Фотошоп VIII

• 26 798
  • 433
  •   1
Отговори
# 150
  • Карлово
Как направи елхичките и снежинките така вмъкнати в снимката newsm78
Ами това е маска, естествено взета от руския форум.

Трилиън, твоята нещо на баба Марта ми мирише Laughing

Аз като се отпуших на коледни...Ето още една два варианта - 1 и 2. Без снимки е, защото е за други дечица и някак си не искам да ги показвам без разрешение.

Момичета, малко офф, но спешно ми трябва онзи сайт със плетените шапки. Преди време дето бяхме истерясали по тях. Прерових три от старите теми #Crazyи вече не мога повече

# 151
# 152
  • Виена
Запис в готината тема!

# 153
Записвам се и аз! PeaceЕто нещо от мен!

# 154
Как направи елхичките и снежинките така вмъкнати в снимката newsm78
Ами това е маска, естествено взета от руския форум.
благодаря
май ще трябва да се поровя  Simple Smile

vanda, много, много хубаво!!!!

# 155
;момичета, нещата които правите са МНОГО КРАСИВИ... продължавайте все така.. а ето ви нещо по различно ... нямам  ВДЪХНОВЕНИЕ за такива красоти като вашите.. затова се записвам с него , а и давам линк към Action....
http://www.panosfx.com/index.php?option=com_content&task=vie … 124&Itemid=38

ето го ефекта....

цък върху снимката за по-голяма...

# 156
  • Карлово
sage,   bouquet Намерих кой ще се опита да изплете нещо на Мартина, ура!
vanda, ако позволиш малко съвети-можеш да смениш фона зад момичето, защото тез крака малко...или пък най-лесно и бързо да ги блърнеш много така че да не личи какво е.
Крайно време е да ги разуча тез екшъни Laughing

# 157
Благодаря за линковете.

# 158
Еееех, и аз да се запиша, как!!! Simple Smile

Леле, момичета, много сте добри!!

Как ги правите тези красоти с картичките, някакъв клип арт за фреймс ли ползвате или ги рисувате на ръка?

И аз да се включа с нещо съвсем съвсем прясно. Картичка - покана за рожден ден за Неделя:

# 159

Защо не мога да го видя Action-а? Регистрирах се, но ми пише, че не съм оторизирана за да видя файла. Какво се иска за да си "облагодетелстван"?

lillababe , много добре се е получило!
vanda, нежна рамка и още по-нежна госпожица Simple Smile. Присъединявам се към мнението на микки за фона.

Виждам много нови никове и много се радвам. Давайте по-смело и показвайте по-често! Hug

# 160
diema иди на home после се логни с новата си регистрация и отново кликни на линка има още доста безплатни actions.

А някой да ми каже как да ползвам actions  newsm78

# 161
Момичета,ето нещо от коледното настроение ,което ме е обзело!

# 162
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3593790

моето първо произведение

# 163
lillababe- много красива покана, бекграунда който си избрала е вълшебен, наистина  Grinning. Да ти е живо и здраво момченцето.

# 164
vanda, ако позволиш малко съвети-можеш да смениш фона зад момичето, защото тез крака малко...или пък най-лесно и бързо да ги блърнеш много така че да не личи какво е.

Естествено че приемам мненията ви,наистина това не го съобразих,благодаря! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт