"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 597
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен!
Честити първи зъбчета, първи крачки също!
И аз да се похваля, че вече съм магистър по маркетинг! Затова се изгубих, а бяхме и кумове в събота, много мероприятия и форумът остана малко на заден план.
Елинка въобще не пълзи, прави някакви странни пози, но пълзене не. И ние вчера бяхме на консултация, манекенските ни мерки продължават... Елина е 7 600 но пак е наддала 400гр, което е рекорд за нас. Благодраение на кухнята, та прояде
Ето малко снимки и от мен http://snimka.bg/album.php?album_id=74112&photo=16
А исках да ви питам каква паста за зъби използвате, че ние вече сме с шест зъба и мисля да почна да ги почиствам.
За коледното парти ни бройте и нас. Ние се чухме снощи с Боби (БОрива) и тя ме информира за хубавата идея.
Целувки и поздрави

# 31
Терина, за такава причина няма как да не ти простим, че ни изостави толкова време  Mr. Green Ха, ЧЕСТИТО! Да си я ползваш със здраве  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А малката е много пораснала от последната среща. И ние последно "ползваме" точно такова зелено гърне, като вашето  Grinning

# 32
  • София
Привет,майчета! Hug
Терина,честита ти магистратура!Пожелавам ти успешна реализация!Аз купих паста за зъбки без флуор Nenedent,германска,към 3 лв.Иначе съм виждала на Чико за около 6 лв.Много е сладка Елинка,не пълзи ама се изправя в кошарата,а моя юнак пълзи,но не може да стои прав още,само на коленца се изправя.
Дейзи,а ако и извадиш гърдата буди ли се?Защото на мен като ми писне да лежа до него просто внимателно си изваждам гърдата и той продължава да си спи.Но давам си сметка,че Дани започна да хапва вече доста добре друга храна и през деня не суче толкова често като преди,това стана през седмия месец...та вече не е толкова зависим от цицата,а Али явно още си иска да суче основно.
Прасенце люлката му я взехме като беше на 5 месеца за 40 лв. от Илиянци.Още не прави опити да излиза от нея,ама може би скоро и това ще стане Mr. GreenНе знам дали ще я ползваме още дълго време тъй като тя е някъде до 13-14 кг.,а слончо вече е 11кг.Или трябва да подсилим седалката с нещо newsm78Ето,че и при теб нещата се нареждат,просто децата порастват и стават все по-самостоятелни...
Веси,ако искаш да кърмиш(второто Wink),според мен няма как да избегнеш заспиването на гърдата,а това постепенно си става навик за заспиване.Така си мисла аз...

# 33
  • София
Здравейте, милички,
Ние май ще сме от късно прохождащите, Бояна и се подгъват крачетата и хич не стои стабилно дори и за няколко секунди Simple Smile
Иначе и мене ме мамосва, ама май не е съвсем несъзнателно  Embarassed Свекърва ми, обаче повтаря като папагал как татосва съзнателно, но мамосването било несъзнателно, изобщо .... цирк на колела  Twisted Evil
Кети, за глутена и аз май без да искам съм го въвела с овесената водичка, която и давах, когато е по-запечена и след това направо попарката  Hug
Прасенце, много си ми сладка, като започна вече да звучиш нормално, т.е. позитивно и свежо, след като си поела доза "глътка въздух" с външна помощ, много се радвам, че се чувствате добре с детегледачката, но да не вземеш пак да ми благодариш сега, че се чувствам неудобно  Embarassed
Тасинка, столчето си ми стои в колата и не съм се замисляла за кражба, по-скоро забелязах, че вече не ми слагат скоби и бележки за глоба за паркиране в синя зона, откакто е в колата  Twisted Evil
Хайде, лек ден, много целувки на всички мамосващи бебоци  Wink

# 34
Веси,ако искаш да кърмиш(второто Wink),според мен няма как да избегнеш заспиването на гърдата,а това постепенно си става навик за заспиване.Така си мисла аз...

Уф, няма ли вариант, в който кърменето да си е само за ядене  Thinking
Маги заспиваше и с шишето в началото, но към 4м вече се отучи от този навик. То и за това не можах да я кърмя, както я сложех на гърда заспиваше моментално и нищо не сучеше. Все се чудех това бебе не е ли гладно та такова спане му дърпа, като захочне да яде  Rolling Eyes

# 35
Здравейте мили4ки,напоследък нямам никакво време за форума.
Пиле честити ви ходещи крачета smile3501
в4ера Дани в опитите да се докопа до едни бисквити направи 3 кра4ки сами4ък,лакомията му  Crazy,на майка си се е метнал  Joy днес пак се пусна,ама пове4е от 3 кра4ки не прави,така 4е не го смятам за прохождане.Съмнява ме,че директно ще тръгне да бяга и ще пропуснем прохождането,защото сега като го държа за ръчички не ходи,а бяга ooooh!.
Тася много се радвам,че вече си добре Hug,ами Дани отказха ли се от нощното кърмене? newsm78
Борива много се зарадвах,че Преско се е оправил Hug,вие докъде стигнахте в развитието?

# 36
здравейте момичета,
от сутринта се опитвам да прочета какво сте писали, ама все нестава, тока спира два пъти, малкия не ме оставя на компютъра. Най-новото, което е научил е да стои прав и да си играе на някоя табуретка и трябва постоянно да съм до него, нещо вече проходилката не и е фен.
Две сутрини се буди в 7 часа и повече неиска да заспива, но поне през нощта не мрънка вече толково често.
добре дошло на новото мамче, не се притеснявай и ние мрънкаме много нощем, сигурно е от зъби.
на всички новоозъбили се честито  bouquet
сега да ви се похваля, утре съм на мача Левски Барселона, да знаете откога мечтая да видя Барселона на живо Crazy
лек ден на всички

# 37
Прасенце, радвам се, че нещата вече потръгват, верно растат си дечицата вече Hug

Тасинка, ако тръгна да си вадя гърдата, мислейки че дълбоко спи, тя почва да се върти с протегнат език и търси ли търси, ако не реагирам до 5 секунди ревва, щото разбираш ли й прекъсвам съня. Ползва ме за залъгалка, а че кърмата й е основно ядене, няма съмнение, само да види лъжицата и почва да пищи.

# 38
привет на всички мами,
веднага да поздравя проходилите, озъбените и всички с напредъците...
При нас нищо , никакъви зъби , никакво ма.ма, та-та или ба-ба не казва само едно "г" отвреме на време излиза и това е ...
Столчето за кола си го прибираме , че нашта държава нали е много читава...
Глутен и дадох преди около месец, да чукна на дърво нямаме проблеми.

Много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesна всички бебоци и мишоци....

# 39
Тасинка, ако тръгна да си вадя гърдата, мислейки че дълбоко спи, тя почва да се върти с протегнат език и търси ли търси, ако не реагирам до 5 секунди ревва, щото разбираш ли й прекъсвам съня. Ползва ме за залъгалка, а че кърмата й е основно ядене, няма съмнение, само да види лъжицата и почва да пищи.

Дейзи, ти не беше ли писала, че си хапва детето добре пюренца  newsm78 Поне в началото на захранването аз останах с такова впечатление. А това постаянно сукане няма ли да пречи на зъбчетата. В смисъл да не се развалят  newsm78

# 40
Ази за бавачката ще съм ти вечно благодарна Heart Eyes

Веси зъби се развалят от шоколад не от кърма Peace

# 41
Веси зъби се развалят от шоколад не от кърма Peace

Сори за тъпия въпрос, но нали все се води, че като постоянно имаш някаква храна или остатъци от храна в устата и се разрушавал емайла  Rolling Eyes Та за това ми беше чудно дали наистина има някаква връзка  Rolling Eyes
Иначе и сестра ми, като малка беше много злояда и редовно си спеше с поне по един от последните набутани залци в устата  Laughing

# 42
Здравейте момичета  Hug

Честито първо зъбче на бебоците  Wink

Да ви се похваля: ТАЗИ ВЕЧЕР СМЕ НА КИНО  newsm44

Терина, честита магистратура! ох и аз трябва да взема да се дипломирам  Embarassed

Глутена го въведох в 8м.

А зъбките и аз като Тася ги мия с Ненедент.

# 43
Привет мамчета!

Прасенце миличка - много се радвам, че Бобчо вече е по-самостоятелен Simple Smile
Терина честита диплома Simple Smile Колежки сме с теб по маркетинг Wink

Имам приятелка която работи в Гранд Хотел София  където са настанени момчетата от Барселона - каза че било някаква лудница от журналисти и фенове да взимат автографи от Роналдиньо Simple Smile И аз мислих да ходя на мача но ще пропусна, за сметка на това, че в четвъртък отварят един нов клуб и специално за откриването идва Boy George -  голяма фенка съм му:)

# 44

А зъбките и аз като Тася ги мия с Ненедент.

Kak ги миете тези зъбки, аз все се чудя как ще си изплакне устата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт