Фотошоп VIII

• 26 833
  • 433
  •   1
Отговори
# 180
Аз като не творя, все ще намеря какво да изкритикувам :
ааа, моля, аз приемам критиката като съвет, защото сега се уча!

# 181
stella Благодаря !
луси и на теб.На мен ми стана ясно ,че трябва да е с прогвамата,но просто исках да знам дали има и друг начин.
Ще започна да чета темите пак....

# 182
Пуста му Коледа, не идва, дотогава както е тръгнало ще си направим пълен асортимент с коледни картички и снимки. Това е от днес.

# 183
Поздрав от Адри:

(Вдъхновение от dodo - снощи). Надявам се да ви хареса!
Обожавам феички и ангелчета. Имам много снимки записани на страхотни дигитални художници и линкове на съответни сайтове.
Линковете тука, които намерих са невероятни! Винаги ми дават нови идеи...  Heart Eyes

# 184
  • Вече в моята си приказка...
lillababe, страхотна снимка. Ето по такива неща си падам. Искам и аз да творя такива неща...

# 185
 и аз обичам разни приказни неща и днес си направих това, но девойката не съм я рисувала аз, само фона Mr. Green

# 186
  • Пловдив
Момичета, искам да ви попитам нещо, което е извън темата, но се извинявам предварително Embarassed
Ползвали ли сте услугите на http://www.snimkitevi.com/ този сайт някога и какво е вашето мнение за качеството на снимките и т.н.
Днес случайно го открих и ми направи голямо впечатление цените на снимките. Снимки с големина 10/15 струват 15ст, а тук в нашия град са 45ст. Никога не съм си поръчвала такъв вид услуга онлайн и незнам дали си заслужава. newsm78

Аз си поръчах 10 снимки от този сайт за да видя качеството им. Много съм доволна и мисля да дам и другите да ми ги изкарат там. Става въпрос за фотото в Пловдив. Отидох да си ги взема и така ми излиза страшно изгодно.

# 187
Няма да повярвате, че съвсем супер случайно я открих вчера тази ваша тема. ТОООЛКОВА ме зарадва!!! Отдавна не бях влизала във форума, защото имам един милиард неща да правя.
От една седмица си ъпдейтвам портфолиото - в процес съм на търсене на работа, няма да изпадам в детайли.
С Фотошоп се занимавам от 1995 година, версиа 2.5 (започнах). Оттогава всичко свързано с тази програма живо ме интересува! За съжаление имам малко композиции, тъй като работата ми беше предимно уеб дизайн и "beauty retouching". За композиции просто няма много време, тъй като никой не плаща за тях (за сега), хехехе.
Много отдавна не ползвам плугинс и акшънс, за това и ми отнема много време да завърша нещо, тъй като го правя на ръка. Но тука видях много интересни неща ОПРЕДЕЛЕНО!!!!

Hug

# 188
и аз обичам разни приказни неща и днес си направих това, но девойката не съм я рисувала аз, само фона Mr. Green

Поздрав от Адри:

(Вдъхновение от dodo - снощи). Надявам се да ви хареса!
Обожавам феички и ангелчета. Имам много снимки записани на страхотни дигитални художници и линкове на съответни сайтове.
Линковете тука, които намерих са невероятни! Винаги ми дават нови идеи...  Heart Eyes

Много ми харесаха

# 189
  • Карлово
Днешните ви работи са ...ммм...върхът.
Докато рових из руските форуми, открих това- Илюстрован самоучител за Фотошоп. Поне първите странички са като за начинаещи, със снимки е.

# 190
  • Пловдив
Да покажа нещо от тази вечер, макар че като гледам красотите по-горе ми е малко неудобно.

# 191
Аз пък по късна доба правя опити за колаж, ама нещо много не ми се получи.

# 192
  • Карлово
SheDevil, това черното петно зад детет трябва да е сянка, ама нещо много черна. СТои ми като петно

# 193
  • София
Аз пък по късна доба правя опити за колаж, ама нещо много не ми се получи.

Напротив - даже мисля, че страхотно ти се е получил! Харесва ми!

lillababe ангела е страхотен! Голям сладур, а и колажа определено си го бива!

Момичета, страхотни неща сте показали! Всички много ми харесват!  Hug

Виждам, че повечето от нас ползваме елемнти от руския форум и ми е много интересно как едни и същи елемнти, пречупени през виждането на различни хора, изглеждат съвсем различно...

Ето и от мен няколко творения:

Критиките са от вас...

# 194
Някой може ли да ми обясни какво представляват Плъгинс и за какво се ползват?

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 03:16 от Горска Фея

Общи условия

Активация на акаунт