Отговори
# 360
Жужка, направо падам с твоята БТ Shocked newsm78... Къде мериш? Thinking  За мен тези температури не са верни newsm78. Спомням си, че надълго и нашироко си обяснявахме как да мериш Naughty Hug.
Момичета, пожелавам на всички много, много по две чертички и ще се видим във вторник, щото половинката има рожден ден на 27 ноември и съм си взела отпуск bowuu. А представяте ли си - на мен термина ми е на 27-и юли - една и съща дата с таткото, супер Laughing!
За седмична тема - Голди, да пуснем фъндък и на другите момичета този път Mr. Green Wink - Мариетка беше измислила много хубаво заглавие миналата седмица за тази - може него!  bouquet
Рожбо, зарежи противозачатъчните и обувай чорапите! Mr. Green Laughing
Цунки на всички! Heart Eyes

# 361
  • София
Миа, този път съм като по учебник - всяка сутрин в 7ч, анално, без да мърдам, само се протягам лекичко да взема термометъра и меря. Няма мърдане - както си ми казала, всичко точно спазвам Blush

# 362
  • Пловдив
Пък мо тест за ову е - Добре че рано сутрина награбих мъжлето..Ще взема и аз да си взема чорапи мисля да пробвам с черни имам и едно много секси боди.Ох милия ако знае каво му се пише smile3508 txtloves txtloves txtloves txtloves

# 363
Нощес нахлузвам памучните чорапи и скачам в леглото,даже и гети ще обуя,за сигураж Mr. Green Crazy
МЕГИ,дано сте целнали момента...

# 364
Жуженце, или терметъра ти не е наред, или този цикъл нямаш ову, миличка. Не виждам двуфазност, но нека и другите кажат.

# 365
Жужка, наистина няма двуфазност и аз мисля като Мия, май този месец няма ову  Hug
Рожбо, за противозачатъчните съм малко против, при някой наистина се получава хормонален взрив, но може да ти подтисне овулацията и после да нямаш някой и друг месец след като ги спреш, както се случи с мен  Thinking незнам по-добре си помисли преди да ги почнеш!
Аааа, Мия никви такива, да пускаш пак седмичната тема, че аз ако не ми дойде /пу-пу дано/ до понеделник смятам да правя тест!
Миленка, и аз стискам палци при теб причината за неразположението да е бебешка Hug
Аз днес наистина бях много зле едвам ходех насам-натам, постоянно ме дразнеха миризмите по центъра, направо  Sick сега вече съм добре, даже си купих тестове за бременност, ама ме е страх да ги ползвам  ooooh!
Мариетка, хляба изглежда супер!
Кроки, леко пътуване ти пожелавам и дано ти потрябва тест за бременност там  Praynig

# 366
  • София
Eй, Mia_28, страшна си просто.  newsm51.Мога само да кажа, че аз лично страшно ще се радвам да минаваш честичко от тук и да пръскаш от твоите вирусчета и добри думи. Чудесно е да има някой, който да ни следи под око всичките нечакащи тук, че знае ли се ...  Wink  Hug

# 367
Силвърче, и аз си имам едничък тест, но при мен още е рано.....ще изчакам поне да понеделник и тогава Peace А ти може да пробваш Whistling

# 368
Миленка, така ама знаеш ли как ме е страааах да не е с една черта Whistling
Стоя и гледам теста в момента и незнам какво да реша #Crazy
Май няма да го правя за сега, може утре сутринта ама ще видя какво ще температурата тогава и така ще реша

# 369
аз съм се настроила нарочно за една черта, че да се изненадам ако видя две Crazy
Днес яйчниците ме скъсаха от болка и кръста много ме боли Tired

# 370
здравейте!!!  Simple Smile
Изкам да попитам възможно ли е заради евентуална имплантация да те болят яйчниците (някаква тъпа болка, а само от време на време някакво пробождане  ... все пак си мисля че е рано за ПМС  newsm78

# 371
  • ГОре на черешата...
Силвърче, тази нощ мисля да спя със стиснати палци Mr. Green, дано утре ти потрябват! Много, много се надявам да видиш ярки две чертички Praynig!
Милена, и ти също!
Титити, незнам, Дай Боже!
Рожбе, що памучни чорапи, давай дантелата 4470! Той моичкият ако ме види с чорапи, най-много да ме спука от бъзик,че съм одъртяла...ма вий сте млади, давайте kiss

Мойта гадина още е решила да ме тормози - влачи се нещо, пък тази вечер сме младоженци Blush / разбирай свекърите се изнесоха на село / и тъкмо мислех да приспивам по-рано детето Mr. Green, нахалницата още си вре носа...ама ха, такъв душ ще си взема сега, че ще я натикам в най-отдалечения край на канализацията, дано я изяде оня микроб от рекламата Twisted Evil....

# 372
Здравейте,слънцаааа! Hug
Mia_28 ,и аз така реших за док и отчетни,ама все още се чудя кога точно е добре да отида!Казаха ми -колкото по-късно,толкова по-добре!
ГОЛДИИИИИ,душице златна,я каква хуубава графика си имаш! Mr. GreenСтискам силно палци и много се радвам че всичко при вас е наред! Hug
ЕХЕЙЙЙЙ,момичета да знаете че тайно съм пратила скорострелни вирусчета.Не са в колети като щъркелите на Рожбо....така че неможете да ги засечете!Поразяват организма мълниеносно и водят до появата на две черти! Mr. Green
mu6morok, Hug Hug Hug....всичко ще се нареди! Peace
крокодил,испанските тестове само по две черти показвали,а моите вируси и до там ще те стигнат затова не мисли че си се разминала с тях! Hug Heart Eyes
Рожбо,още веднъж мила,благодаря за щъркеловия колет!А сега заповядай от моите скорострелни вируси- за теб най-много съм пратила,че съм ти длъжница! Mr. Green
На всички които пропуснах- Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet-целувки и да знаете че не е нарочно,просто тази седмица ми е разконцентрирана!

# 373
момичета много ви благодаря за милите думи след една седмица ще видя кой крив и кой прав.или доктора греши или аз съм луда но мисля че съм а той не го видя просто.дано съм права baby_neutral

# 374
  • Бургас
Момичета, на линия съм вече; поплаках си като прочетох колко сте съпричастни с нашите перипетии. Благодаря на Миа /Ани/, че ви е казала за резултатите. Сега и аз да се отчета по-подробно-доц.Маркова беше изключително любезна и снизходителна към ошашавените ни физиономии и обърканите обяснения. Според нея, няма пречка бебето да стане; изписа на мъжа ми Герикапс и го предупреди да пийва само вино  Mr. Green - без концентрати и бира Naughty . Притесни я моята операция и каза, че е възможно не винаги да ми се спуква фоликул и затова да карам толкова тежка М и да правя кисти на жълтото тяло. Предписа ми Дуфастон от 16-ти до 26 ден на цикъла заедно с по едно аспиринче newsm78/още се чудя за какво пък ми е то/ и според нея това е достатъчно за сега. Ако не сстане бебче до два месеца ще отидем за контролна спермограма и цветна снимка за мен. Но, само ако не се получи дотогава, защото като ми видя графиката /аз си я разпечатах/ каза, че е перфектна Flutter Аз споделих, че моята лекарка беше на мнение, че "Медицината е толкова напреднала, че все ще се намери решение и за вас" и жената щеше да падне от стола Joy сега съм спокойна, мъжът ми също и се надяваме да оползотворим следващите два месеца и да не стигаме до цветна снимка Praynig
Мариетка, хлябът изглежда превъзходно!
Рожбе и Меги, нахлузвайте чорапите и действайте!
Ани, Ренка и Даре, благодаря ви от цялата си душа за отрезвяването, подкрепата и приятелството; нагласям си ангажиментите, за да мога да дойда до Софията по-скоро, да знаете Hug Twisted Evil
Още веднъж много много благодаря за подкрепата на всички вас  bouquet
Ренка, пак ти казвам, чакам я оная гадната да се отчете и този месец и вадим тежката артилерия, нали Peace
Лека вечер, милички Hug

Общи условия

Активация на акаунт