Система за пречистване на вода

• 19 422
  • 78
  •   2
Отговори
# 75
Добре, разбирам. Сякаш под мивката в кухнята мисля да монтирам една система само за там. Монтажа след водомера за да обхваща цялото домакинство ще значи монтиране на много големи филтри и пак ще свали налягането на водата. При годишно потребление от 90 кубика за домакинството какъв размер филтри се препоръчват и какъв ще е пада на налягането с тези филтри ако се сложи системата с 3 (един 5 микрона за твърди частици, един с активен въглен и един антибактериален)?

# 76
Добре, разбирам. Сякаш под мивката в кухнята мисля да монтирам една система само за там. Монтажа след водомера за да обхваща цялото домакинство ще значи монтиране на много големи филтри и пак ще свали налягането на водата. При годишно потребление от 90 кубика за домакинството какъв размер филтри се препоръчват и какъв ще е пада на налягането с тези филтри ако се сложи системата с 3 (един 5 микрона за твърди частици, един с активен въглен и един антибактериален)?
Не са “много големи” филтрите за цяло домакинство и не свалят налягането. Говоря от личен опит за Павирани.

# 77
Но е невъзможно да не свали налягането, нали слагаш нещо в потока на водата. Все едно да си завържеш камък за врата и да кажеш, че не  те прави по-тежък. Въпроса е и какъв размер филтри.

# 78
Нашите са стандартни, 10 инча. Мисля, че няма по-големи. Не свалят налягането ни най-малко. В апартамента сме на два щранга-за кухня и за баня. Съответно по една двойка филтри на всеки щранг.

Общи условия

Активация на акаунт