Отговори
# 165
Направих си!!!
Не съм в ову,а днес имах много силни болки,странно newsm78
За протокола,днес ми е 10 ден при 28-30 дневен цикъл...

# 166
  • Пловдив
Рожбо и моя -.Но мисля че ни е рано още.Ти Т мериш ли?

# 167
Рожбо и моя -.Но мисля че ни е рано още.Ти Т мериш ли?

Много исках,но не мога,понеже ставам често заради малкия,а нали трябва да има минимум 3-4ч сън.Просто ще е невалидна...това е според мен!? newsm78
Така,че ще разчитам само на тестовете.
М/у другото,мисля само този месец да си правя такива,ако нищо не се получи,спирам всякакви процедури и на пролет по сериозни мерки,за които съм писала и преди Flutter
Купих си "Клиър ову" ще ги правя всеки ден Peace

# 168
Здравейте,момичета!Днес ми беше странен ден!Толкова много го исках този положителен тест,че сега ми се струва че съм сънувала тази сутрин!Преди малко си направих още един-"жоро е невинен" и ми отчете втора бледа чертичка newsm78 Shocked newsm78
Може ли да е от това,че не е със сутрешна урина? newsm78 newsm78 newsm78
Еиййййй,БУБОН,6u6on4eto ,честито милички!Радвам се че не съм сама!Пожелавам и на трите ни мнооого здраве и лека деветмесечка! Hug
Рожбо ,благодаря за колетчето! Heart Eyes
Благодаря на всички,вие ми помогнахте много!Накарахте ме да се успокоя и да избия от главата си фикс идеята за бебче и ето че се получи! Hug Hug Hug
Голди,мъжо е основен виновник за двете чертички,ама вие допринесохте с успокоението което ми дадохте тук във форума! Hug
Знаете ли,страх ме е че ако утре направя тест няма да видя положителен резултат! Rolling Eyes

# 169
  • София
Знаете ли,страх ме е че ако утре направя тест няма да видя положителен резултат! Rolling Eyes[/color]
И мен ме беше страх, но си направих 3 общо и нямаше промяна. Не мисля че може да се промени, ако бъркам, някой да ме освирка  #Crazy

# 170
Брееей, много бременлинки бе newsm81

Честито на всички   bouquet, ако почна да изреждам ще забравя някой  Mr. Green

Рожбо и Меги, май и аз съм с вас, ама овуто го чакам следващата седмица някъде  newsm78. Трябва да се стегнем  Mr. Green защото май само ние останахме тук

# 171
6u6on4e още не си ни казала какво стана при лекаря.
Аз ще ходя след няколко дни ,мисля 4е е още рано  newsm78 .
Незнам дали е нормално но от няколко дни ,даже в момента ме наболва корема ниско долу . Ако има някой с опит тук моля да ми каже нормално ли е.

# 172
  • Бургас
Такаааааа да споделяяяяя
Ходих на лекар и каза че всичко е нормално, матката е уголемена, няма полип от който евентуално да кървя, почти нямало кървене, но не можа да каже на 100% че вижда ембриона, но е почти убедена че има бременност и след 3-4 дена би се виждало по-добре. Изписа ми Дуфастон за 10 дни, пък после ако има проблем още - пак.
Момичета все поглеждах като Тома неверни, че мога да получа такова зацапване пък то на и на мен ми се случи. Ох дано всичко бъде наред  Praynig
Пратих писмо-потвърждение на заявка от щъркела на кандидат таткото и той се разтопи  Joy hahaha По едно време ми се обажда и ми вика "Мило ами как ще ходим на плаж"  Joy hahaha Паднах си от смях и му казах ако иска да прави рекламация на щъркела  hahaha Crossing Arms
Ами това е. Благодаря за подкрепата и дано тъпкано ви се връща.
На малкия ми сладур са му сложили дренажите днес и се надяваме нещата да се подобрят.

# 173
здравеите момичета.наистина темата е страхотна.чета и се радвам на всички,които след 9мес.ще гушкат своите бебчета.честито и спокойна бременност preggo.надявам се скоро и всички ние да се похвалим с добра новина.иска ми се да настъпят тези тъй желани месеци,а те........не идват Weary.

# 174
  • Бургас
Ще дойдат, само я карай по-спокойно и добре дошла сред нас. Надявам се тук да намериш успокоение и утеха в трудните моменти и дано по-скоро се похвалиш и ти.  Hug  bouquet

# 175
благодаря,6u6on4eto!радвам се че съм сред вас.ще се опитам да съм по-спокойна.та,имам ли избор? HugИначе няма две чертички... newsm53

# 176
kerilain ,добре дошла!  bouquet Hug Peace

# 177
  • Бургас
kerilain, добре дошла! Идваш в една от най-успешните темички и дано ти донесе късмет Peace
Появиха се бремелинките, значи - момичета, още веднъж ви пожелавам най-щастливите 9 месеца Hug
Мен яко си ме тресе ПМС - няма ли кой да я подгони мойта, че да се скрие в дън земи Тилилейски Close

# 178
искрено благодаря,момичета love001

# 179
  • Бургас
Мен яко си ме тресе ПМС - няма ли кой да я подгони мойта, че да се скрие в дън земи Тилилейски Close
Аз я гоня Голди, надявам се че вече имам силата на големите магьосници  Mr. Green Гоня я, махяй се лелко, пу да не си дошла при мойто Голди, пущина опустяла Mr. Green щото съм точна #Sniper и Imp с голяма магьосническа сила babydust7 абра кадабрааааааа

Общи условия

Активация на акаунт