Отговори
# 300
Здравейте, момичета!
Според лекарските изчисления миналата година на днешния ден е заченат моят бебок. Ето ме, вече имам ено прекрасно бебче!
Пожелавам на всички ви този ден следващата година да бъде изпълнен с такива емоции като моите днес!
Денят е прекрасен, защото е между два християнски празника - денят на християнското семейство и Св.Екатерина. Пожелавам много бебета да бъдат заченати днес!!!
Дано ви зарадват скоро заветните две чертички!

# 301
Здравейте и от мен!Три дни не съм влизала във форума и той е пълен с бремелинки!Честито, и от мен с малко закъсненние на Шушончето,Бубончето,Титини,Мушморочето и Galadriel.Мили мамчета-Леки и успешни следващи 9 месеца и на финала здрави и пухкави бебоци.Още веднъж Честито и на мама Миа!Руми-Съжалявам миличка.Прегръщам те-не се отчайвай.Голди,мила-моля се всичко да е наред с изследванията.Аз от утре започвам фоликулметрия.

# 302
  • Варна
Здравейте, мацки  Hug

Първо, честито на нашите нови сладки бременни форумки!!! Да са живи и зрдави и след няколко месеца - да ни зарадват с най-сладките бебоци  Hug

Аз чак сега се включвам в седмичната темичка  Embarassed Дойде ми на 9-ти ноември след 5 дни закъснение и направо  Cry не ми беше до форуми въобще  Cry Но ми мина  Mr. Green С нови сили за първи месец опитваме - сериозно! Разбирайте - редовно  Laughing Даже, благодарение на Mia (сладката бремелинка  Wink) се зарибих по тестовете за овулация и този месец си правих. Ето :

Не се вижда много добре, но мисля, че съм оцелила овуто този месец Wink За 12-ти ден лентичката я хвърлих  Embarassed после се сетих, че щях да ги пазя, ама... Беше отрицателна...както и днешната (15-ти ден). Днес пак ще кексим...за всеки случай, пък дано да се отчета след 2-3 седмици   Mr. Green

Ох, колко е вълнуващо...сефте се занимавам сериозно с такива неща...даже графика си направих и от утре почвам да меря температурка  Mr. Green

На всички чакащи скоро им пожелавам да видят най-тлъстите червени две чертички!!! А на работещите за бебе - спорна работа  Wink Crazy

# 303
  • Пловдив
Рожбе днес имам + тест за ову а ти ?
Значи имам едно питане-та тези дни не бяхме много активни и днес ни е 4 ден без кекс Embarassedтеста ми за ову е +.Та въпроса ми е за спермчовците ако днес го правим с презерватив-ще се събере ли достатъчно качествен материал за утре сутрин или да дейсваме с този застоелия(как гадно звучи) newsm78

# 304
Меги, правете тази вечер и утре вечер и вдругиден секс...4 дена не са престарели спермчовците, никакви презервативи, как така Laughing

# 305
Здравейте милички.
Така ми липсвахте и сега немога да се начета на всичко което сте писали.За съжаление повече време мога да ви обърна чак след1-ви декември-тогава ще имам редовно интеренет.
Сега просто искам да ви кажа че не сйм ви забравила,мисля си за вас и стискам палци с вас и за вас.
А аз ще имам нужда от палците ви от другия месец GrinningТогава пак ще пробваме и ще подновим опитите си за желания бебок.
Обичкам ви,прегръщам ви и до скоро. Hug Hug Hug

# 306
  • Бургас
Диме, ако имаш време, защо не се съберем на бургаска среща; явно се очертава за 2-ри или 3-ти декември

# 307
Привет на всички   bouquet

Миа, честито още веднъж  Hug

Шушонче, ти хубаво ще вземеш Миа в отчетните  Mr. Green, ама минавайте от тук да пръскате вирусчетаа деееееее   Mr. Green Hug

Голди  Hug. Не съм го изпитала и няма да се преструвам, че знам какво ти е на душата  Hug, но се надявам че всичко ще е наред  fingerscrossed

Меги, какъв презерватив, бе душа  #Crazy  newsm78

V-twin, много хубави тестчета  Peace. Хайде след две седмици да има още черти  Grinning

Хайде, успешен край на седмицата от мен. Ние имаме четири почивни дни и ще ходим на мини почивка   grinning039 photo ако шофьорът ми се накани да стане  Sleeping преди неделя.

# 308
  • UK
    newsm45 никой ли не ме вижда  newsm45
 Не ме обичате вечеееееее  newsm45

# 309
  • Бургас
Juturna, благодаря ти, миличка, мислех, че ще запазя самообладание, но от два часа рева като обезумяла и не мога да го преодолея; добре, че поне мъжът ми си легна, че да не го товаря излишно, имам ужасно предчувствие, за съжаление моите се оказват верни, дано този път греша Cry
Извинявам се, ако правя грешки тази вечер, почти не виждам клавиатурата Sad
Мегита, разбира се, че те обичаме Hug, но просто не ми се е случвало това с ЦС и не мога да дам мнение

# 310
  • ГОре на черешата...
Голди, недей мила Hug! Дарето е права - май е по-добре да има проблем, защото той ще се реши, отколкото уж всичко да е наред, а да не става.
Посъветвайте се със специалист, той най-добре ще реши какво да правите. Междувременно се обичайте, не се обвинявайте един друг и знае ли човек...Ако можех сега да те прегърна Hug...затвори очи и си представи, че плачеш на рамото ми...пък може и аз да поплача на твоето и да ни олекне и на двете...сега е по-добре, нали Heart Eyes?

# 311
Голди, Hugмоля те миличка недей да плачеш smile3525.Всичко ще бъде наред.По-добре да започнете изследванията и да търсите евентуален проблем и разрешаването му отколкото всеки месец да се надяваш и да чакаш в неяснота.От личен опит знам тъй-като ние вече напреднахме с изследванията и при нас положението не е цветущо,но се мобилизарам и ще продължавам да се боря докато постигнем целта-толкова желания бебок.Извинявам се ако поста ми е объркан но и аз от три дни рева и не съм на себе си и за капак се скарах и с половинката и не му говоря.Стискам палци всичко да се оправи и всички ние най-накрая да бъдем щастливи.         Мегитка lovekiss-разбира се че те обичаме,но просто и на мен не ми се е случвало и не мога да дам мнение. Hug

# 312
  • Бургас
Мариета, много по-добре е Hug; аз се опитвам да не говоря у дома за проблеми, но за зла участ си взех умен мъж Crazy, той усеща всичко, ако и да се опитвам да се правя на две и половина; сам се досети, че има проблем, само по очите ми, въпреки че с него не коментирах нищо от изследванията досега. Сега казва "Какво толкова, нали си имаме едно дете" и му се покланям за това, но аз знам колко иска собствено дете и това ме амбицира още повече. Съжалявам, че ви товаря, но не смея никъде другаде да си изплача мъката, а ми е адски тежко; Мариетка, ще се моля от цялата си душа при вас да се получи още този месец Praynig
babylove, толкова четох вече; мъжки фактор се лекува с много търпение и не гарантиран успех, а ние нямаме много време, мъжо е на 41 вече и все по-трудно ще става; той се е нагласил за инсеминация, но ще видим утре. Стискам палци за фоликулометрията Peace и скоро да се похвалиш, че Шушонка пази място за бургазлийки в отчетни Hug

# 313
  • ГОре на черешата...
Голди, поздрави мъжа си от мен - чест му прави, явно е с огромно сърце Peace! Боже, заслужавате поне още едно детенце и двамата...понякога животът е така несправедлив Confused!
А ти се стегни!Представяш ли си какво му е на него с този мъжки фактор. Не бива да се чувства виновен, още повече в твоите очи!
Дори и Инсе да се наложи - направете го - ще имаш стиснатите палци на целия форум Praynig!
 Hug

# 314
Mia_28,целувки,честитки и пак целувки! Hug Hug Hug  bouquet
Честито миличка,много се радвам!Хайде и аз така съм решила-ДОК да го потвърди и тогава в отчетни! Hug Hug Hug
Goldie,в мислите си съм със теб! Hug
Megita,слънце,да си простинала случайно!? newsm78 newsm78При мен се е получавало така при силна настинка!
mari_eta , Hug Heart Eyes
Днес ме разконспирираха в офиса!Познаха ме по цигарите,а и като ми зададат директен ?-с немога да излъжа!
Шефското присъствие мина,държаха ни на нокти цял ден и се изсипаха точно в края на работния ден! #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт