"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 592
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
  • In the jungle out there..
... каза,че явно имам повече кърма и трябва да цедя след кърмене винаги...

prasentze, не мисля че с цедене след всяко кърмене ще нормализираш нещата...Логиката е точно обратната - количеството се определя според нуждите, но ти това със сигурност го знаеш Wink Гледай да разнесеш бучката, пък количеството ще се нормализира според желанията на Бобката Hug

# 256
Katia_N, абсолютно те разбирам и подкрепям  Hug, моята е изключително неразбрана, не желая да я коментирам, че ми пада кръвното и учестява пулса, и по тази причина няма достъп до детето без надзор отнаша страна! Хубавото е, че съпруга мие 100% зад гърба ми. Опитай да поговориш със съпруга си и да му обясниш какво би могло да причини нейното поведение на детето, кое е правилно за теб и в края на крайщата, че ти си човекът който взема решенията относно детето! Достатъчно толерантни сме, че си премълчаваме доста неща, когато се касае до нас самите, но за детето бях категорична, няма да го бъде!
Преди да се оженим бяхме у кумата ми и коментирахме "майка ти" ," майка ми " и тогава тя ни каза "вижте какво заради майка ти и майка ми имам един развод зад гърба си, така че тази тема просто я прекратете веднъж завинаги!" много е права! Независимо кой прав, кой крив ние се защитаваме взаимно пред майка ти и майка ми и това е най-добре за семейството ни.
Веси у дома е същата история, майка ми е срастнала с мивката, печката и ютията и само мрънка, колко дрехи сме хвърляли за пране, все едно че я карам нещо да прави. Да не говорим колко време ми отне да я убедя да спре да мие на ръка, защото машината мие по-добре  Joy
Миличка, дано по-бързо се оправиш  Hug пак ви казвам вие за мен сте майки героини  Hug
за мен периода на кърмене беше кошмарен дори съжалявам, че не спрях още след първите 40 дни, а се мъчихме още месец.

# 257
  • Sofia
Понеже се коментираше извеждането при мъгла открих ето тази тема .

# 258
  • София
Katia_N, много е гадно някой постоянно да ти се бърка по отношение на детето, опитай се да не й се връзваш много. Егати хората има - и те са живели кой знае как, не знаят ли какво е някой постоянно да ти се бърка.
Като гледам почти всички вече сте имали инциденти с бебоците - разни изядени работи и натъртени главички. И Андрей вече няколко пъти си похапна хартия, веднъж се изплъзна между ръцете на дядо си и си удари главата, а да не говорим за стотиците пъти, в които се контузва сам докато щъпурка насам-натам... Направо не знам ... сигурно докато мине този период ще ми побелее косата.

Искам да ви попитам как се справяте с безопасността вкъщи?
Ние постопенно прибириме все повече работи - вчера разглобихме холната маса, защото като ходи с проходилката си удря главата в нея, влиза с проходилката под масата в кухнята докато си гони някоя играчка, а аз направо настръхвам, защото ако реши да се изправи ще се удари, имаме открити кабели, които много обича да дърпа. Още не е стигнал до контактите за щастие. Топлим се с камина и той постоянно иска да ходи при нея и да я пипа. Веднъж отиде и отвори вратата (тя беше загасена за щастие!)

# 259
  • Варна
Благодаря за подкрепата, милички. Хубавото е, че майка ми е изцяло на моя страна, защото едно време и тя се е изпокарала и с двете ми баби и знае за какво става въпрос. Тя за всяко нещо ме пита и изпълнява стриктно всичко и одобрява начина, по който отглеждам детето си. Педито също много харесва Преско и всеки път ми казва, колко добре се развива и т.н. И затова толкова мие криво, че свекърва ми не ме слуша. Дори снощи като се оплаках на майка ми и тя ми призна, че ми се възхищава, че съм изтраяла до сега. Просто сме различни поколения и е нормално да има разногласия. Иначе свекърва ми не е лош човек. Просто аз имам виждане за нещата, различно от нейното. Ох, хайде, стига...

# 260
Здравейте  и от нас
Ние също не излизаме в това време и сме откачили
Зоуи, много се радвам, че няма сериозни последствия за Дани, но често се случват подобни инциденти
Нали всички искат да вудят мъниците
А при нас също се получи пълен отказ от пюрета и сега като сме на кухня горе долу хапва по-добре
Ох , повече не мога да пиша, че Елина дивее
Исках и за свекървите да ви подкрепя, ама послее

# 261
  • София
Katia_N Абсолютно те разбирам миличка! И аз живея със свекърва ми Crazy
И , да ще се скарате с мъжа ти!!!!! Аз съм присъствала на тази гледка м/у баба ми и майка ми и сега се повтаря и с мен Banghead
Винаги, когато семейството не е самостоятелно има проблеми Tired
Щом се притесняваш как ще реагира мъжа ти , значи не те подкрепя Naughty-Както и моя!
Аз вече веднъж си събирах куфарите #2gunfireПросто няма къде да отидем -иначе ехеей... Whistling
Незнам как да те успокоя HugАз съм си казала, че ще търпя до последно, но и моето търпение си има граници Crossing Arms
А и му казах на мъжа ми, че съм го взела само заради генетичния материал-вече си е свършил работата-може до го сменям Mr. Green/шегувам се естествено, още си го обичкам/

Пожелавам ти търпение и непукизъм, а на свеки #2gunfire

# 262
  • Русе
От добро утро, че добър ден стана докато го напиша тоя пост.  ooooh!
Почнах тая сутрин да пиша и свеки цъфна ненадейно на вратата и аз  Shocked Shocked, а аз точно щях да влизам в банята с малката  #Crazy, та досега обсъждахме подземния живот на картофите ...
Katia_N, немога да ги разбера тея жени дето си дават права все едно те са го родили това дете  #Cussing out, но се убедих че няма смисъл да им обръщаш внимание, най-важно е мъжа ти да е до теб и той да окроти майка си , аз лично не бих издържала такова поведение, добре че моята я виждам от дъжд на вятър  Mr. Green
Прасенце, Дейзи, дано скоро всичко се оправи  Hug
kalaza, и Прес много обича духалка, голяма любов  Joy, бързо оздравяване на малкия
Хубва ден на всички   bouquet

# 263
  • София
Терина, Тася, и ако има други люлински мами, които не са се разкрили, и в Люлин имало детски клуб. Ето го. Мечо Пух се казва и доста добри отзиви има за него във форума. Може в някакво такова време, дето хем не е невъзможно да се изведат бебоците, хем не е за дълги разходки да си организираме някоя местна срещичка. Какво ще кажете?

# 264
Здрвейте и от мен!
Хубава тема сте подкарали за свекитата Twisted Evil
Кате, знаеш аз какво мисля по въпроса, говорили сме , днес пак ти казах. Две поколения на едно място , не става.  NaughtyАз съм живяла и при едните и при другите. При майка и татко живяхме 1г и 6месеца, а у свеки 6 месеца Mr. Green Бях готова да не ям , но да плащам наем, само да не съм там. Сега съм изправена пред ужаса, че ще е всеки ден вкъщи, но няма как , като искам да работя ще трябва да я изтърпя. И мойта не е лоша, но е различно поколение, представите ни за много неща са различни, но ще я изтрая някак, надявам се. За миенете , абсолютно съм 100% сигурна , че ще мие, чисти, рови из прането , ще подрежда гардероба на сина си и на децата ,  моя ще го гледа и ще цъка , колко съм разхвърляна и т.н., но тя и сега го прави , когато я оставим за малко дори, така че нищо ново под слънцето Peace
Иначе да ви се оплача. Ние от 2 дни не сме спали нормално. Катя има сополи, които се появиха изведнъж докато спеше онази нощ и така вече 2ри ден, а дори не съм я извеждала. По-скоро май ги отдавам на зъбите , защото освен сополите така плаче милата , точно все едно я боли. Tiredи горния венец е ужас просто, страхотия.
Някой знае ли , имаше едно време едни хомеопатични топченца за обклекчаване на болката при растежа на зъбите, не мога да се сетя името ooooh!Пишете ако се сетите Peace

# 265
  • София
И ние сме така със зъбките Crazy
Аз давам хомеопатични-Камомила Вулгарис/демек-екстракт от лайка newsm78/
Давам ги без предписание, само ако ми се види напечено положението Tired

# 266
И ние сме така със зъбките Crazy
Аз давам хомеопатични-Камомила Вулгарис/демек-екстракт от лайка newsm78/
Давам ги без предписание, само ако ми се види напечено положението Tired
Мерси  bouquet

# 267
  • София, център
Здравейте  и от мен!

Да си се оплача и аз... Мария снощи кашля..поне 10-15 пъти... тя и преди е покашляла , ама аз тия 1-2 пъти през два дни ни ги броях...ама това! Заведох я при педито и тя каза, че дробовете са чисти, гърлото... цитирам: "Съвсеееееем леко..." ( не довърши изречението даже ).
На Мария и е запушен носа от както се е родила, първо не беше изчистен добре при раждането, после тесни ноздрички...бля бля и аз въобще вече не и обръщам внимание, защото той не тече, а има сополчета като лепило вътре и като се запуши през 3 дни слагам физиологичен разтвор! Та си мислех, че те я дразнят снощи...

И лекарката така както и няма нищо на малката според нея, ни даде рецепта за капки ( такива които се правят )... еми вътре има 10 ампули гадости... четох урбазон, четох алергозан...и още к`во ли не! Въобще не знам какво да правя...свекървата вика въобще да не ги взимам! Не знам...

А как се казваха тия свещички за висока температура, с miki3 си говорехме че задължително трябва да ги имам в семейната аптечка, ама аз все не ги купувам... и името забравих даже!

Целувки и приемам съвети СЕКВИ   Mr. Green...  Някакви други капки, които са комбинирани за нос и гърло, нещо такова!?!Нещо лекичко!

чаооооо

# 268
Ади Ефералган са свещичките Simple Smile
а за капки незнам, пробвай засега само да и чистиш нослето по няколко пъти с физиологичен разтвор или Стеримар
Аз на Благо всяка вечер го чистя със Стеримар

# 269
  • София
adiland   Преди да сложиш капките първо капни малко физ.р-р, да подействат по-бързо!
И ние бяхме болни миналата седмица Tired
Ако ти предпишат сироп-ти препоръчван този не Др.Тайс за кърмачета, на нас само той ни помогна-влачехме си я тая кашлица 2седмици Confused

А вия излизахте ли по въпросните мъгли newsm78, да не се окаже вярно, че обостряли алергиите Shocked

Общи условия

Активация на акаунт