НОЕМВРИйска мама 2 в 1 = неочаквано добра комбинация!

• 13 795
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  Мами,преди малко видях няколко капчици розово течение върху бикините Cry-не е слузесто или нещо подобно,лееко розово...освен това,постоянно усещам тежест  ниско долу и ходя до тоалетна през 5 мин.,а нищо не върша там-няколко капки ConfusedАко това течение е тапата,това означава ли,че днес ще родя...или не е сигурно newsm78Уф,взе да ме хваща паниката Sick-уж бързам и искам вече да раждам,ама не се чувствам готова да е днес Embarassed

# 271
  • София
Софи тук съм не съм родила, но така като чета ти май ще ме изпревариш Laughing Laughing LaughingДали това е тапата незнам. Аз имах така миналата събота и неделя и спря. Оказа се, че е тапата, защото вече нямам, но както виждаш на линия съм. Но по-добре се обади на лекаря той ще ти каже. А бивацин според мен ако впоследствие имаш нужда е най-лесно да ти се купи тогава и ще ти го донесат. Мисля, че няма нужда предварително. Иначе моите контракции и те много нерегулярни Mr. GreenА лентичката си я махнах каот влезнах в "профил" и там изтрих всичко в "подпис". Дано си ме разбрала, че май не го обясних като хората. Сега се прибирам след голяма разходка пък да видим. Само където не си усещам табаните на краката от това трамбоване като кон  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНо и това не помага - разходката май е добре да се прави като почнат контракциите тогава разкритието се увеличава, а сега като нямам май нищо не правя Mr. Green

Някой беше питал за Инфакола.Ето един сайт за цената му
http://www.britsuperstore.com/acatalog/Infacol_Relieves_Colic.html   

# 272
  • sofia
Софи, може и да е тапата, но тя не е сигурен сигнал  Simple Smile Чакай контракции или изтичане на водите (може да решиш, че се напишкваш). Ако пък това течение продължи - тогава са водите.

Роси, аз се вмъкнах в старите си дънки, но не от преди да забременея, а от преди да отслабна newsm45 зоват ме 7-8 кила за сваляне.

Ох, на мен бебо не ми е проблем, ама баткото вкъщи издивява....какви му ги ражда главата не е истина Crazy

# 273
аз давам залъгалка- не че я ще - но вечер не иска на гърда, ако много я боли коречето и като накапя библата със Сап я засмуква и се успокоява - Ран сега се питвам да го отуча от биба, но ръцете са му постоянно в устата и му я оставям за сега

Ралиар, аз също мисля, че Чико дуо е добър избор

софи, спокойно- врее ти е вече- може и да ни се похвалиш скоро- иначе не е задължително да родиш щом ти падне тапата същия ден, но пък ти преносваш така че може да се ускори процеса- ние сме с теб, знаеш Simple Smile

мами, давайте предложение за заглавие на новата тема че нещо никаква муза нямам

# 274
Предлагам заглавие за темичка :

"През Ноември вече е студено, ала мама гушка бебо"

Софииии, стискам палци мила, май скоро ще се гушкате с мъника  baby_neutral Според мен ти пада тапата, така че късмет ти желая.С теб сме и чакаме добри вести от твоето щъркелче.
И Теа не обича много бибероните и дори им се ядосва, но като и я дам след като е пила малко вода и номерът минава.И аз практикувам номера със САБ-а върхи биберона  Wink

Ето малко снимчици от тази седмица :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70409&view=1&photo=137

# 275
Lightblue, страхотна сладуранка е малката Теа- честита месечинка на патерици Simple Smile да е жива и здрава и все така красива- междудругото какви смятате, че ще й станат очите- защото моята бебка е със сини (като всяко бебе), ама се надявам да иззеленеят като на тати- тя е с много по- светли очи от тези на Ран

Роси, на малката Герганка ще й схрускам бузките- толкова е нежна и бяла... ти изглеждаш страхотно добре

София ми се губи- може би вече е в болницата- тя доста преноси май ...

# 276
Благодаря за отговорите!  Hug Успокоих се за шевовете (е добре - а тогава сех кога се позволява?), а за таза - ммм, стана ми мъчно... но няма как.

...
Роси, на малката Герганка ще й схрускам бузките- толкова е нежна и бяла... ти изглеждаш страхотно добре
...
Благодаря ти много - обаче ела сега да ме видиш, като някой бухал съм - с огромни тъмни кръгове около очите... А и твоята бебка си има много сладки бузета! Иначе Гери ми се струва че е копие на тати - чак се чудя дали не трябваше Ивайла или Ивелина да я кръстим... Laughing А като я родих каква беше тъмничка... и като си бърчеше челото и се набръчкваше чак и горната част на скалпа и заприличваше на шар-пей...  Joy

Ако не ви е омръзнало от въпроси - ето още един - понеже не всеки път мога да дам водичка след хранене и езичето и стои бяло - дали да взема Дактарин или е прекалено рано? Благодаря ви предварително!

# 277
Ох, днес изобщо не мога да стигна до компютъра... Sad

SOPHI, стискам и аз палци, мила, заедно с Теди Praynig...госпожицата май вече е на път...пожелавам ти в близките часове да си я гушнеш след едно безпроблемно и бързо раждане...Целувам те! Heart Eyes

Моето предложение за тема:
"НОЕМВРИ вече отминава, бебо грамчета наддава"
"Слънцето раничко залязва, НОЕМВРИйче гушка се в мамината пазва!"

Роси74, аз веднага като забелязах леко побеляване по препоръка на Рени взех Дактарин и за 3-4 намазвания на бибата езичето на Теди се изчисти... Simple Smile

# 278
Цвети, благодаря за пожеланията.Аз се надявам очичките и да станат зелени като моите, а сега са и сивосини.Иначе на таткото са кафеви.Като се роди бяха по тъмнички и сега изсветляха, та много ми се иска да иззеленеят.
Роси, според мен изчакай консултацията и ако педиатърката ти казва, че е необходимо тогава й го купи.

# 279
как сте мамчета и проекто -мамчета Hug
преди малко се завърнахме от първата ни разходка-малката ми джуджанка още щом я настаних в количката изпадна направо в транс-не мръдна през целия път-чак я провеявах диша ли Laughing-и вместо 30 мин се разхождахме час и половина-май много й хареса
имам няколко въпроса
клко е нормално да изяжда на едно хранене бебка? имам предвид кърма-че сега ми дадоха едно кантарче и ще я тегля 1 седмица-сега яде 80 гр.-и суче средно по 15-20 мин-обаче понякога преяжда и връща-не мога да я накарам да се оригне и тва си е-някаква идея? Praynig
знаете ли в болницата в памперс или без ги теглят-че да видя точно колко е наддала от изписването?
айде-отивам да гладя бебешорски джуджански нещица Party-от мен целувки Heart Eyes

# 280
Роси,за каналчетата...На мен кърмата ми стоеше по периферията, и дори сега като си напипам "бучки" периферно, и масажирам дву-трикратно към "центъра" и кърмата тръгва към ареолата. Това даже се усеща.

# 281
Цвети, ако ще се местим в "Родени 2006" - предлагам-   Вече във "Родени" - НОЕМВРИйчета засмени!
Ако си оставаме, дочаквайки всички мамета предлагам - ...на Деничка първия вариант...

# 282
аз предлагам да доизчакаме всички мами- и тогава всички дружно да се преместим-за мен е все едно дали пишем тук или в "родени" важно е да сме заедно Peace

# 283
знаете ли в болницата в памперс или без ги теглят-че да видя точно колко е наддала от изписването?

При нас ги мереха голи, без памперси Simple Smile

# 284
Мерелин, ние също бяхме голи на кантара в следродилно, но на пробната консултация педиатърката ми каза да си нося една пелена и памперс, теглят се заедно и после се изважда тежестта на 1-вите.  Simple Smile

Мамета, ние цял следобяд сме на ръце .. детенце плаче и това е - нито Инфакол, нито цица, нищо не помага.  Sad
Да ви попитам нещичко .. имаме си едни пъпчици по лицето .. с бели връхчета, нормално ли е да ги има или?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт