Отговори
# 345
Рожбо ,това е свързано предимно с овулация.

# 346
  • E-CLM & CH-VD
Благодаря ти Меги и Мариетка!Така съм се отчаяла,че все още не мога да се зарадвам за утре... newsm45 И като знам,4е там ще ми дойде...  newsm45 Горката лелка ,колко път ще бие!  smile3533       newsm48
П.П.:За всеки случай ще проверя в речника как е "тест за бременност" на испански.   Wink Embarassed

Лек път утре, крокодил, и стискам палци лелката да я домързи да се влачи след теб на такова голямо разстояние  hahaha , и да отиде при някой, който наистина я чака.
Иначе тест за бременност на испански е test de embarazo (тест де ембарáсо - сложих ти и ударението за да знаеш как се произнася Mr. Green , и дано това е първото, което поискаш на испанска земя   bouquet)

# 347
  • ГОре на черешата...
Голди, бях ти обещала снимки на моите произведения от машината за хляб. Заповядай!

http://images12.snimka.bg/001589699.jpg

http://images12.snimka.bg/001589656.jpg

[http://images12.snimka.bg/001589670.jpg/url]

[url=http://images12.snimka.bg/001589705.jpg]http://images12.snimka.bg/001589705.jpg

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 13:39 от mari_eta

# 348
Даре,и аз да ти кажа предполагам,че е от това,но е много неприятно,понеже ми идват в повече тези неразположения два пъти месечно Crossing Arms ThinkingКакво да се прави,ще се търпи явно...
Крокодил,дано да я забравиш в Испания лелката и да не може да се ориентира с пътя към БГ Praynig Praynig Praynig Peaceи така всички ни да пропусне!!! Peace Peace Peace

# 349
Аз момичета, да ви се оплача ме тресе много яко ПМС, направо ужас - изпадам в едни такива нервни състояния, аха да се разрева, постоянно ми се яде нещо сладичко, боли ме кръста, а най-новата екстра /която до сега не съм я изпитвала е, че ми се гади почни постоянно, дори като си пия кафето.

Силвърче,  и аз имам горе-долу същите "екстри" Sick Болят ме яйчниците, гади ми се по цял ден, предимно сутрин /от седмица насам/, толкова ми се яде сладко, че мога да изям шоколадова фабрика #Crazy, кръста ме понаболява, всичко ме дразни........Незнам ПМС ли е или друго Whistling

# 350
  • Бургас
Кроки виждам че _vess_ се е справила с превода на думичката която ще ти трябва в испания  Mr. Green тъкмо щях да ти пускам превод.
Надявам се да не ти се налага да търсиш превод на другите думички  Mr. Green Бебе се казва на испански по същия начин само че слагаш ударението на последната гласна. Пожелавам ти го да ти се наложи да обясниш че чакаш бебе на някой готин испанец  Embarassed Опс аз съм пристрастна  Embarassed

# 351
  • София
Здравейте момичета,

Нямам много време за писане, защото започнах работа, но редовно ви мятам по едно око Wink.

Още не мога да повярвам за Миа - много се зарадвах и поплаках ( имах чувството вчера, като прочетох, че само аз съм останала без бебче, че всички вече са бременни и само аз съм от чакащите Cry).
Аз по принцип този месец не се надявам много - много при мен нещата да са се получили. Струва ми  се, че даже и ову нямах като хората - по стойностите на БТ, като гледам Thinking. Ето ми и графиката http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … erLoginName=lorap - мисля в понеделник, ако и дано не дойде лелята да я пусна в темата за графиките. Но да ви призная имам ПМС - подул ми се е корема, като балон. Само дето този месец съм пъпчасала, като торта с орехи съм станала в лицето и ме понаболяват гърдите, не си търпя сутиена - тези симптоми не са характерни за мен, а сега ги имам.

И понеже наближават празниците и се сетих за късметите от баницата - на моят мъж му се падна - нова кола - и наистина имаме си нова кола тази година, а на мен от всички възможни баници ( моята, на свеки, на майка ми) все късмета - бебе - ми се падна Grinning. Даже на сина ми късмета който сам си взе детето - бе - бебе в семейството. Е, да ама като гледам май няма да е за тази година този късмет - време не остана - май ще го чакам през 2007 Praynig

# 352
Момичета направих консултация с лекар,който ме посъветва да направя 3-месечен курс с "ДЕАНЕ",с довода,че ще се подтисне за този период овулацията и когато ги спра ще има т.н "взрив" на хормони,които ще спомогнат за образуването на качествени фуликули...Вероятността да забременея след това се покачвала доста!
Интересува ме някоя от вас минавала ли е през този вид лечение и дали биха ми навредили на организма???До сега съм приемала само веднъж "Цилест" за три месеца,за да подтисна образуването на кисти...
Дайте ми насока,моля ви?

# 353
  • ГОре на черешата...
Jujka, не си само ти останала, споко!Ще се борим за Девички!
Рожбе, не знам...на мен това лято за първи път ми се наложи да пия противозачатъчни и издържах само 16 дни. Повече няма да повторя Naughty! А и от това, което съм чела, знам, че не е сигурно колко бързо ще се възстанови овулацията след спирането им - може още на следващия цикъл, но може и след няколко месеца...Така че лично аз, без съществен проблем никога не бих ги пила по този повод Crossing Arms!
Ти проблеми с ову-то ли имаш?

# 354
  • София
Рожбо, аз пиех една година Регулон (след секциото). При едни има ефект, при други като мен - ЦЪ Twisted Evil. Даже след като ги спреш , няколко месеца по-късно казват, че има голяма вероятност да заченеш.
Дано при теб има ( + ) резултат, но все пак си помисли дали е нужно да се тъпчеш с хормони Thinking

# 355
Преди да забременея,се налагаше на два три пъти да пия противозачатъчни,заради кистите,които образувах,почти всеки месец... ooooh! от които се наложи да ме оперират!
Нямах странични ефекти!
Странното сега е,че след като родих,се налагаше да пия отново за да си нормализирам цикъла и веднага още на първото хапче ми ставаше много зле.Не помня какво ми предписа лекарката ми newsm78 но смених 2-3 медикаменти и все същото...
Сега се чудя,дали би имало ефект това Деяне???Но щом казвате,че е индивидуално...трябва да реша сама Hug

# 356
Здравейте пак Grinning! Ето ме и ви почвам, както обещах по - рано Mr. Green Laughing
Първо да кажа нещо - ще прескоча до отчетни, чак когато потвърди доки - такава съм си, суеверна Rolling Eyes... А дотогава, дупе да ви е яко Mr. Green - ще си вися тук Mr. Green. И после също, живот и здраве Laughing. Просто тук повече си ми харесва и това е Rolling Eyes... и тук са ми приятелките Heart Eyes Hug
Голди, ей сега пак ти гледах графиката - БТ е добра. Може да е станала грешка с кръвния тест Praynig. Дано. Peace Мисля си за теб, за изследванията, стискам палци и чакам новини Heart Eyes Hug!
ДА КАЖА НА ВСИЧКИ, ЧЕ ВСИЧКО ПРИ ГОЛДИ И МЪЖА Й Е НАРЕД! МНОГО, МНОГО СЕ РАДВАМ! /току-що разбрах/ Grinning
Ренка /Блек Р/, прегръдки и отново ти благодаря за всичко Hug Heart Eyes!
Дарче, миличката ми Heart Eyes! Мернах те, че си тук Simple Smile.... Прочетох внимателно това, което сте си писали с Голди и ревнах /това е от хормоните, ше знайш Mr. Green/. Няма да чакаш дълго, чувствам го и знам, че ще ни зарадваш съвсем скоро Praynig. Идва Коледа и знам, че Дара, Дидиди, Леа, Мариетка, Голди и Рени /Блек Р/ ще получат подаръците си. Ще ви стискам палци, милички Heart Eyes! Забравих Лали и Жабче - и за тях много стиснати палци. Простете, че не изброявам всички, но тези, които изброих чакат и мечтаят отдавна за бебче и затова са на първо място в мислите ми Simple Smile. Иначе на всички - много по две чертички - за Коледа, преди Коледа, след Коледа и така нататък, и така нататък.... Laughing
deni28 , много се радвам, че всичко при теб е наред и караш една щастлива бременност!  bouquet
mari_eta , нали знаеш, че отсега стискам палци за този цикъл. А с тестовете за ову ще се справиш, сигурна съм. Снимай ги и изпращай да ги гледаме заедно Laughing. Ще стане, ще видиш!  bouquet И обещавам да мисля тема, а ти че ще влезеш във въпросния списък, ще влезеш, въпроса е как - с две, три или четири бройки Mr. Green Laughing...
А твоите хлябове не можах да ги видя /иска парола/ Sad, ама ми се се прияде, мисли му Mr. Green/!
tanya_p , благодаря за честитката! Grinning А колкото до тестовете за ову - да, пише от кой ден да ги почнеш, но моя цикъл е със средна дължина 34 дни, понякога е 29, понякога 34-36. Овулацията ми се мести. Искам да кажа, че не знам предварително колко ще ми бъде дълъг цикъла и започнах тестовете от 13-я ден. Изхабих мисля 8 теста newsm78. А за стискането 4 часа - май тук го прочетох и така ме посъветваха момичетата, но който не може - много ясно, че ще стиска колкото може Peace.
ellenka  , много е сладък бебока! Heart Eyes Да ти е жив и здрав и много, много да те радва!  bouquet
babylove , благодаря, миличка! Hug Ще разправяш после за фоликуметрията. И аз се бях засилила да ходя на туй чудо /Дарчето да не ми се кара Rolling Eyes/, ама тъй и не отидох Mr. Green Wink
V-twin  , браво за тестовете за ову. Ову на 14-ти или 15-ти ден, ама дай да видим и БТ! Хайде, чакаме добрите новини!  bouquet
 _MEGI_ , никакви презервативи - само кекс поне три дни /броя от днес/, а може и повече при желание Mr. Green Laughing
пенелопа , как си, миличката ми бремелинка? Heart Eyes Hug
Dime  , честито започване на бебправенето и чакаме и от теб добри новини съвсем скоро!  bouquet
Juturna , не искам още в отчетни, ще си седя при вас пък Crossing Arms Mr. Green!
 titini , и на теб много целувки и честитки и много, много лека бременност!  bouquet
StAnger , и от теб чакаме скоро прекрасни новини!  bouquet
 Луда гъба , дай да видим графиката ти - тогава можем да кажем дали има покачване на БТ или не Peace. При много жени покачването става постепенно, а не отведнъж Peace.
 pepinka1 , благодаря ти от сърце Hug! И аз плача от вчера, след като прочетох честитките ви, благодаря  bouquet!
liddi, благодаря и на теб, мила, за хубавите думи!  bouquet
mu6morok , пак те гушкам, миличка, и ще видиш, че съвсем скоро ще си щастлива! Hug
silver81  , пак /за стотен път Laughing/ благодаря и на теб и те чакаме, да знаеш - с най - добрата новина да ни зарадваш! Peace  bouquet
6u6on4eto , пак много лека бременност и да знаеш, че запека е един от симтомите за бременност Mr. Green Laughing.
 tutinka , тестовете за ову трябва да се правят в един и същи час Peace. Незнам дали е отчел вярно newsm78...
ro6ko_ , как тъй ще се озовете при мен, ми аз съм си тук Mr. Green Laughing Heart Eyes Hug!
 sladka_mama , и на теб желая от сърце скоро да получиш второто си бебешорче Praynig  bouquet!
fransy , още веднъж благодаря!  bouquet Да ти се връща тъпкано! Mr. Green Laughing
крокодил  , ти мериш БТ, душо, от дъжд на вятър Mr. Green... Така че за мен има надежда Peace. Да си купиш тест в Испания непременно и стискам палци! Peace
Рожбо , действай и чакаме резултати! Все пак ти си отговорника по щъркелите с гащи всЕкакви Mr. Green Laughing! И това за противозачатъчните Shocked - ей така да си ги пиеш, незнам, ако има някакъв проблем - да, ама така Confused Ама къв е тоя лекар Shocked - е така си те посъветва да пиеш противозачатъчни и точка, така ли? Thinking newsm78
 milenna21 , стискам палци да е "нещо друго"! Peace
 Jujka , благодаря ти, и аз плаках като ви четох всичките какви хубави неща сте ми написали Cry Laughing Cry Laughing - е така бях Mr. Green Laughing! След малко ще ти погледна графиката Peace.

# 357
  • E-CLM & CH-VD
Момичета направих консултация с лекар,който ме посъветва да направя 3-месечен курс с "ДЕАНЕ",с довода,че ще се подтисне за този период овулацията и когато ги спра ще има т.н "взрив" на хормони,които ще спомогнат за образуването на качествени фуликули...Вероятността да забременея след това се покачвала доста!
Интересува ме някоя от вас минавала ли е през този вид лечение и дали биха ми навредили на организма???До сега съм приемала само веднъж "Цилест" за три месеца,за да подтисна образуването на кисти...
Дайте ми насока,моля ви?

Рожбо, при всеки е различно, никой не може да ти гарантира "хормонален взрив". При мен лично нямаше такъв, а бях на хапчета 1 год. За сметка на това се сдобих с популация "гъбки", като ефект от спирането на хапчетата. Често срещан ефект, както ми каза моята лекарка. А и 3 месеца не е ли малко?  newsm78 , имам предвид малко време за да повлияят на ову-то, и достатъчно, за да ти разбъркат хормоните...  Thinking
Жужка, не си само ти за бебче, много сме  Hug ! Така като прехвърлих последните странички, в клуб "ОВУ-чакащи, бебеправещи и М-нечакащи" сме доста народ - луда гъба, megi, mari_eta, pepinka1, tutinka, sladka_mama, megita, v_twin и още много!   bigdance2

Малко повече усмивки, идват почивни дни!!!  cheers newsm41 football ribolov jump tv dancing

# 358
  • София
Пожелавам ти го!

# 359
Момичета,имам втора черта на ову теста Praynigдано да изловим яйцето този цикъл и да го снеса след 9м Praynig
Стискайте палци мъжлето ми да не заспи,нали ги знаете какви са понякога Hugсладури ooooh!
Мийче,ти ли пробваше с чорапите newsm78явно има ефект Crazy Що се отнася до Деянето,не ми е назначено,просто ми го дадоха като инфо,понеже въпросния лекар ни е приятел.Дори каза,че не е нужно според него,понеже причината най-вероятно е на психогенна основа PeaceЕдин вид съм психясала CrazyДогатки,кой знае?Дано не се налага да прибягвам до по-сериозни изследвания ooooh!
Благодаря на всички за съветите,остава да почакам и да реша Hug

Общи условия

Активация на акаунт