"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 589
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
И аз почиствам нослето със Стеримар и дори сега като имахме суполки само с него се оправихме.
Сега се върнахме от разходка, хванахме даже малко слънце.
А относно свекървите хем се радвам , че е далеч, но и моята майка е далеч и понякога ако ми се наложи да отида някъде става много сложно. Иначе и моето свеки ми постави диагноза, че съм била много нервна, но тя катъо ме дразни как да не съм нервна. Все ми дава съвети с какво да обличам Елина, аз все едно не знам.
И скоро като я извежда детето облечено с космонафт и отдолу с дебели блузка и чорапогащник и докато излязоха и тя я зави(Аз наблюдавах през прозореца:)) И аз й викам защо я зави с одеалото, а тя ми заяви, че не можела да държи детето навън ГОЛО...ЛЕле полудях
Та така и при нас

# 271
Привет от мен!
Снощи писах, писах и не ми се публикува мнението и се отказах.
Вчера бяхме на консултация - Вики е 9,100 кг, 76 см. За месец и половина е качила 650 гр и 2 см. Педито каза, че скоро ще имаме зъбчета отгоре - гледа й венеца. Каза, че вече може да дам кисело мляко, но малко. И каза да не замествам адаптираното с кисело. Общо взето ми обясни, че в днешно време в киселото и прясното мляко няма нищо полезно и по-добре да си пие бебешките млека.
Ние излизаме в това време - да много е кофти като има мъгла, но ако не я изведа и почва да полудява в къщи.

За свекървите - нямам думи просто, то и аз не съм случила на такава, но поне живеем отделно и се виждаме много рядко.

За сиропа на д-р Тайс съм чувала само хубави отзиви, така че
Adiland
опитай с него и също да й почистваш нослето по-често.

Дейзи, ти оправи ли се? Аз преди време се оправях само с много горещ душ по няколко пъти на ден.

Чао от мен за сега, че мойто диване щурее и трябва да я гледам, иначе ще свърши някоя беля набързо.
Целувки Heart Eyes Hug на всички бебоци

# 272
Здравейте,
ние току-що си влизаме вкъщи след 8 дни скитане.Константин се държа отново добре през целия път и го попроспа.
Сега отивам да се оправям ,че довечера ще ходим на концерта на Браян Адамс.Малко съм изморена, да не кажа доста от карането- дъжд, мъгла...даже в момента се замислям дали да не си остана вкъщи 

Адинка, много кофти работа с нослето...аз не съм имала подобен проблем и не знам какво да те посъветвам

Целувки на бебоците
Чао за сега от мен

# 273
  • София
Здравейте!
Не мога да ви изчета от три дена.
И моята Бояна е болна.  Sad Ние в неделя бяхме в Стара Загора при свекитата и май там се е разболяла. Много хора, всеки и се вре да и се радва... Не можах да я опазя. Даже някаква съседка, дето въобще не я познавам, ни вижда пред асансьора и докато реагирам и махна биберона и се готвеше да я награбва от количката. Е, това ми дойде малко в повече! Отстраних я може би малко грубо и обърнах количката. Тези хора не са в ред - като видят малко дете и искат да му изпият соса просто.

Иначе да ви се оплача. Ние от 2 дни не сме спали нормално. Катя има сополи, които се появиха изведнъж докато спеше онази нощ и така вече 2ри ден, а дори не съм я извеждала. По-скоро май ги отдавам на зъбите , защото освен сополите така плаче милата , точно все едно я боли. Tired

Това все едно аз съм го писала. Две нощи почти не сме спали. През половин час се буди. Изпуска си биберона, за да диша през устата и не може да заспи. Иска все на ръце. Толкова не съм я носила дори първите месеци. Оставям я на килима да си играе, но само след минута пристига пълзейки и се вкопчва в крака ми.
Пръскам само Стеримар засега. Давам Осцилококцинум и вит. С. Обаче има и кашлица със секрети. Още не сме ходили на лекар.
Мисля, че ще се оправи, защото днес е много по-добре.
За ютията съм много внимателна, защото аз пък като малка съм я облизала  #Crazy. Е, явно не е била много гореща.
Затова пък днес Бояна щеше да падне от столчето за хранене. Хвърлила си играчката на земята и в стремежа си да стигне да нея се обърнала с лице към облегалката и започнала да се спуска. Добре, че се заклещила. Чух я да надава викове и я спасих. Ще слагам коланите.
На пъзела въобще не обръща внимание и съм го прибрала.
Спирам вече, въпреки че докато ви четох си набелязах доста неща за писане.

Дано всички и малки и големи да са скоро без проблеми!  Hug

Kalaza, много ти е сладък каубоя.  Wink

# 274
здравейте
днес ви черпим newsm38 Misc Baby Bottle beer2 за всекиго по нещо, ставаме на 8 месеца , и да се отчетем 9700  -73см , то затова дупето неможе да се вдигне още... smile3506

не ми остава време да пиша напоследък,  само мернах нещо за СВЕКЪРВИТЕ аз мойта много бързо я вкарах в релсите още 1 месец когато малката се роди , защото сега ходи се оправяй и се разправяй...поне си ме знаят каквато такава...

На това временце ходите ли на разходки в парка?

на болничките бързо да се оправят
Лека и спокойна нощ на всички  love001  love001  love001  love001

# 275
  • София
Darling 

Честита месечинка Heart Eyes
И ние утре ще черпим Sunglasses

Има нова тема!

# 276

Kalaza, много ти е сладък каубоя.  Wink

То4но и аз това си мислех Laughing

# 277