Фотошоп VIII

• 26 816
  • 433
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Здравейте, момичета. Много ми харесват произведенията Ви и редовно ви навестявам. Сега имам една голяма молба към Вас. Може ли някоя мама да ми направи покана за рожден ден за момиченце на 6години? Ако някоя е съгласна ще дам и текст за това къде ще се състои празненството. Аз все в последния момент се сещам, но до края на деня трябва да ги разпечам във фотото.     bouquet

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 11:38 от valja

# 166
Здравейте на всички мами правещи красоти с фотошоп. Искам да ви попитам от сайтовете с готови рамкикакво точно трябва да сваля на определена рамка за да я ползвам в програмата - искам да кажа да я копирам ли, URL-то ли ми трябва или нещо друго?! Малко ме е срам  Embarassed за въпроса ама като още нищо не разбирам Blush

# 167
Здравейте на всички мами правещи красоти с фотошоп. Искам да ви попитам от сайтовете с готови рамкикакво точно трябва да сваля на определена рамка за да я ползвам в програмата - искам да кажа да я копирам ли, URL-то ли ми трябва или нещо друго?! Малко ме е срам  Embarassed за въпроса ама като още нищо не разбирам Blush
Трябва да я запазиш на твоя компютър и после да я отвориш във Фотошоп. Оттам нататък ясно ли е? Laughing

# 168
Трябва да я запазиш на твоя компютър и после да я отвориш във Фотошоп. Оттам нататък ясно ли е? Laughing
Как точно да я запазя? - със save as.И още не ми е мното ясно но ще се пробвам.

# 169
Със Save image

# 170
fun lovin снимките ти са страхотни-разгледах цялото албумче,страшно много ми харесва и ще си го адна във фейворитс,за да следя за нови снимки  Peace Поздравления!:)

# 171
http://www.frameshow.com/ от тук не мога да си сваля рамките  newsm78
И някой може ли да ми каже или даде линк,как на рамка с две,три прозорчета да сложа различни снимки.
Много четох,много отварях тук за няколко дни и мисля,че се замотах....

п.с. Преди малко писах във старата тема,извинявам се.

# 172
  • Русе
ivy и аз съм новобранец , но ще се опитам да ти обесня  отваряш си снимката която ще ползваш дублираш слоя с Ctrl+j после отиваш на window цъкваш на actions и ти се отвеаря  панела с актионс  там има една стрелкичка с падащо меню от него избираш имидж ефектс
избираш си някой актионс като цъкнеш на него и най- отдолу има една стрелкичка като play натискаш я и чакаш  ох , много е лесно ,но ми беше много трудно да обесня
eternity започни да четеш първата тема там е обяснено всичко за слагане на снимка в рамка

# 173
http://www.frameshow.com/ от тук не мога да си сваля рамките  newsm78
И някой може ли да ми каже или даде линк,как на рамка с две,три прозорчета да сложа различни снимки.
Много четох,много отварях тук за няколко дни и мисля,че се замотах....

п.с. Преди малко писах във старата тема,извинявам се.
Не можеш да ги свалиш, защото това е програма.
Трябва да я инсталираш /мисля, че е само демо версия/. Поставяш си снимки в тези рамки, с помощта на програмата. Запаметяваш си ги на компютъра и след това готовите, рамкирани снимки, можеш да ги дообработваш във Фотошоп.
незнам дали няма да стане да си ги запомниш без да слагаш вътре снимка, но пак като ги отвориш със самата програма  Thinking

А за поставянето на снимки в рамка, с повече от един прозорец, просто създаваш нов лейър за всяка една от снимките. /това се отнася за фотошопа/

# 174
Здравейте, момичета. Много ми харесват произведенията Ви и редовно ви навестявам. Сега имам една голяма молба към Вас. Може ли някоя мама да ми направи покана за рожден ден за момиченце на 6години? Ако някоя е съгласна ще дам и текст за това къде ще се състои празненството. Аз все в последния момент се сещам, но до края на деня трябва да ги разпечам във фотото.     bouquet
и аз имах голям мерак за покани, но след едноседмично ровене в нета не си харесах нищо подходящо....една мама беше споделила идеята за покана в балон и май ще я ползвам...ще надпища текста с маркери, муш в балона, после надувам и готово....пък и нашите гости ще са на по 2 годинки, така че това май повече ще ги зарадва  Simple Smile

# 175
valia, погледни това:http://good-times.webshots.com/photo/2435050480098394827IIVAjC
как ти се струва  newsm78
свещичките са 5, но може да се добави още 1
по средата може да се сложи снимки или текст или и двете

# 176
  • Плевен
При нас проблемът е там, че в градината, ако едно дете направи нещо различно за рожденния си ден и останалите искат същото - тортата трявба да е с фойеверки, да има специални салфетки, чаши, музикална свещичка, шапки, балони, гирлянд на който пише ЧРД и всичко това се коментира в домашна обстановка след всеки рожден ден какво е имало. Ето, че сега някой е донесъл покани и всички след него искат покани и аз затова помолих, но с балони няма да стане.

# 177
и аз имам питане- смъквам си шрифт и как мога да го напиша текст с него в снимката? не виждам да са се запаметили при шрифтовете...

# 178
  • Карлово
Аз като не творя, все ще намеря какво да изкритикувам Mr. GreenУвеличи снимките на детето, има доста пространство свободно и можеш да си го позволиш. Hug
Шрифта трябва да го пейстнеш във Settings-Control Panel-Fonts.

# 179
fun lovin снимките ти са страхотни-разгледах цялото албумче,страшно много ми харесва и ще си го адна във фейворитс,за да следя за нови снимки  Peace Поздравления!:)
много ти благодаря  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт