"Мартенчетата добрички ходят,лазят,пляскат със ръчички!"

• 9 614
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
Ох хора преди малко изпитах най големия ужас в живота си,както си гладех и изведнъж отнякъде се появи малкия дръпна шнура и иутията се стовари върху главата му.Няма да ви описвам какво изпитах,разтреперах се цялата,но явно имаше късмет,4е го удари от пlастмасовата,а не желязната и гореща страна.Плака около минутка(което е типи4но за него като се удари) и после ве4е ми се хилеше,сега го наблиудавам,но не забелязвам нищо необи4айно,абсолиутно нормално поведение,даже няма за4ервяване на глави4ката.Дано лошото да ни е подминало  Praynig
Това го написах,за да се поу4ите от мен и да внимавате пове4е с малките бебешори,4е не се знае какво може да се слу4и.

# 241
Мартенчета добрички и техните майчета, нашият априлски отбор ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и  Hug

# 242
A be mami nie 6to ne sme nominirani kato mi se struva,che sme dosta sploteni

# 243
Ами защото е трябвало на предварителните номинации да го направите Peace

# 244
zoui това с бебо е било направо кошмар,представям си какво си изживяла.Добре че не е пострадал,да го цункаш едно хубаво! Heart Eyes Лека вечер на всички,аз отивам да приспивам моя хубавец!

# 245
  • София
Ох хора преди малко изпитах най големия ужас в живота си,както си гладех и ...

Е явно гладенето е противопоказно при гледане на бебоци на възрастта на нашите. Аз пък докато гладех днес Зори почна да се изправя под холната масичка. И за да не се удари я преместих до дивана. Въобще не съм забелязала кога е изяла част от списанието, което е било на дивана. Ама явно парченцата са били едри, защото си повърна цялата каша. Та след гладенето трябваше и да чистя..

# 246
Ами защото е трябвало на предварителните номинации да го направите Peace

Хайде на есен на поправителен  Mr. Green Следващият път да си подготвим по-добре домашното  Mr. Green

Аз забравих да се отчета след днешната консултация. Ние още не сме стигнали 8кг. Тежим 7900гр, което е с о/о 350 отгоре и 70см, което е с 2см отгоре. Упорито продължаваме с манекенските мерки Grinning

# 247
  • София
Здравейте,милички! Hug
Аз досега правих тортичка(по нощите) и след малко ще лягам,ама викам дай първо да ви драсна два реда.
Прасенце,миличка,дано бързо да се оправиш,незнам какво още да те посъветвам,ти вече знаеш всички начини.Дано утре вече да си по-добре и все нещо да ти помогне! Hug
Дейзи,не се отчайвай и не се обвинявай,мила.И според мен е добре да опиташ да кърмиш със силиконови зърна.Не ми се вярва Али така рязко да се отбие,стискам палци да се оправят нещата при вас! Peace
Да-а-а,големи беладжии са станали тези дечица!Трябва да си отваряме очите на четири вече Shocked.
Безмерна,ние като купихме пъзелите аз измих всички части с гъбка и веро преди да му го постеля и сега не ми мирише на лошо,а иначе само го забърсвам от време на време с влажна кърпа.
Айде,аз отивам да лягам.Лекичка и мекичка!

# 248
  • In the jungle out there..
А пък моичкият вчера ми съкрати живота с 20 години Sad Точно за 1 минута го изпуснах от поглед и той успя да отхапе парче от една найлонова торба. Започна да кашля неистово и да се опитва да преглътне....добре че се светнах какво е свършил и успях да му го извадя от гърлото ooooh! От няколко дни любимата му беля е да прегръща духалката докато работи #Crazy

Малкият е болен от една седмица вече....Сменихме 2 вида капки за нос и не минава пустата му хрема.....Дори малко кашля, но педито твърди, че се дави от сополите, дробовете му били чисти....

Прасенце, Дейзи, стискам ви палци да оправите проблемите Peace И аз веднъж пострадах много сериозно от 8-те зъба на сина ми, та знам какво е... Оправих се като не му дадох да суче от тази гърда докато не се излекува.

# 249
Прасенце, вчера написах ужасно дълъг постинг за масажите и зелето, но компа у дома се скапа и не съм изпратила писмото - съветите, които ти давах са същите като на другите момичета и няма да се повтарям.
Констанс, направо се втрещих като четах  Shocked. Разбира се, не искам да ти оборвам мнението, но ми се сториха малко пресилени нещата на тези госпожи.... И да ти кажа жизнеността и добрата форма са до голяма степен въпрос на ген... Моят дядо например умря на 80 години, като е пушил по 2 кутии арда в последните 65 от тях и ядеше месо като за световно първенство, а белият хляб му беше съществена добавка към яденето. Зеленчуци ядеше само под формята на лютеница, а плодовете само ферментирали и по възможност над 45  градуса  Joy /ракийка/. Лафът му беше че от всички зеленчуци най-обича кюфтетата и се придържаше стриктно към него  hahaha. Та беше толкова жизнен дедика и в такава добра форма, че можеше да е нагледен пример на привържениците на Не"здравословното" хранене. Това, разбира се не означава, че на 1 ще дам на Иван попара с вино и пържола, ама моето мнение е, че трябва да сме умерени. И аз гледам да давам възможно най-много плодове и зеленчуци, но от месото няма да го лиша. За звънчовците, солетите и чипса съм съгласна - ще ги избягвам възможно най-дълго...

# 250
  • Варна
Ох, момичета, и аз да се оплача. Вчера пак се скарахме със свекървата, тя ми се разсърди и дори излезе от вкъщи обидена. Не ми издържат нервите вече.  Направо незнам какво ще правим. От бременността съвсем се влошиха нещата. Тя не иска да ме слуша, по отношение на Преско, върши неща, които изрично съм казала, че не желая да се вършат по този начин, аз се дразня от най-малкото нещо и постоянно сме в конфликт. Направо вече не ми се прибира в къщи. Мъжът ми се опитва да стои настрани, но в повечето случаи деликатно упреква мен, че "не съм я оставяла да бъде баба". Страх ме е, че и с него ще се изпокараме, а това е най-големият ми кошмар. За сега няма къде да отидем, а и с две деца как ще се оправям сама. Но все пак ако ми се отдаде възможност, предпочитам сама да се оправям, отколкото да живея с хора, с които не се разбираме. Ох, оплаках се... Tired

# 251
Ох, Кате много неприятна ситуация  Sad Напълно те разбирам. Аз със собствената си майка не мога да изляза на глава, да не говорим ако трябваше да се разбирам със свекърва  Twisted Evil Майка ми днес за Н-ти път ме наведе на мисълта дали да не си взема детегледачка, та да ми е мирна главата  Crossing Arms Преди да започне да гледа Маги едва ли не ми постави ултиматум, че тя с домакинска работа няма да се занимава. Сега не мога да я откача от любимото й място - кухня или по-точно мивката /тя има теория, че миялните не миели ooooh!/. Сутринта дойде заби се да чисти и мие двете паници от закуската на Маги, а аз бързам да се приготвя за работа и не мога да гледам Маги. Маги по този повод е сложена в кревата уж да си играе, но тя иска да лази и следва е мръъънканее  ooooh! Казвам й на майка ми да остави чистенето, а да гледа детето, защото ЗА ТОВА Е ТУКА, тя ми обяснява, че нищо нямало да й стане  #Cussing out Напролет, като я водим при нея, просто си представям какво ще е., като там постоянно ще си намира да чисти и подрежда нещо  #Cussing out Вече сериозно се замислям дали да не се обаждам пак на агенции  Crossing Arms
Абе най-си е добре с родата по-периферни контакти, за да е всичко ОК. Иначе се почва едно мешане с повод и без повод  ooooh!

# 252
маминки здравейте Hug
мерси на всички за съветите,много сте мили Heart Eyesобичам ви Heart Eyes
аз тази сутрин свалих температурата и вече не ме втриса,но макар и намаляла буцата още седи.току що дойде педито да види Боби и мен видя и каза,че явно имам повече кърма и трябва да цедя след кърмене винаги,но смята че вървя на добре и да изчакам с мамолога.
Ази скъпа аз също съм оперирана в Раковата болница от д-р Ценков ,моето беше фиброаденон(също доброкачествена бучка) и сега проблеми със задържането на кърма имам точно в оперирана гърда Sad
Кате Н миличка ,ти си бременна и всички трябва да се съобразяват с теб.смятам че ти си 100%права  да казваш как да гледат Преско .Преско си е твое дете и  #2gunfireсвекървати няма никакви права над него.
Калазичка стискам палци бебо Ники бързо да оздравява Praynig
Безмерна мила,и на мен ми мирише гадно пъзела даже се чудя тази миризма дали не вреди на бебо,мих го но пак ми мирише а иначе много ми харесва и неискам да го махам newsm78

# 253
Добро утро на малки и големи  Hug
Кате, много неприятно наистина, разбирам те напълно, но и аз като Веси по отношение на майка ми положението е така. За щастие мога да се похваля с една наистина чудесна свекърва /е има редки изключения кога ме ядосва, но това нейното е от прекалена загриженост и доброта/, но с майка ми положението е трагично и постоянно за нещо се караме, спорим и т.н. Сега се радвам на спокойствие, че от май месец е в Италия /там работи/, но в момента в който си дойде е в нас, и ми идва да си се изнеса направо. Но трябва да гледаме някък да съумяваме да се разбираме, макар, че полагам усилия, но уви то като нямаш разбиране от отсрещната страна, не става сам да се опитваш, само нервите са в повече.
А моя бандит от 2 дни е започнал сам да се изправя ако има къде да се хване или подпре, и е вече някакъв ужас. иска само прав, да ходи, и вече да спи, няма го този филм, постоянно е прав в кревата си и си се радва  hahaha
Зоуи и Калаза добре, че малчовците са добре и всичко разминало благополучно. Такива палави мишони стават тези деца, че направо за 1 секунда не можем вече да ги оставим.

# 254
здравейте момичета,
Зоуи много неприятно с ютията, и брат ми се е удрял така.
Галя и Благо като Зори си похапна миналата седмица, само че един каталог на Орифлейм Rolling Eyes
Калаза добре, че всичко с найлона е завършило добре.
Благо сутринта щеше да си падне на главата, седеше на дивана и в опитите си да се изправи на облегалката увисна надолу с главата, хванах го на 5 см от пода, направо ми стана лошо, това щеше да му е първото падане, ние още не сме направили севтето Rolling Eyes
само се обърнах да си взема водата от масата и детето щеше да се пребие Tired
вече само на земята ще седи Naughty
Катенце много лошо с тези свекърви, добре че моята е на 2000км от мен и не съм говорила с нея от 5 месеца.
лек ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт