Фотография с елементи на Фотошоп

• 34 005
  • 412
  •   1
Отговори
# 315
...дай снимка,  пък  ще видим Mr. Green

# 316
Ето урок http://www.pslover.com/click/8700 - от брюнетка-блондинка Simple Smile))

# 317
  • София
Ето урок http://www.pslover.com/click/8700 - от брюнетка-блондинка Simple Smile))
Hug
юпиииии стана! и мъжа ми най-после се убеди че не ми отива русо, спасихте ми косата от излишно горене  Wink

# 318
  • Пловдив / София
Малена, мн. са ти хубави снимките. Дъщеричката ти е прекрасна.  bouquet
Браво на всички ви. Hug
Ех, как ми се ще някоя от вас да ме снима. Blush Не, за да се любувам на себе си, а за да се видя в по-различна композиция.
Чакам с нетърпение новите ви снимки.

# 319
Момичета поръчах си нов обектив Mr. Green Дано ми го доставят преди коледа Praynig

# 320
и аз си поръчах на дядо Коледа ново апаратче, и сега чакам. Дала съм му срок до нова година иначе аз ще си го подаря.

# 321
И аз съм си поръчала едно обективче на дядо коледа  Laughing

# 322
и аз си поръчах на дядо Коледа ново апаратче, и сега чакам. Дала съм му срок до нова година иначе аз ще си го подаря.

Да ти кажа и аз ще си го платя моето Rolling Eyes Преди час ми се обадиха от фирмата - утре ще е при мен  smile3508 smile3508 smile3508

Дано вашият Дядо Коледа бъде по- благосклонен и да ви донеса поръчките, без да си ги плащате Joy Joy Joy

# 323
Моят ще ми го купи "дядо коледа"  Laughing
Е ще го купи от семейния бюджет, от който и аз му взех подаръка, но друго си е да се води подарък  Joy
Поръчала съм си Никор 50/1,8
а ти?

# 324
Пускам ви и вие малко да се посмеете  Simple Smile:

Със ...

Без ...

# 325
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ха ха ха ха Трислон, хилих се с глас Joy

raly, поръчах Сигма 70-300 DG APO Macro, обаче още не са ми го донесли Sad Даже не посмях да излезна на обяд да не би да изпусна куриера Confused

# 326
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ха ха ха ха Трислон, хилих се с глас Joy

raly, поръчах Сигма 70-300 DG APO Macro, обаче още не са ми го донесли Sad Даже не посмях да излезна на обяд да не би да изпусна куриера Confused

ееее, браво - съвсем към профитата искаш да отидеш - хубаво обектиФче - заслужава си да се лишиш от един обяд  Rolling Eyes Wink

# 327
... съвсем към профитата искаш да отидеш - хубаво обектиФче ...

Тя с единия крак е там, при тях  newsm53

Муми, ще давам свободно на Лора за днес  Mr. Green

# 328
Пускам ви и вие малко да се посмеете  Simple Smile:
Със ...
Без ...

Нахесва ми без..., но с цветовете от със   Simple Smile

# 329
Дойдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
#Milti #Milti #Milti #Milti  jumpuu  jumpuu

Голяма разправия беше Imp Вчера ги чаках до 16,30 и накрая реших да се обадя във фирмата, от която го пърчах. Те ми казаха, че са го пуснали с Еконт експрес предишният ден и трябвало да си го получа до обяд. Да ама не #2gunfire Много се притесни човека, даде ми номер на товарителница и каза, че и той ще звъни на куриерите. Обждам се в Еконт - ми тя пратката изобщо не била заминала, седяла си в офиса им, ако съм искала да ходя да си я взема от при тях или щели да ми я доставят в събота #Cussing out Да де, ама аз съм си дала служебния адрес и в събота не съм на него Confused Паля колата и до Ходжи ДИмитър. Вече се стъмни, аз не мога да се ориентирам, някаква индустриална зона, тъмница, локви, дупки, кошмар ooooh! За капак друснах в една дупка и спуках гума #Crazy Станах цялата кална до ушите до като сменя тъпата гума Tired  Накрая си намерих един чичко да ме заведе до Еконт. Там 1 ч и 30 мин. търсиха обектива и не можаха да го намерят #Crazy Били го загубили някъде!!!!!! Е да не ви казвам какъв скандал спретнах и точно колко бях бясна #Cussing out #Cussing out #Cussing out Говорих с някакъв от шефовете и обещаха, че живи умрели утре ще ми го доставят, на домашния адрес. Днес сутринта ги чекнах още в ранни зори, да видя дали са го намерили и точно къде мислят да го стоварят. Та намерили са го - бил заминал за Свищов по погрешка, но се канеха да го замъкнат в офиса Tired Tired Tired В крайна сметка след повторен скандал след половин час беше у нас Mr. Green
След малко разтоварвам първите снимки и ще ви пусна да видите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт