинята, която я изкарваш.

# 250
E, да има хора, като се влюбят, нямат мозък.

Героиня не я изкарвам.
Но и вашето е прекалено.

# 251
Червените лампи  светят отдалече, стига да имаш очи и мозък да ги видиш.
Особено с тия мъже с многото пари.
Ама моля те се! Той човекът в началото бил просто мъж - мечта! По цяла вечер и рецитирал на свещи стиховете на Пушкин, сонетите на Шекспир и рубаите на Омар Хайам. Спирал само за да изтича до градината да и набере букет свежи рози. Но тя като родила децата, изведнъж, ей тъй на, внезапно му станало нещо. Започнал да слуша Преслава и Десислава вместо Пинк Флойд и Вивалди, да гледа "Стани богат" и "Фермата" вместо филмите на Фелини и Куросава и да чете "Капитал" и "Нощен труд" вместо Волтер и Камю. И казал на възлюбената си или да ходи да се тунингова, или да си бие шута. Сигурно е получил следродилна депресия...

# 252
The_master, смея се с глас, но е така.
Няма начин някой да ме направи по негов калъп, дори с торба пари.
Камо ли да се влюбиш в такъв безмозъчен диктатор.
На тоя бих му платила да си направи лоботомия,  тогава може и аз цици.

# 253
E, да има хора, като се влюбят, нямат мозък.

Героиня не я изкарвам.
Но и вашето е прекалено.
Ама, чакай малко. Ти първа я оплю. Ти зададе тона на историята, защото я посочи точно, като негативен пример, как външният вид е по-важен от това, че си му родила дете. И сега нас ни обвиняваш, че я коментираме ?

# 254
Наистина понякога нещата си вървят добре с години и се сриват набързо в някакъв момент. Пак само от човека си зависи как ще постъпи. Ще търпи ли, ще се раздели ли, какво ще прави. Стига с тия оправдания не можело било да се изгледат децата с 1000 лева  - горката жена. Децата са си със същия баща, дори да е разделен с майка им, няма да станат просяци, особено щом и тя работи. Тя как ще живее си избира тя, не съседа, не мъжа й.

Все тоя дом, все тия пари, да не би да лишим децата! А че майка им ще се лиши от достойнство и мнение - няма значение един вид. Не на мене тия. Която жена си остава с мъж, който я тъпче, просто си предпочита това. Не сме в затвора.

Общи условия

Активация на акаунт