Това го написах,за да се поу4ите от мен и да внимавате пове4е с малките бебешори,4е не се знае какво може да се слу4и.

Точно за 1 минута го изпуснах от поглед и той успя да отхапе парче от една найлонова торба. Започна да кашля неистово и да се опитва да преглътне....добре че се светнах какво е свършил и успях да му го извадя от гърлото
От няколко дни любимата му беля е да прегръща духалката докато работи 
И аз веднъж пострадах много сериозно от 8-те зъба на сина ми, та знам какво е... Оправих се като не му дадох да суче от тази гърда докато не се излекува.
/ракийка/. Лафът му беше че от всички зеленчуци най-обича кюфтетата и се придържаше стриктно към него
. Та беше толкова жизнен дедика и в такава добра форма, че можеше да е нагледен пример на привържениците на Не"здравословното" хранене. Това, разбира се не означава, че на 1 ще дам на Иван попара с вино и пържола, ама моето мнение е, че трябва да сме умерени. И аз гледам да давам възможно най-много плодове и зеленчуци, но от месото няма да го лиша. За звънчовците, солетите и чипса съм съгласна - ще ги избягвам възможно най-дълго...
Напълно те разбирам. Аз със собствената си майка не мога да изляза на глава, да не говорим ако трябваше да се разбирам със свекърва
Преди да започне да гледа Маги едва ли не ми постави ултиматум, че тя с домакинска работа няма да се занимава. Сега не мога да я откача от любимото й място - кухня или по-точно мивката /тя има теория, че миялните не миели
/. Сутринта дойде заби се да чисти и мие двете паници от закуската на Маги, а аз бързам да се приготвя за работа и не мога да гледам Маги. Маги по този повод е сложена в кревата уж да си играе, но тя иска да лази и следва е мръъънканее
Казвам й на майка ми да остави чистенето, а да гледа детето, защото ЗА ТОВА Е ТУКА, тя ми обяснява, че нищо нямало да й стане
Напролет, като я водим при нея, просто си представям какво ще е., като там постоянно ще си намира да чисти и подрежда нещо
Вече сериозно се замислям дали да не се обаждам пак на агенции 

обичам ви 

свекървати няма никакви права над него.

Препоръчани теми