Отговори
# 375
  • ГОре на черешата...
Голди, много се радвам за добрите новини Hug! Аспиринът, доколкото си спомням / уф, скоро го четох някъде, ама ми изфиряса от мозъка Rolling Eyes.../се изписва за разреждане на кръвта и нещо благоприятстваше за имплантирането ли беше newsm78...уф, пусни търсачката, ще излезе...май  в Проблемното го четох...

# 376
Голди ,много се радвам за резултатите,но още по-щастлива ще съм ,ако утре сутрин ,заедно със Силвърчето се похвалите с две чертички!!! Praynig Hug Grinning ( Да ме зарадвате преди полета.)
Благодаря на всички за пожеланията за утре! Hug Специално на Весс за превода и на 6у6она за съвета. Hug Само,че "бебе" значи и "пий!"- да не подведа някой испанец ,като тръгна да се обяснявам! Laughing Предния път имаше доста такива случай  Mr. Green Питах в едно кафе сутринта дали работят вече,а те решиха ,4е си търся работа!Голям срам! Embarassed Laughing
крокодил,испанските тестове само по две черти показвали,а моите вируси и до там ще те стигнат затова не мисли че си се разминала с тях! Hug Heart Eyes
Laughing  Laughing  LaughingТитини, задължително тогава ще си купя тест от там,ама ще взема и за всички гърли във форума  Grinning Grinning Grinning
Juturna,вместо да търся зачезналия колет от Рожбето за теб ,ще ти пратя испанско тестче-не съм те забравила! Heart Eyes
Обичам ви всички! Hug
Сладки сънища и / или Страстен кекс Laughing

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 22:22 от крокодил

# 377
Здравейте дами Simple Smile

Благодаря за отговорите и понеже вече за Н-ти път ме подканвате да дам графика, най-подир ме досрамя  Embarassed и си седнах да дебелото Д, въведох стойностите си поне за този цикъл, а сега се надявам и да дам линка успешно. Сори ако не ми се получи  Confused

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Забравих да кажа отново, че меря Т орално с дигитален.
Извинявам се, че досаждам, но както казваше баба ми "годинките ме боцкат в дупето"  Laughing

# 378
  • E-CLM & CH-VD
Здрасти, луда_гъба, като ти гледам графиката, този месец се движим заедно май  Hug

Опа, сори. Нещо май се е бъгнало в системата, защото от твоя линк ми се отвори моята графика  newsm78  #Crazy , странна работа

# 379
 Laughing важното е нещо да се отваря  Laughing

Понеже гледам, че за тази сутрин съм подранила, ми се искаше да ви пусна кафенцето  Simple Smile Но до колкото се ориентирам мога да сложа имидж само ако е вече качен някъде  Rolling Eyes

Е, с кафе или без - усмихнат ден на всички и да има мноооого чертички  Hug

# 380
 bye  Чао ,любими!Много ще ми липсвате!Хубав уикенд и успешна двучертичкова седмица!!!  Flowers Bouquet  lovekiss

# 381
  • Бургас
Здравейте, милички! Гъбка, пускам кафето от твое име/ между другото и на мен ми се отваря моята графика вместо твоята Shocked/:

Крокодил, приятно изкарване!
Аз да си кажа, че имам на гости разни роднини от женски пол от тази сутрин и за пръв път от много време я посрещнах без сълзи и истерии; напротив с нетърпение я чаках, че да се пръждоса по-бързо и да действаме за девичка Peace
Хубава събота ви желая Heart Eyes

# 382
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, милички! Гъбка, пускам кафето от твое име/ между другото и на мен ми се отваря моята графика вместо твоята Shocked/:

Крокодил, приятно изкарване!
Аз да си кажа, че имам на гости разни роднини от женски пол от тази сутрин и за пръв път от много време я посрещнах без сълзи и истерии; напротив с нетърпение я чаках, че да се пръждоса по-бързо и да действаме за девичка Peace
Хубава събота ви желая Heart Eyes

Добро утро на всички!!   bouquet

Голди, чудесно кафенце!!!!   chef
Радвам се, че не само аз виждам собствената си графика от този линк  Thinking

Стискам палци гостенката да се пръждоса възможно най-бързо, ако трябва, й помогни  #2gunfire , и да бягаме за девички  Joy

# 383
Добро утро на всички! Hug
Goldie,благодаря за кафето!Нали е безкофеин? HugСигурна съм,че лелкатя е за последно!Дядо Коледа щял да си я взима в Лапландия! Mr. Green
крокодил,лек път и приятно изкарване!
Мегита,затъжих се за теб! Hug Wink
Кой днес трябваше са се тества?

# 384
Здравейте мами и от мен HugGoldieа пък вие си пиете кафенце,а аз на работа ух ,че гадно ooooh!Как сте?Почивайте и заради мен,че аз ще се побъркам тук.Хайде няма ли някой да се тества днес newsm78 и да има ама мнооооогооо EFP
крокодилмного хубавичко да си искараш и много да се снимаш,че да видим и ние и на първо място лек път ти желая Mr. Green
Приятна събота Heart Eyes

# 385
Silver81, къде си? Идвай да разказваш какво става с теста Mr. Green ако си правила. Стискам палци чертите да са двечки Hug

# 386
  • на плажа
 Тест newsm18, тест newsm18, тест newsm18. Хайде някой да ни зарадва, че аз като гледам как е тръгнало няма да има нужда да се тествам. Точно когато трябва - не правим кекс ( съдба newsm78). Оффф, вече започвам да се ядосвам.
 Само да ви питам - когато се появи ЦС - белтъкообразна - означава ли О или е един вид подготовка? Днес ми е 13 ден от 31дневен цикъл. Ако започна с тестовете сега - дали е добре или съм пропуснала момента?

# 387
  • на плажа
Какво става с Там-Там?

# 388
  • на плажа
То се е видяло, че днес еднолично съм си окупирала темата и си пиша. Поне да споделя, че се епилирх и сега съм гладка като бебешко дупе. Ще изчакам любимият да се прибере от работа и ще го налюбя, защото си го обичам Twisted Evil.

# 389
Здравейте, мили, сладки мацки!
Аз снощи доста се поотпуснах и днес съм малко махмурлийка. Но затова пък се повеселих както си му е реда и се поразсеях от злокобните мисли. И на мен ми беше минало през ума,че ще си остана самичка тук. Ама пък много ще се радвам за всички ви, ако забременеете скоро. Затова работете смело и безотговорно по въпроса.
iramira при мен ЦС е белтъкообразна 2-3 дни преди ову. Мисля, че е добре да се тестваш.

Общи условия

Активация на акаунт