Отговори
# 315
  • София
Goldie и аз стискам палци всичко да се оправи при вас. Важното е голямото ви желание и волята за постигане на заветната цел. Пожелавам ви скоро да сте по-голямо и щастливо семейство family4.  Много е хубаво, че се обичате и поддържате взаимно. Успех newsm10

п.п.Аз също се възхищавам на мъжа ти.

# 316
  • Бургас
Мариетка, пак ревнах Cry - такъв си е моят мъж - страхотен човек; заслужава най-голямото щастие на света; никога няма да кажа, че проблемът е негов; опитвам се да му обясня /когато го обхване самосъжаление/, че проблемът е общ и е лесно разрешим. От собствената си камбанария се възмущавам как мъже, които не заслужават, имат такива прекрасни деца, а тези, които го заслужават повече от всички, трябва да преживеят това, но това е друга тема; ще се справим; каквото и да ни коства детенце ще имаме; въпросът е да опазя душевното му спокойствие и равновесие, а на мен взеха да ми избиват чивиите Embarassed
Ще му предам поздрави, той е най-прекрасният мъж на света и наистина е с огромно сърце Peace
Благодаря, представям си какво му е, дано успея да го направя щастлив  Praynig
StAnger, титини, благодаря ви! Hug

# 317
Здравейте милички!

Първо - честито на всички с две чертички  Grinning
Чета редовно, макар да не пиша, но си позволявам да ви попитам тук - гледам, че май в тази тема активноста е най-голяма.
Днес ми е 16 ден от 25-26 дневен цикъл. На 13 и 14 ден имах положителни ову тестове, на 15 отрицателен, но още няма покачване на БТ. Днес бях на лекар и се видя 16 мм фоликул в лявото яйце. Възможно ли е въпреки покачването на ЛХто да не е имало ову и къде ще се дене този фоликул. Лекарката нищо не каза, освен, че всичко ми било нормално /каквото и да значи това при тази ситуация/ Laughing Ще съм ви много благодарна ако някой може да каже нещо по въпроса.

Hug

# 318
  • София
Доколкото съм запозната, тестовете за ОВУ отчитат няколко дена по-рано. Така, че не виждам повод за притеснения. Успех с бебе-правенето. newsm10

# 319
 GrinningНека всички се греем да августовски:)))топло и щастливооооооооооооо

# 320
И аз се наплаках преди малко. Първо  от радост за МИЯ,  а  сега защото ми е мъчно за всички нас, при които не става по една или друга причина. И си давам кураж и умирам от страх. Обичам ви,  защото в този момент само вие знаете какво ми е и вашето присъствие и думи ме успокояват и  отново ставам весела, щастлива,  усмихната и смахната. И чакаща един ден да стана  мама Simple Smile

# 321
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте милички!

Първо - честито на всички с две чертички  Grinning
Чета редовно, макар да не пиша, но си позволявам да ви попитам тук - гледам, че май в тази тема активноста е най-голяма.
Днес ми е 16 ден от 25-26 дневен цикъл. На 13 и 14 ден имах положителни ову тестове, на 15 отрицателен, но още няма покачване на БТ. Днес бях на лекар и се видя 16 мм фоликул в лявото яйце. Възможно ли е въпреки покачването на ЛХто да не е имало ову и къде ще се дене този фоликул. Лекарката нищо не каза, освен, че всичко ми било нормално /каквото и да значи това при тази ситуация/ Laughing Ще съм ви много благодарна ако някой може да каже нещо по въпроса. Hug

Tестовете за ову отчитат повишение на хормона, което значи, че ову би трябвало да бъде около 12-24 часа след положителен тест. Казвам "би трябвало", тъй като високо ниво на ЛХ не значи непременно, че ще има овулация. Успех в "мисията"  Peace  Sunglasses

Пепинка1Hug , и при нас ще изгрее слънце.
Някой тук пращаше розови и сини гащи  newsm78 , давай да се редим на опашката  Laughing

# 322
Здравейте,момичета!
Честито на Миа и тук! Да ни е жива и здрава!Пази се миличка и не ни забравяй  bouquet
Мeqita,разбира се че те обичаме и то многооооо. Не зная със сигурност от какво е течението,но една настинка би го провокирала.А какъв е интервала между циклите?Малко вероятно е да е овулация,но никога не се знае.....природа.А влаг.секрет за микробиология правила ли си скоро?
Goldie,стискам палци за утре. Наистина имаш страхотни мъже вкъщи! Радвай им се!

# 323
няма бебе бях на доктор и каза че от настинката са ми се възпалили яйчниците.ееееееееееееее защо все не става.искам вече да съм мама  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 324
Добро утро! Въпреки, че е мрачно и сиво много усмивки ви пожелавам днес.
_vess_ , че ние сме си на опашката бе мила. Днес съм си ок - и довечера ще слагам червените дантелки /само Миа да каже какъв е номера с прелъстяването/.
mu6morok не плачи - нали знаеш девиза - "няма лелка - има надежда".
Мегитка - при мен ЦС винаги е обилна след М, та чак до овулацията. Не смятам, че има проблем. Освен,  ако не е по-различна от преди.
Лек завършек на работната седмица и хубав ден. Laughing

# 325
  • Бургас
Добро утро, мадами! Тази сутрин ви черпя с чашка от любимото си кафенце, че съм си и вкъщи и стана още по-вкусно:

Честит ви петък! И много добри новини и днес!
Да ми стискате палци; Миа да не се ослушва, а да мисли нови заглавия, нищо че ще мисли и на друго място Hug
Мушморок, не плачи, моля те   action032, защо правите тестове толкова рано, разочарованието е много по-голямо Sad Излекувай се и ще стане, ще видиш Peace
А сега моля за услуга момичетата от Варна - моля ви пишете ми на лични къде бихме могли да отседнем /ако се наложи/ във Варна - някое прилично хотелче близо до Майчин дом newsm78

# 326
  • Пловдив
Честит ви петък  bouquet
Голди мого силно ти стискам палци.Каква ти е Т днес?
Мушморок Hug
Този месец прави 9 месеца бебеправене Sad От които реално сме бебеправили 4 другото е било чакане-голяма нетърпеливка съм знам че все някога ще стане но искам щъркела да кацне и на нашата къща. Sad
Иначе както казва Дарето ние сме превключили на "Програма Гошко"и действаме.

# 327
Goldie, чакаме от теб най хубавото и стискамммммммммммммммммм палци Hug Hug Peace Peace Peace Peace
Хубав петък ви желая  love001

# 328
  • Бургас
Меги, мерси, че ми напомни да си попълня календарчето днес Hug Висока ми е още БТ, но аз след кръвния тест вчера започнах да пия ударни дози витамин С, ако може поне днес да я държа надалеч лелята, че иначе не знам дали ще ме прегледат.

# 329
Честит петък, момичета!
Мушмурок, съжалявам! Но истина е- няма лелка-има надежда!
Голди, не мога да ти помогна душко за хотела, много ми е настрани този район, но мога да поразпитам, все пак баща ми е бакшиш - трябва да знае. Вие кога ще идвате на изследвания?
Меги, всички сме нетърпеливи и ние правим бебе от 8 месеца, като само последните два е наистина сериозно преди това аз имах проблем с овулацията. Чакането е кошмарна работа!
Аз момичета, да ви се оплача ме тресе много яко ПМС, направо ужас - изпадам в едни такива нервни състояния, аха да се разрева, постоянно ми се яде нещо сладичко, боли ме кръста, а най-новата екстра /която до сега не съм я изпитвала е, че ми се гади почни постоянно, дори като си пия кафето.
Мариетка, как си миличка? Хайде захващай се новия месец, ще е твой /такова предчувствие имам/
Мия, да ти кажа и тук че много ти се радвам!
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт